Servis setup blog WordPress

xcyber

freshman
Joined
Apr 23, 2011
Messages
15
Points
0
bro ade fb x?
pm deme kat fb..
deme nk buat WP..
awal bulan 5 nih..nak use ur servis
 

bgm4441

freshman
Joined
Dec 20, 2008
Messages
24
Points
1
The following errors occurred with your submission

* budakhs has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

cik tolon clear...erk...

tolon bagi email....ye
 
Last edited:
Joined
Apr 14, 2011
Messages
192
Points
0
bro.. aku ada dah blog wp.. tp theme xbrape nak menarik laa
servis cr theme yg sesuai rm20 gak ke?
 

budakhs

freshman
Joined
Apr 1, 2011
Messages
41
Points
0
Cecama KhairulFadhilah

Di sini juga ingin saya maklumkan tempahan bagi perkhidmatan baru terpaksa ditutup sementara. Ini disebabkan beban kerja yang agak tinggi, saya akan maklumkan kemudian apabila tempahan di buka kembali.

Terima Kasih pada yang sudi membuat tempahan, selamat datang bagi mereka yang membaca thread ini dan salam sayang bagi yang ingin membuat tempahan

BudakHS
 

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
mana TT ni :(( aku perlukan TT ..
prject tu dah 90% dah nak siap dah tu ...

kalau TT lari sebab takut nk refund ke jgn risau... aku sangup tolong byr hutang untuk TT... asalkan project aku siap... :((

aku dah round2 dkt internet.. TT sorangje yg paling perfect untuk project ku.. uwekkk!! :((
 

yusli

freshman
Joined
Jun 11, 2006
Messages
353
Points
18
Age
51
bukan gelabah, tapi nak guna kat projek lain, bukan RM20 tapi RM80 termasuk servis lain. hari tu kata nak refund lepas tu senyap.

1 lagi niaganetwork syahrul sevis seo, pun sama. lepas bayar senyap. thread pun dah closed. sms, call, pm takde respon.
 
Top