$$$~Servis Setup Autoblog Amazon dan Youtube~$$$Pendapatan Pasif Bulanan Anda$$

rah5013

freshman
Joined
Aug 12, 2007
Messages
283
Points
18
salam bro, macam mana ek nak buat promosi dan marketing kalau dah siap setup blog? Boleh tunjuk ajar dan selalu kosnya berapa ye?
ada beberapa cara yang tuan FaizulSurati boleh buat antaranya:
1-Bina Backlink supaya web tuan berapa pada google 1st page dengan keyword yg tuan target. (try search WC ni ada member WC yg buat servis bina backlink murah)
2-Bina video promosi utk war2kan web tuan (youtube is the best place)
3-Create fanpage khas, guna fb ads utk dapatkan target customer ke fanpage tersebut.

ada mcm2 cara lagi..ini antara top tiga yg selalu saya buat.
 
Top