Servis Setup Automatik Niche WP Blog

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
dah 26 page, dah bape lame bg masa?

Jika masih berterusan selepas 2 bulan, report dkt shuth, minta pandagan shuth.
Nanti shuth ambil tindakan sewajarnya. Dia akan dilabelkan sebagai SCAMMER!!!

Jika didapati bersalah. :D
 

rafix

Newbie
Joined
Jun 5, 2010
Messages
277
Points
16
rafix, ko dah dapat refund?

mana dapat refund lagi, ni pun dah kering ni, kalo dapat refund ok la boleh pekena nasi kandaq ka, mi rebus ka, apa ka..
tt ni hilang kena kidnap dengan fbi ke apa ni, ke kena kidnap dengan alien..:)):))
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
mana dapat refund lagi, ni pun dah kering ni, kalo dapat refund ok la boleh pekena nasi kandaq ka, mi rebus ka, apa ka..
tt ni hilang kena kidnap dengan fbi ke apa ni, ke kena kidnap dengan alien..:)):))

die kan pi bertapa, xkhatam lagi xboleh pi mana-mana. thread ni COBAAN je bg die.. jadi xboleh ggu die bertapa.
Hahaha.. INI BETUL - BETUL.... Hai mambang... COBAAN... :))

[video=youtube;wAHU3iYSO7Y]http://www.youtube.com/watch?v=wAHU3iYSO7Y[/video]
 

rafix

Newbie
Joined
Jun 5, 2010
Messages
277
Points
16
die kan pi bertapa, xkhatam lagi xboleh pi mana-mana. thread ni COBAAN je bg die.. jadi xboleh ggu die bertapa.
Hahaha.. INI BETUL - BETUL.... Hai mambang... COBAAN... :))

[video=youtube;wAHU3iYSO7Y]http://www.youtube.com/watch?v=wAHU3iYSO7Y[/video]

oo betui gak ekk, tt tengah bertapa mana leh kaco.. COBAAAAAANNNNNNNNNNNN

=))=))
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
meh bak mai parang kontot meh aku ketuk kepala tt tu kekekekek..=))=))

Parang kontot tiada.. yg ada PENSIL KONTOT... Ahahahah :))

[video]www.youtube.com/watch?v=AYpiVDbe6u8[/video]
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
last activity TT ni memang dah lama. hmm... tggu bulan depan. tgk die ada log in ke idak.
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
As'salamualaikum,
minta maaf pada semua yang terlibat dalam urusan tertangguh selama saya "berehat" dari dunia IM beberapa bulan lepas tanpa berita.
Ya, saya berihat seketika dari dunia IM bagi menumpukan fokus saya kepada satu bidang lain (online dan offline yg tiada kene mengena dengan IM) termasuklah berkebun. yup..nak belajar sikit ilmu survival termasuk berkebun dan cucuk tanam ect. maaf sekali lagi.

pada mereka yang ingin meminta refund atas kerja yang xsiap sila pm saya jika tidak dapat makluman [email protected] dari saya.
tapi pada mereka yang ingin meneruskan boleh juga berhubung dengan saya semula.

harap maklum.

-----------

subarulimited,
maaf sebab autoblog movie sekarang mmg dah tak jalam semenjak kempen SOPA PIPA dijalankan oleh pihak tertentu..saya ada bagitau dalam thread autovideo blog hari tu yang mana saya bagitau saya dah hentikan perkhidmatan auto movie, atau digantikan dengan auto video blog lain, boleh follow up di thread tersebut. harap maklum.
 

subarulimited

Newbie
Joined
Nov 2, 2008
Messages
88
Points
6
Age
35
As'salamualaikum,
minta maaf pada semua yang terlibat dalam urusan tertangguh selama saya "berehat" dari dunia IM beberapa bulan lepas tanpa berita.
Ya, saya berihat seketika dari dunia IM bagi menumpukan fokus saya kepada satu bidang lain (online dan offline yg tiada kene mengena dengan IM) termasuklah berkebun. yup..nak belajar sikit ilmu survival termasuk berkebun dan cucuk tanam ect. maaf sekali lagi.

pada mereka yang ingin meminta refund atas kerja yang xsiap sila pm saya jika tidak dapat makluman [email protected] dari saya.
tapi pada mereka yang ingin meneruskan boleh juga berhubung dengan saya semula.

harap maklum.

-----------

subarulimited,
maaf sebab autoblog movie sekarang mmg dah tak jalam semenjak kempen SOPA PIPA dijalankan oleh pihak tertentu..saya ada bagitau dalam thread autovideo blog hari tu yang mana saya bagitau saya dah hentikan perkhidmatan auto movie, atau digantikan dengan auto video blog lain, boleh follow up di thread tersebut. harap maklum.

tt dah beri penjelasan dengan terang2! saya pun baru mula bidang bercucuk tanam... jadi autovideo trailer saya boleh digantikan dengan blog lain?
 

subarulimited

Newbie
Joined
Nov 2, 2008
Messages
88
Points
6
Age
35
As'salamualaikum,
minta maaf pada semua yang terlibat dalam urusan tertangguh selama saya "berehat" dari dunia IM beberapa bulan lepas tanpa berita.
Ya, saya berihat seketika dari dunia IM bagi menumpukan fokus saya kepada satu bidang lain (online dan offline yg tiada kene mengena dengan IM) termasuklah berkebun. yup..nak belajar sikit ilmu survival termasuk berkebun dan cucuk tanam ect. maaf sekali lagi.

pada mereka yang ingin meminta refund atas kerja yang xsiap sila pm saya jika tidak dapat makluman [email protected] dari saya.
tapi pada mereka yang ingin meneruskan boleh juga berhubung dengan saya semula.

harap maklum.

-----------

subarulimited,
maaf sebab autoblog movie sekarang mmg dah tak jalam semenjak kempen SOPA PIPA dijalankan oleh pihak tertentu..saya ada bagitau dalam thread autovideo blog hari tu yang mana saya bagitau saya dah hentikan perkhidmatan auto movie, atau digantikan dengan auto video blog lain, boleh follow up di thread tersebut. harap maklum.

tt dah beri penjelasan dengan terang2! saya pun baru mula bidang bercucuk tanam... jadi autovideo trailer saya boleh digantikan dengan blog lain?
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
tt dah beri penjelasan dengan terang2! saya pun baru mula bidang bercucuk tanam... jadi autovideo trailer saya boleh digantikan dengan blog lain?

kalau nak ikutkan autovideo movie/tv/trailers tu mmg takde ganti sebab saya dah bagi semua themes/plugins/tools dan kerja setup semua sudah siap dan handover. source movie/trailer/tv tu mmg penah saya bagitau takde jaminan, selagi source bagi feed selagi tu jalan, dan bila dia dah stop bermakna tamatlah servis auto vblog.
 
Top