SERVIS| Social bookmarking hanya RM 5.70 Hingga ke 500 social Bookmarking

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
bos, ada nak order 5 orang, pakej yg 20 PR3-PR8..

bos cek email bukti bayaran dh di hantr ke email...
 
Last edited:

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Okay,,,bro, ym dah add..harap approved..

Apa saya buzz Ym bro..

add skype bro. :D

bos, ada nak order 5 orang, pakej yg 20 PR3-PR8..

bos cek email bukti bayaran dh di hantr ke email...

On process Dah bro. :)

Tuan tanah, sila check email ye..ada tempahan untuk anda..

Dah check received and working on it.

TT tak melawat thread ke?:)

ada ja bro.. order check pakai email. hehe :D
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
sapa nak direct support @ pertanyaan boleh terus add saya di skype.
Custom package pun boley. :)


skype.jpg

add PROJEKT_501
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Kat sini rupanya buat bisnes.. Sbb tu aku email tak terbalas :D

AKu nak try pakej 1 gak :D
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Kat sini rupanya buat bisnes.. Sbb tu aku email tak terbalas :D

AKu nak try pakej 1 gak :D

haha... kemarin busy bro. xblas ye? nanti satu karangan saya bagi dekat bro. bersedia. :)
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
bookmark dulu next projek

Thanks bro. nanti saya nak add 1000 Bookmark lagi + RSS Feeds + ping. :)
nantikan..
Featuresnya :

Submission to 1000+ social bookmarking sites.
Highly randomized account usernames for less footprint
Highly spun description for less footprint
Your report will contain 1000+ links to the actual BOOKMARKS, not accounts like every other bulk social bookmarking service.


siapa yg tahu SEo mesti tahu kelebihan package 1000 SB ni. :D
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Saya hidupkan semula servis nie... Full Time terus untuk WC.
Bagi yang berminat boleh la email.

Thanks.
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Bro leh pm list SB untuk pakej rm30 tak ?

Untuk pakej RM 30 dah xda. Tapi saya gallakn bro amik pakej Manual subsmission.

Bro....
ader lg x servis ni?
kalau ader nak pakej 1...
try...

Masih ada lagi. sent Detailnya pada email yang tertera di first post bro. :)
 
Top