Servis Setup Automatik Niche WP Blog

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
terima kasih bro rase nye terlampau canggih tuk saya sampai tak faham nak setting mcm mane..
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
terima kasih bro rase nye terlampau canggih tuk saya sampai tak faham nak setting mcm mane..

sama-sama,
takpe pelan2 kasi pahamkan, memang apa yang saya sediakan dlm niche blog ni terlalu banyak fungsi, kene pelan2 paham dan mahirkan.
Boleh sy senaraikan ikut keutamaan :-
1. WP-robot 3 - saya sendiri belum habis katam..
2. Autoblogged - yg ni mudah sikit
3. Mailing List - yg ni sangat bagus utk kumpul mailing list. tak payah guna feedbuner ect. tapi pastikan setting hantar email ke list bersesuaian dengan spek server. kalau list dah terlalu besar boleh ja teruskan kumpul list kat blog tapi buat email marketing guna trafficwave ect.. :)
4. banner rotator..
dll..


Ok blog ezord dah pun siap.

senarai job semasa:
1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
Update senarai job semasa (terima lagi 2 job baru):-

1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - dlm propcess setup
16. ironhide - (dah bayar) - dlm propcess setup
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
Blog ironhide dan elven88 siap.

senarai/status job semasa:-
1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
salam bro gmos,

saya tak dapat nak PM bro....

boleh bagi no akaun saudara ke email saya ?

mirl_me at yahoo dot com

w'salam,
saya dah clearkan sikit PM.

dan saya dah email mirlme juga, sila cek.
tq
 

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,205
Points
38
w'salam,
saya dah clearkan sikit PM.

dan saya dah email mirlme juga, sila cek.
tq

orait bro...

dah bayar... :D

Amount: RM100.00 Status: Successful
Reference number: 1400532011
Transaction date: 13 Jun 2010
Transaction time: 20:56:03
From Account 111114142899 SA
New balance: xxxxxxxx
To 3rd Party Account Number: 162115045881
Account Holder Name: KHAIRULAZMI MOHAMED
Recipient email: [email protected]
Effective date: Today
Description of transaction: autoblog setup
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
orait bro...

dah bayar... :D

ok dah dpt order. terima kasih.

senarai/status job semasa:-
1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
17. mirlme - (dah bayar) - dlm proses setup.

Sekali lagi saya ingatkan, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum harga promosi RM100 tamat dan kembali kepada harga sebenar iaitu RM150.
RM150 pun sudah dikira sangat murah, tapi kalau nak jimat lagi, boleh lah tempah ikut harga promosi selagi masih sah ;)
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
mirlme, awak punya dah siap. jap lagi saya bagi PM dengan details.

senarai/status job semasa:-
1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
17. mirlme - (dah bayar) - siap.
 

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,205
Points
38
mirlme, awak punya dah siap. jap lagi saya bagi PM dengan details.

senarai/status job semasa:-
1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
17. mirlme - (dah bayar) - siap.

orait bro!

memang terbaik ah!

lawa ah!

tapi belum ada masa check fungsi2 plugin tu..

tengah bz study... ekeke... :D
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
orait bro!

memang terbaik ah!

lawa ah!

tapi belum ada masa check fungsi2 plugin tu..

tengah bz study... ekeke... :D

terima kasih atas feedback +ve..
ada masa study la plugins tu sekali..banyak faedahnya kalau dpt master semua premium plugins..kalau beli sendiri kat luar satu2 mau habis ribu2 ringgit.

& goodluck in ur exam.. :)
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
Update senarai/status job semasa:-
(terima pesanan order baru dari megadeth)

1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
17. mirlme - (dah bayar) - siap.
18. megadeth - (dah bayar) - dlm process
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
Update,
blog megadeth masih dlm proses dan dijangka siap hari ini.

(Terbaru - Blog baru 2 Minggu lebih menggunakan template yang sama yang saya offer disini terjual $250usd)
ipad-niche-gmos.jpg
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
salam bro gmos..nak tempah 1 boleh??

w'salam,
boleh ja kalau nak tempah.
boleh pm bila-bila awak sedia.

update terkini, blog megadeth siap :

1. AnnaSham (dah bayar) - siap.
2. nadieyaa05 (dah bayar) - siap.
3. interfada (dah bayar) - siap.
4. modzli (dah bayar) - siap.
5. anonymous (dah bayar) - settle.
6. jedi79 (dah bayar) - siap.
7. ditonito - (dah bayar) - siap
8. dearna - (dah bayar) - siap
9. faizadnan36 - (dah bayar) - siap
10. amirsyazi - (dah bayar) - siap
11. 7FiguresGuy - (dah bayar) - siap
12. ezord - (dah bayar) - siap.
13. gabot - (dah bayar) - siap
14. budak_baru - (dah bayar) - siap
15. elven88 - (dah bayar) - siap
16. ironhide - (dah bayar) - siap
17. mirlme - (dah bayar) - siap.
18. megadeth - (dah bayar) - siap
 
Top