[ Servis SEO Premium 2014 ] - Dapatkan Backlinks Berkualiti Tinggi & Berpatutan!

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
mohdhilmi
servis Bro Rash memang terbaik !
saya dah cek, dan memang ada peningkatan backlink. pasni boleh la cek PR lg 3 bulan ye tak
so far memang best.. bukan takat tu je, artikel yg di beri oleh bro rash, kemudian saya submit di EzineArticle, saya telah mendapat pangkat Expert Author !!
memang best ! dulu saya sampai 8 artikel baru dapat pangkat ni. sekarang , 1 artikel terus dapat. kualiti la maknanya artikel nya memang best !
Hello MOHAMAD HILMI,
Your article, "-----------", has been accepted and published on EzineArticles.com:
You've also earned Expert Author status: http://EzineArticles.com/?expert=MOHAMAD_HILMI_MOHD_DAN
Your article will appear on our high-traffic home page within 48 hours: http://EzineArticles.com/
Your article has also been sent to our exclusive EzineArticles RSS Feed and to our proprietary EzineArticles Email Alert Members.

dapat artikel gini ke bro?kalau ada meh le nak gak..:D
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
dapat artikel gini ke bro?kalau ada meh le nak gak..:D

Dalam servis ini tak perlukan article kerana backlinks dari media social yang merupakan source backlinks yang paling kukuh dalam SEO kini.
Kalau bro Reez nak beli articles sahaja boleh pm saya topic & bil keywords. Saya akan cuba dapatkan writers saya untuk tuliskan.


Rash
 

worldbiz2u

freshman
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10
Points
1
Age
43
Top