Sesi Bersukan Satu eBayer Malaya!!

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
38
Tread untuk Sesi Teh Tarik ( TT ) telah dibuka oleh tuan VM..

Jadi untuk menyusun semula semua ini tak berlaga.. AKu nak buka new Tread supaya ia teratur dan tersusun..

Tapi tak salah gak lepas bersukan kita pekena TT betoi dak?

Dah keletihan selepas Bersokan kita kena teh..

Kalo tuan Mod Qrodat rasa tak sesaui.. Kejapan jerk aku close dan Delted tread nieh...
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
yeargh!!! mari bersukan. aku nak cadangkan sesi sukan karaoke boleh? saper mau? err, karaoke tu kira sukan kan? kan? kan?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
yeargh!!! mari bersukan. aku nak cadangkan sesi sukan karaoke boleh? saper mau? err, karaoke tu kira sukan kan? kan? kan?
yes yes... aktiviti sukan karaoke mmg ngam dengan jiwa aku. amacam ada berani?
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
amacam kalo lawan boling ebayar antara negeri?
ebayer perak sah2 dah hader 5,6 org...
 

jnal

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
94
Points
6
ape kata main congkak je la....:-D
tingkatkn tahap sukan traditional.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
37
Main badminton la...kita buat acara berpasukan...ala-ala piala Thomas x pun Piala Sudirman campur laki pompuan...
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
futsal...
team sifu, team oldbie dgn team newbie
team yg mana paling ramai??
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
futsal...
team sifu, team oldbie dgn team newbie
team yg mana paling ramai??

team newbie kita la paling ramai worldezam..keh3..:p
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Kita main tengteng pun okies gak..

Antara sukan hot...

1- Futsal
2- Badminton
3- Congkak
4- Teng teng
5- Ceper <---yg guna penutup botol tu
6-
7-
8-
9-

Nanti kita wat undian.. HUehuehueheuheuhe

congkak berhantu bro....takut aku.....ahahhaha....
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
congkak berhantu bro....takut aku.....ahahhaha....

keh3..apa da main ceper.. x berpeluh langsung.
guling.gif
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Kita main tengteng pun okies gak..

Antara sukan hot...

1- Futsal
2- Badminton
3- Congkak
4- Teng teng
5- Golf (yg nie aku betul² teringin nk main:D)
6-
7-
8-
9-

Nanti kita wat undian.. HUehuehueheuheuhe

harap² ada org vote :D
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
yeargh!!! mari bersukan. aku nak cadangkan sesi sukan karaoke boleh? saper mau? err, karaoke tu kira sukan kan? kan? kan?

ni pun kira sukan ker?? kalau ni sukan..aku mmg on jer.. mmg berpeluh tekak aku ni..ahahah

p/s: apalagas john, gi booking dalam 3 jam kita 'bersukan'
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
weh TT, masukkan la acara sukan karaoke tuh. ramai penyokong nih

beriaya aje semua. tapi tarikh nya bila? sapa organize? apa kata kita lantik john sebagai organizer memandangkan dia level2 otai nie. so semua org akan ikut je nnt. ok x carllys?
 
Top