Servis Setup Blog WordPress. 1 minggu 10 tempat terhad

Joined
Dec 13, 2008
Messages
248
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam sejahtera semua,
sy menyediakan perkhidmatan servis setup blog wordpress.
Khas untuk sape-sape yang takde mase untuk setup dan configure semua plugin yang tersenarai tuh bleh la buat tempahan.
Hanya 10 blog diterima untuk 1 minggu...

Dan ada support through YM...
boleh lihat promo ni kat sini

http://blogekspress.com

kalau tak puas hati dengan servis saya, saya akan pulangkan balik duit dan saya akan terus jadi kawan anda sampai bila2 ;)
 
Joined
Nov 1, 2007
Messages
677
Likes
1
Points
18
Offline
#2
Salam sejahtera semua,
sy menyediakan perkhidmatan servis setup blog wordpress.
Khas untuk sape-sape yang takde mase untuk setup dan configure semua plugin yang tersenarai tuh bleh la buat tempahan.
Hanya 10 blog diterima untuk 1 minggu...

Dan ada support through YM...
boleh lihat promo ni kat sini

http://blogekspress.com

kalau tak puas hati dengan servis saya, saya akan pulangkan balik duit dan saya akan terus jadi kawan anda sampai bila2 ;)
Boleh tak bagi portfolio blog2 yang pernah disetup sebelum ini?

Boleh design template sekali ke?
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#4
gempak! congratz. keep it up bro. :D

lagi gempak... buka affiliate. mesti lagi berduyun2 orang tempah... :D
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
#6
en, man_kelang dah buat 2 blog saya,. fast support, x suke report je, pasti dia buat sampai ikot kehendak. ekekeke..

ps: saya recommended pada newbie2 yg nak berblog.. thanks,,
 
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#10
setelah ku amati...memang mantop...

akan ku cari kau sedikit hari lagi...

kalau aku bagi theme, anda boleh tolongkan kasik pro abis??
 
Joined
Dec 13, 2008
Messages
248
Likes
0
Points
16
Offline
#14
Website down. Masih tak terima apa-apa maklum balas dari pihak hosting. Maaf kepada semua. Jika ada berminat PM saya secara terus di sini atau phone
 
Joined
Dec 13, 2008
Messages
248
Likes
0
Points
16
Offline
#15
Tempahan yang dibuat mulai hari ini akan disiapkan selepas 20 November. Boleh tempah awal.
 

azam97

freshman
Joined
Sep 7, 2009
Messages
40
Likes
0
Points
0
Offline
#19
salam man kelang,

saya ada jumpa autoresponder percuma untuk wordpress. nanti nk psg. kalo ada prob saya kontek bro.
 
Top