$$$~Servis Setup Autoblog Amazon dan Youtube~$$$Pendapatan Pasif Bulanan Anda$$

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
ok. detail dah dapat. dah siap nnt saya bagi tau ye.

utk bro pokmuk. server kajangweb masih belom up lagi?


Status: masih menanti detail dari bro ilhamputra,fathaz dan scofield
ades .. hosting sy pun kena suspend tt .. hostgator nak kan verification .. tengah settle kan skg dan dah hantar detail yg diorang nak :)
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,457
Points
38
ok. detail dah dapat. dah siap nnt saya bagi tau ye.

utk bro pokmuk. server kajangweb masih belom up lagi?


Status: masih menanti detail dari bro ilhamputra,fathaz dan scofield

ya dukacita dimaklumkan kajangweb masih belum ok,
skrg dalam proses register hosting lain,
akn diberitahu maklumat login lain bila dah berjaya :)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
tt , klau dah full siap bagitau ye .. :D
so far aq tengok progress takat ni . Mmg berbaloi ambil servis tt
 
Last edited:

tomyeto

Senior
Joined
Dec 11, 2011
Messages
384
Points
18
Up thread ni dengan OFFER PERCUMA.
4 Autoblog Amazon Web untuk diberikan kepada 2 WC PREMIUM dan 2 orang WC Forumers yang ada POST lebih dari 100 post.

Kalau berminat sila nyatakan di thread ini dan saya akan mesej utk info lanjut.
berminat ni tt..janji percuma hahaha..sy xpandai sgt amazon autoblog ni..pm detail nya tt mcm mana modus operandi nya, step2 nk setup benda ni, hosting ngn domain lak mcm mana?
 

rah5013

freshman
Joined
Aug 12, 2007
Messages
283
Points
18
berminat ni tt..janji percuma hahaha..sy xpandai sgt amazon autoblog ni..pm detail nya tt mcm mana modus operandi nya, step2 nk setup benda ni, hosting ngn domain lak mcm mana?
slot percuma dah habis. buat masa ni saya dah setupkan utk bro vyner. nnt saya inbox detail apa yg bro tomyeto perlukan
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
 
Last edited:

David589

freshman
Joined
Mar 21, 2013
Messages
14
Points
0
Wooww servis yang menarik dan terbaik. (y)
 
Last edited:
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,457
Points
38
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
congrats,

sy pula,
kajangweb masih down,
daftar hosting justhost, pn ada problem password lak,
adoi dogaan...
 

rah5013

freshman
Joined
Aug 12, 2007
Messages
283
Points
18
Site sy dah siap . Tq ye tt ..
Ni Review ikhlas dari saya ..

servis setup amazon autoblog tt mmg terbaik . jika anda tiada pengalaman nak setup2 blog , saya sngat rekomenkan servis tt ni .
Apa yg perlu buat selepas tt dah siapkan site anda cuma optimize SEO , dan juga mungkin boleh tukar theme ( sbb tt guna theme simple jek :) )
dan tunggu earnings anda datang ... ;)

overall rating utk tt . 4.7/5 ..
yg 0.3 tu sebab theme yg tt guna simple jek dan x berapa sesuai dgn niche sy sbb sy plih niche product . . hhe . xkan dapat free nak request theme itu ini kan .. :">

good job tt . :-bd
thanks bro vyner. jom kengkawan WC amik servis autoblog amazon ni.

skang ni nak setup utk bro fathaz pulak.
 
Top