Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Sila copy paste untuk confirmkan sit panas. Tajuk utama forum perdana kali ini = "Antara PayPal, eBay, VCC dan Berry"

Seksa Teh Tarik Minggu Ini :

Hari : Sabtu Bersamaan 30hb Jan 2010, 14 Safar 1431 Hijrah

Tempat : NZ Garden (lat=3.1594453 lon=101.7093229)

Waktu : 9.00 Malam

Kroni dan Tali Baru yg di jangka hadir :

1. Fendi Virtualmetal - O12-9490592 @ 1300-13-1300
2. Afnan afnan145 - O13-2771096
3. Xref Pok Bear - O16-2085124
4. Zacky al-USD - O13-6611171
5. MansurBizi - Datang kalau bini tak marah
6. Carllys - O12-3855400

URL peta : http://www.wikimapia.org/#lat=3.1594453&lon=101.7093229&z=18&l=0&m=b&search=klcc

Sesi² sebelum ni :







 
Last edited:
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
#2
topik utama santai.. topik ebay kia sampingan je la kot. asyik pk AN je.. dh serabut kepala.. so kita santai plak la..
 
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
#4
Ok ini ada satu plan lepak² minum dengan geng2 semua di KL. Mungkin kami nak buat 2 minggu sekali. Ini bukan gath, cuma aktiviti minum² mcm geng² bikers selalu dok buat.

AJK Teh Tarik

Fendi a.k.a Virtualmetal : 012-9490592
Suhaimi a.k.a Qrodat : 017-3206055

Sape2 nak dtg boleh lah update nama kat sini. Cukup 4-5 org dah boleh jalan dah teh tarik kita ni. Lagi ramai lagi bagus lah. AJK² merangkap organizer diperlukan lagi 3-4 org kot ada organizer yg tak boleh datang.

Lokasi : Nz Curry House, KL (Tempat Gath Hari Tu)
Hari : Sabtu malam Ahad Jam
Masa : 9 Malam
Sesi Pertama : 3 Okt 2009

sesi bowling takda ka, santikk gak kalau boling sedas dua.
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#6
Baguih hampa nie.. Lepak2 sambil berkongsi ILMu.. Nie yg ramai follower Ebayer..
 
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
#7
bowling main ngan awek jek. baru romantik sikit. ngan korang lepak minum dah ler. bleh gosip2 sikit. ko bukan bleh dtg pun optom. bini marah.
 
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
#8
bowling main ngan awek jek. baru romantik sikit. ngan korang lepak minum dah ler. bleh gosip2 sikit. ko bukan bleh dtg pun optom. bini marah.

dia x marah nyer , aku kata la ebayer buat lawatan sambil belajar . sure ok.


korang ni pun satu, buat la pagi ke tengahari ke, ni buat 9 malam, ganggu waktu aku beramal ibadat.
 
Last edited:

Heaven

freshman
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,000
Likes
1
Points
38
Offline
#9
dia x marah nyer , aku kata la ebayer buat lawatan sambil belajar . sure ok.


korang ni pun satu, buat la pagi ke tengahari ke, ni buat 9 malam, ganggu waktu aku beramal ibadat. :p
bro optom skrg dh ada kucing yg bleh handle Ebay..

dia gi mana2 skrg senang.....huhuhuhu:rolleyes::rolleyes:

p/s:bunuh syaitan ke bro mlm2 skrg....kuikuikuikui
 
Last edited:
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
#10
dia x marah nyer , aku kata la ebayer buat lawatan sambil belajar . sure ok.
korang ni pun satu, buat la pagi ke tengahari ke, ni buat 9 malam, ganggu waktu aku beramal ibadat.
Kami ni rata-rata bujang. malam ler waktu bermula. malam minggu tu beb. dekat jln p. ramlee lagik. hehehe.
 
Joined
Sep 12, 2008
Messages
669
Likes
4
Points
18
Offline
#11
dia x marah nyer , aku kata la ebayer buat lawatan sambil belajar . sure ok.


korang ni pun satu, buat la pagi ke tengahari ke, ni buat 9 malam, ganggu waktu aku beramal ibadat.
betol kata Optom..pi buat malam naperr..

sah2 tak boleh pegi..:rolleyes::rolleyes:
 
Joined
Mar 12, 2009
Messages
230
Likes
0
Points
0
Offline
#12
macam mana lak dengan kami geng2 bujang 3 nie ..... ada sesi petang dekat area bangi/kajang? boleh aku join lepas habis kelas...
 
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,231
Likes
2
Points
38
Offline
#13
Bagus idea nie..kalau tak de aral melintang pukang, aku roger..

P/S: Cantik avatar Virtualmetal kali nie..kui3..mcm pernah ku lihat..
 

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
225
Likes
0
Points
0
Offline
#17
Insya-Allah kalo tade pape malam tu leh gak join. Bro Zacky datang tak?
 
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
#18
isk. aku buat lepas subuh kang baru tau korang ni. Gini minggu ni malam. Sesi berikut dlm 2 minggu lagi buat siang. ikut majoriti. OK?
 
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
#20
isk. aku buat lepas subuh kang baru tau korang ni. Gini minggu ni malam. Sesi berikut dlm 2 minggu lagi buat siang. ikut majoriti. OK?
aku mana tahu malam siang ko cene vm, malam ngan siang ko tu sessi new york, ko kene betul2 bagitau tu kat diaorg ni ko ikut time sesion mana, bila aku ym ngan ko pukul 9 pagi, ko kata nk tido. bila aku nk tido kul 2 pagi ko kata baru bangun..wakaakaa
 
Top