[Servis] Tawaran buat Video Blog (WatchTVEpisodeOnline)

amykools

freshman
Joined
Mar 23, 2009
Messages
111
Points
0
hermm..aku rasa cara menarik ada sapa2???ANY Komen???
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
kire sy kene ade domain siap dulu baru boleh tempah kan bro?sy tgh nk order domain ni, nanti da dpt sy pm bro..

ya,
kene ada domain dan hosting dahulu baru boleh tempah vblog themes dari saya.
Ok nnt pm bila dah ready.
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
Bro, maknanya sistem autovblog bro hanya tarik video dari youtube/dailymotion/metacafe dan beberapa video site lain?

Mcm http://www.tvshowsus.com ni bukan auto blog ek bro? theme cantik.
2) Percuma vblog tvshows database lebih 950 episod tv.
MV database?

Pakej ni adalah autoblog+tv show database dgn harga rm50? bole ke kalau nk tv show theme + autoblog shj?

Sy ada terbaca yg mengatakan 'seo friendly' ini refer pada autoblog atau tv show punye theme.

**sori byk tny ^^
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
Hi axrhuls,

tvshowsus.com tu bukan autoblog, tapi takde masalah kalau nak buat ianya jadi autoblog, cuma perlu aktifkan dan setting plugins yang berkenaan sahaja. tapi mcm yang saya cakap kat 1st post tu , kalau kita nak vblog jadi autoblog, content/isi nya kita tak boleh nak kawal ikut turutan episode, kita cuma boleh tarik video rambang ikut tags yang kita tetapkan.

contoh kalau kita set diplugins tu utk tarik video pasal 'american idol', vblog tu nanti akan tarik video2 dari youtube/metacafe dll yang punya tags 'american idol'.

Pakej RM50 ni saya jual themes sahaja, plugins dan database tu free..

SEO friendly tu sebab henjen wordpress itu sendiri, apa2 website yang guna wordpress memang dah tersedia seo friendly :)

*takpe tanya je saya sedia menjawab :)
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
44
mmg best buat movie blog ni, letak content blocker...CPA lead atau Perfecttracking.com...duit mesti mareeeee(tagline Mamu Raja Lawak).

aku dpt byk lead utk movie twilight:eclipse 2010, pompuan suker tengok citer ni....diorang pasti isi survey nak tengok citer tu.

pastu generate trapik byk dgn RefererX, mesti gerenti masyuk beb. mesti balik modal punye.
 

hasbulaqill

Senior
Joined
Dec 3, 2008
Messages
1,549
Points
38
Age
30
mmg best buat movie blog ni, letak content blocker...CPA lead atau Perfecttracking.com...duit mesti mareeeee(tagline Mamu Raja Lawak).

aku dpt byk lead utk movie twilight:eclipse 2010, pompuan suker tengok citer ni....diorang pasti isi survey nak tengok citer tu.

pastu generate trapik byk dgn RefererX, mesti gerenti masyuk beb. mesti balik modal punye.

yeah
dari publisher pun saya maintain 100usd keatas montly :)
cuma kena update daily jugak la :)
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
2 themes lagi dah sold.
terima kasih hasbulaqill.

*masih lagi harga promosi rm45. Harga asal tahun 2010 = rm50.
 
Top