[Servis] Tawaran buat Video Blog (WatchTVEpisodeOnline)

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
*sedikit pengumuman.

- quota promosi rm35 sudah habis, maka harga untuk pembelian seterusnya ialah rm45. Tapi sempena tahun baru saya bagi diskaun rm5. Ini bermaknya bayar rm40 sahaja. promosi tahun baru bermula sekarang hingga 12am 2jan10. bermaknya 2jan2009 dah mula untuk harga rm45.

- dan untuk pembelian yang seterusnya ini saya sertakan sekali database video. Ada lebih kurang 950 episode semuanya.

boleh lihat demo video disini : http://www.tvshowsus.com

dan saya akan turut sertakan sekali panduan ringkas dalam bentuk pdf bagaimana untuk set themes/plugins dan membuat blog post menggunakan themes yg saya pasang.

sapa yang berminat boleh YM.

Edit: pembeli sebelum ini jugak layak terima database vblog, sila pm saya utk claim database. (database ni lebih sesuai utk fresh vblog).
 
Last edited:

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
mantap sekali tawaran bro gmos ni...:D

memng rugi la sape x tmpah skrng...
terima kasih shakerstribal.

untuk tahun baru ni saya dah sediakan satu lagi pilihan themes.
boleh tengok demo kat sini http://www.tvshowsus.com
(1 column DarK/BlacK themes :) )

utk demo themes yang sebelum ni boleh tengok kat sini : http://tvepisodes.vote.my/

harga baru saya dah revise kepada rm45 utk satu domain.

kalau minat boleh PM
tq
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
bro, tengok jap blog saya... ape yg tak kne ntah...
saya tengok ok je, takde masalah..
cuma kalau nak nampak thumnail dan featured post, sila ikut panduan yang saya bagi tu. rasanya mmg takde masalah.
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
aku sebenarnya tak paham
camneyer dapat duit dari video blog ni
adsense ke?
atau lain

aku pun minat gak ni
Hi MrEmas,
kalau tak paham boleh belajar.
amik pakej vblog alang dari link saya (tengok kat 1st page thread ni),
nnt semua akan diajar dari asas. kalau dah biasa dengan blog wordpress lagi mudah nak apply.
 

aleque

freshman
Joined
Nov 24, 2009
Messages
7
Points
0
Salam,

Saya dah beli melalui link tuan, hope to get the bonus.

TQ
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
bro, ada niche anime tak?
Hi mesol,
themes yang saya buat ni sesuai utk apa jua niche,
cuma ubah logo title dan buat satu featured post dah boleh nampak niche sesuatu vblog tu.
 

aleque

freshman
Joined
Nov 24, 2009
Messages
7
Points
0
Wah..memang impressive. Saya hantar maklumat url & website pada gmos malam tadi. Tengok pagi ni dah siap...cantik lak tu. Memang recommended . Bole tengok website tu kat alltvshowsonline.com
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
niche kartun ada tak ek
service ni kalau kita amik
akan dapat website kan
lepas tu akan duit terus ke
ke kena promote dulu
:)
betul cakap mesol tu,
website mmg kene rajin promote kalau nak dpt earning, lelagi la kalau web tu baru.
apa yg saya sediakan cuma premium themes yang sesuai utk vblog.
niche apa tu terpulang pada pemilik blog.
 
Top