Sesi Perkenalan Ebayer [email protected]

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Salam,

Aku buka thread nie sbb aku rasa dah tiba masanya utk ebayer dari [email protected] bersua kenal, bertukar-tukar pendapat tentang ebay.
Aku juga harap otai² mcm bro Azran, hackyourlife & Lain² juga sudi utk hadir.

So harap sgt ada sesiapa ebayer [email protected] tlg bg cadangan tarikh dan tempat yg sesuai utk sesi nie.

p/s: harap² ada sambutan dari ebayer, klu x de sambutan minta jasa baik MOD Qrodrat delete je thread nie."kuasa diujung jari anda"
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Wahhhh...WorldEzam Enterprise akan menganjur & menaja Gath Utara...

bila masa plak aku yg menganjurkan dan menaja gaht utara nie....???:confused:???

Jgn salah paham noooo....

aku buka sesi perkenalan je....
 

jnal

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
94
Points
6
wow bro worldezam dah maju setapak la.
baguih la bro sambil gathering sambil makan pasembor.
apa lagi aju cadangan la.:)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
tarikh bila tu bro?
 

berlian156

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
19
Points
1
Salam,

Aku buka thread nie sbb aku rasa dah tiba masanya utk ebayer dari [email protected] bersua kenal, bertukar-tukar pendapat tentang ebay.
Aku juga harap otai² mcm bro Azran, hackyourlife & Lain² juga sudi utk hadir.

So harap sgt ada sesiapa ebayer [email protected] tlg bg cadangan tarikh dan tempat yg sesuai utk sesi nie.

p/s: harap² ada sambutan dari ebayer, klu x de sambutan minta jasa baik MOD Qrodrat delete je thread nie."kuasa diujung jari anda"

aku peniaga tegar underground ebay.. akaun dah lebih 10 kali suspended.. tapi still buat ebay..haha..nasib balik dulu2 banyak buat backup..huhu..la ni aku dah dok bangi.. dulu penang.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
tarikh/tempat akan dibincang kalau ada yg sudi dtg la...
klu x de mungkin x de jodoh utk sesi ebayer utara nie...:(
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Salam,

Aku buka thread nie sbb aku rasa dah tiba masanya utk ebayer dari [email protected] bersua kenal, bertukar-tukar pendapat tentang ebay.
Aku juga harap otai² mcm bro Azran, hackyourlife & Lain² juga sudi utk hadir.

So harap sgt ada sesiapa ebayer [email protected] tlg bg cadangan tarikh dan tempat yg sesuai utk sesi nie.

p/s: harap² ada sambutan dari ebayer, klu x de sambutan minta jasa baik MOD Qrodrat delete je thread nie."kuasa diujung jari anda"

Oittt! bila masa aku jadi otai plak ni! Hang jangan dok buat pasai. Aku ni dok tak-teh lagi tau. Tadika lagi. :)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku peniaga tegar underground ebay.. akaun dah lebih 10 kali suspended.. tapi still buat ebay..haha..nasib balik dulu2 banyak buat backup..huhu..la ni aku dah dok bangi.. dulu penang.

oo duk bangi.. nnt leh la kami geng2 bangi belajar ilmu skit kn. kami pun br belajar lg nie.

Oittt! bila masa aku jadi otai plak ni! Hang jangan dok buat pasai. Aku ni dok tak-teh lagi tau. Tadika lagi. :)

bro tadika hanya utk org bwh umur. hehehe bro dah terlebih byk umur dah tu. ahhaha
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
bro tadika hanya utk org bwh umur. hehehe bro dah terlebih byk umur dah tu. ahhaha

heheh..aku pi skolah orang2 tua macam dalam cita p. ramlee tu...belajar dengan rimau sarkes.:D
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
fuhh....sifu Eches83 nk turunnnnn....
sifu Heaven pun nak turun gak....?
tp mana ebayer utara nie....? sunyi sepi je?
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
wa skodeng dari jauh jer..
penghulu ebay ipoh dah outstation.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
kena sambut dgn kompang kalau sifu Eches83 nk turun ni...

Kenapa kau hyperactive + gembira semacam ni? Sale ebay masyuk sangat kot :D Aku nak turun pasal nak cari perguruan baru..dah habis ilmu kat utara aku sedut, aku turun bangi plak haha
 
Top