$$$~Servis Setup Autoblog Amazon dan Youtube~$$$Pendapatan Pasif Bulanan Anda$$

Joined
Aug 12, 2007
Messages
275
Likes
0
Points
18
Offline
#22
ok. detail dah dapat. dah siap nnt saya bagi tau ye.

utk bro pokmuk. server kajangweb masih belom up lagi?


Status: masih menanti detail dari bro ilhamputra,fathaz dan scofield
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#23
ok. detail dah dapat. dah siap nnt saya bagi tau ye.

utk bro pokmuk. server kajangweb masih belom up lagi?


Status: masih menanti detail dari bro ilhamputra,fathaz dan scofield
ades .. hosting sy pun kena suspend tt .. hostgator nak kan verification .. tengah settle kan skg dan dah hantar detail yg diorang nak :)
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#25
ok. detail dah dapat. dah siap nnt saya bagi tau ye.

utk bro pokmuk. server kajangweb masih belom up lagi?


Status: masih menanti detail dari bro ilhamputra,fathaz dan scofield

ya dukacita dimaklumkan kajangweb masih belum ok,
skrg dalam proses register hosting lain,
akn diberitahu maklumat login lain bila dah berjaya :)
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#28
tt , klau dah full siap bagitau ye .. :D
so far aq tengok progress takat ni . Mmg berbaloi ambil servis tt
 
Last edited:
Joined
Dec 11, 2011
Messages
379
Likes
6
Points
18
Offline
#30
Up thread ni dengan OFFER PERCUMA.
4 Autoblog Amazon Web untuk diberikan kepada 2 WC PREMIUM dan 2 orang WC Forumers yang ada POST lebih dari 100 post.

Kalau berminat sila nyatakan di thread ini dan saya akan mesej utk info lanjut.
berminat ni tt..janji percuma hahaha..sy xpandai sgt amazon autoblog ni..pm detail nya tt mcm mana modus operandi nya, step2 nk setup benda ni, hosting ngn domain lak mcm mana?
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
275
Likes
0
Points
18
Offline
#31
berminat ni tt..janji percuma hahaha..sy xpandai sgt amazon autoblog ni..pm detail nya tt mcm mana modus operandi nya, step2 nk setup benda ni, hosting ngn domain lak mcm mana?
slot percuma dah habis. buat masa ni saya dah setupkan utk bro vyner. nnt saya inbox detail apa yg bro tomyeto perlukan
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#33
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
 
Last edited:
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#35
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
congrats,

sy pula,
kajangweb masih down,
daftar hosting justhost, pn ada problem password lak,
adoi dogaan...
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#37
justhost pn bkn ke besar jgk ke huhu
tp dah bayar dua hosting, bajet utk tambah lain2 hosting belum mencukupi :p
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
275
Likes
0
Points
18
Offline
#39
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
thanks bro vyner. jom kengkawan WC amik servis autoblog amazon ni.

skang ni nak setup utk bro fathaz pulak.
 
Top