Servis SEO post panda/penguin! Peluang 1st page google!

Puas hati dengan servis ini?


  • Total voters
    11

zuliema

Newbie
Joined
Aug 11, 2012
Messages
233
Points
18
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya menawarkan servis seo lengkap yang akan menaikkan ranking website anda di mata google selepas panda dan penguin update​

Sila Baca Sehingga Habis untuk Maklumat Lengkap Servis ini​

Detail servis ini:

2 layer backlink

Layer 1
article
blog comment
directory
document sharing
forum
guestbook
image comment
social bookmark
social network
web 2.0

Layer 2 - backlink ke layer 1 yang do follow sahaja

blog comment
indexer
pingback
referrer

[HR][/HR]


• Tempoh 1 bulan - boleh teruskan jika berpuas hati.
• 1 website sahaja untuk 1 order
• maximum 6 keyword / 3 url
• artikel akan disediakan
• jenis backlink dofollow, nofollow
• semua jenis medium boleh digunakan, website, wordpress, youtube, blogspot, hubpage etc
• semua jenis bahasa diterima asalkan ada huruf A - Z atau 0 - 9
• report akan diberi selepas kempen tamat
• progress ranking akan di catat setiap hari


Saya tidak menjanjikan ranking anda akan naik, tetapi insyaAllah akan naik

PENTING

Selepas bayaran dibuat sila ke link ini http://eepurl.com/o43K1 dan ikut arahan selanjutnya :)


Maklumat Bayaran

RM349
maybank
562197081618
zoolmark enterprise
[email protected]

[HR][/HR]



# PENTING #

Selepas bayaran dibuat sila ke link ini
>>> http://eepurl.com/o43K1
1 - Subscribe
2 - Confirm Subscription
3 - dapat email arahan, baca dan buat (optional)
4 - reply dengan details yang diminta


Untuk maklumat lanjut
Add saya di facebook: Zuliema Seo | Facebook
email saya di: [email protected]
add saya di skype: zuliema[/B]


Salam,

Ni testi kedua dari sy dan Alhamdulillah ada la skit
hasil walau rank#1 baru je seminggu. Hehehehehehe..
Thanks TT dgn servis super mantops dan tak lokek
ilmu. Sy baru je wt payment utk next order! :D

So jom sama2 hayati gambar yg tak sepertinya ini.



P/s : Boleh dikatakan 40% dari tiap transaksi tu adalah
profit saya. Walau tak byk compare ngn usahawan2 dlm ni.
Tapi untuk tempoh satu minggu web sy lekat kt #1 Google
dah membuahkan hasil syukurrrr sgt. Alhamdulillah.. :)

P/p/s : transaksi yg blurr tu job2 yg xde kna mngena ngn web
rank #1 ni. So tak adil kalau nk tunjuk gak. Sekian. :)

P/p/p/s : harap2 korang yg lain tu xyah la amek servis TT ni ok?
Sbb bila dia dah bz gle nti xde masa lak nk wt aku punya web kan? :D

ni testi saya lepas 2 minggu langgan target 3 keyword untuk 1 website..

minggu yang kedua 1 keyword saya sudah naik page 1 google, 2 lagi di page 2

TT memang jujur, seller yang tak bagi report tapi cuma ambil duit saja
malah tak monitor pun ranking naik ke tak, (seller lain) tapi TT sentiasa
follow up kerja dengan jujur, jadi korang janganlah ragu2 nak langgan..

good luck TT..
Salam. Sedikit testimonial untuk TT:

Saya melanggan servis beliau dah 2 minggu, dan 2 daripada keyword
string yang diberi memberikan result pada 1st page!

Tak caya? Try search kat goole keyword nih:

1 - forex sebenar
2 - forex melayu

Keyword2 lain masih dalam proses, ada yang dah di page 2 sekarang ni :)
Apapun, page 1 dalam masa 2 minggu memang mengagumkan. Thanks TT =)

Saya tak pandai tulis testimoni ..... :)

Tengok je gambar kat bawah.*
Keyword utama saya.*



Keyword ketiga sudah 1st page.

lagis testi aku.. aku punya keyword tu SANGAT tough kalau nak di bandingkan dgn keyword lain..
dr nothing kdg2 aku jumpa dalam page 19, kdg tak ada apa pun tarak, tapi lepas langgan servis
tt 2 minggu aje keyword banyak persaingan tu dah naik page 5 google .my syabas tt, mmg
ada bakat naik page 1 ..u are the best..wish can be ur gf hahah kidding..

macam kita bincang bro fokus keyword yg amat penting tahap gaban tu aje dlu ni trafik pun dah naik 200 lbh
dlu adala 110 sehari dan kurang..
[/CENTER]

Result selepas 4 hari saya guna servis ni.

View attachment 10593
Salam TT

Hehe .. hari ni cek masuk ranking dah. So ignore je email saya tu k .

Komen saya .. hmm TAK TERKATA dah. Mmg D BEST. Rugila korang kalau TAK GRAB. Dah la MURAH GILER. Best Customer Service. Best Result. Ehh smua la best.

Saya letak 3 link. 2 link lain dah naik. Main link amik masa sbb HOT KEYWORD bersaing bagai nak rak. 19/10-12/11. Akhirnya semalam naik 1st page wooo ... terkejut juga .. ter la dari page 30 tetiba naik 1st page. Cuba tengok bawh ni kalau tak caya

Mmg terkedu habis la. TQVM TT. KOMPEM saya PELANGGAN SETIA :D

Ni ... graphic kat serp

View attachment 10600


Ni ranking kat google yehaaaa

View attachment 10601


Akhir kata .. rebut2 la cpt sebelum TT naik harga lagi. Kalau korang cek ngan lain2 mmg mahal servis ni .. Aii bertuah la sape2 jmpa TT. Ngeh ngeh ngeh. Promote habis ni TT harap2 dapat diskaun berganda ni heheh
Salam. nak bagi testimonial skit utk TT :)

Saya guna khidmat beliau ada la dalam sebulan lebih kot.
Saya saje try search keyword FOREX EBOOK di Google US (US tau, bukan MY).
Result saya keluar Page 1 No. 9 tuw!!! Ni buktinya:



Untuk keyword English yang persaingannya tinggi, dapat page 1 adalah sesuatu
yang sangat menakjubkan. Jadi, jangan cari yang lain kalau anda mahu website
anda berada di page 1 search engine orait =)

Tahniah Zuliema dan keep up the good work :D



Testimoni FB



Testimoni Email



servis terbaik. 3 keyword yang saya sasarkan berada di 1st page.

sudah 2 bulan servis ini selesai.

View attachment 11788

Trafik yang datang kesan dari 1st page.

View attachment 11789
Testimoni FB



Testimoni FB

 
Last edited:

zuliema

Newbie
Joined
Aug 11, 2012
Messages
233
Points
18
FAQ

1 - Berapa jumlah website dan keyword saya boleh target untuk 1 order?

1 website dan inner page + 6 keyword

2 - Berapa lama backlink ini akan wujud?

a - selagi website backlink tersebut wujud
b - selagi backlink tidak dipadam. kemungkinan dipadam lebih kurang 1-10 peratus dari backlink.

3 - Jika saya ingin order untuk lebih dari 1 bulan, ada diskaun?

ada. boleh pm/email [email protected] untuk bincang.

4 - jika saya ingin order lebih dari 1 order ada diskaun?

ada. boleh pm/email [email protected] untuk bincang.

5 - selamat tak untuk website baru?

insyaAllah selamat. test site saya semua baru start guna.

6 - boleh guna untuk recover selepas penguin/panda update?

saya tak jamin, tetapi saya boleh cuba :)


faq lain akan ditambah jika ada persoalan.
 
Last edited:

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Salam,

Bro web saya dah ade kat page no2 Google! Hahahah terbaiklah!
Memang tak sangka la bro sebab web saya tu macam saya cakap
saya baru je buat. Dah la gambar, info semua belum lengkap.
Sehari lepas saya setup web tu terus saya amek servis bro. Then tak
sampai seminggu (4 hari tak silap) terus lekat kat page no2 Google perghhhh!!!
Pastu macam bro cakap tu pun belum buat backlink ke site edu lagi tu tapi
dah dapat page no2 dah. hahaha!

Harga bro pun memang la tersangat murah sebab so far saya tanya
min. nak charge RM300++ Tapi dengan servis tip top ngn harga
murah camni tersangatlah berbaloi. Heheheh.. Thanks gak byk tunjuk
ajar masa proses SEO tu. Byk saya belajar ngn bro, tak lokek tu yang
penting. Last sekali harap bro still buat servis ni sampai bila2 sbb ade
site lagi sy nk mintak tolong bro ni.. Heheheheh.

Gud luck bro! Salam.. :D
 

mustaqim

freshman
Joined
Dec 26, 2010
Messages
700
Points
18
Salam,

Bro web saya dah ade kat page no2 Google! Hahahah terbaiklah!
Memang tak sangka la bro sebab web saya tu macam saya cakap
saya baru je buat. Dah la gambar, info semua belum lengkap.
Sehari lepas saya setup web tu terus saya amek servis bro. Then tak
sampai seminggu (4 hari tak silap) terus lekat kat page no2 Google perghhhh!!!
Pastu macam bro cakap tu pun belum buat backlink ke site edu lagi tu tapi
dah dapat page no2 dah. hahaha!

Harga bro pun memang la tersangat murah sebab so far saya tanya
min. nak charge RM300++ Tapi dengan servis tip top ngn harga
murah camni tersangatlah berbaloi. Heheheh.. Thanks gak byk tunjuk
ajar masa proses SEO tu. Byk saya belajar ngn bro, tak lokek tu yang
penting. Last sekali harap bro still buat servis ni sampai bila2 sbb ade
site lagi sy nk mintak tolong bro ni.. Heheheheh.

Gud luck bro! Salam.. :D

bukan ke servis ni baru je buka?
bila bro subscribe?


baru live dah ada testi...
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
bukan ke servis ni baru je buka?
bila bro subscribe?


baru live dah ada testi...

Saya amek servis ni sebelum launch lagi. Tak tau lak
masa tu TT nk launch servis ni hehehe. Berikut adalah
SS utk site saya. Walau tak byk lg (yela tak smpai 1 mnggu lg)
tp sy sgt puas hari sbb site dah duduk page ke 2 utk
salah satu KW yg saya target. :)

 

Attachments

Last edited:

zuliema

Newbie
Joined
Aug 11, 2012
Messages
233
Points
18
Salam,

Bro web saya dah ade kat page no2 Google! Hahahah terbaiklah!
Memang tak sangka la bro sebab web saya tu macam saya cakap
saya baru je buat. Dah la gambar, info semua belum lengkap.
Sehari lepas saya setup web tu terus saya amek servis bro. Then tak
sampai seminggu (4 hari tak silap) terus lekat kat page no2 Google perghhhh!!!
Pastu macam bro cakap tu pun belum buat backlink ke site edu lagi tu tapi
dah dapat page no2 dah. hahaha!

Harga bro pun memang la tersangat murah sebab so far saya tanya
min. nak charge RM300++ Tapi dengan servis tip top ngn harga
murah camni tersangatlah berbaloi. Heheheh.. Thanks gak byk tunjuk
ajar masa proses SEO tu. Byk saya belajar ngn bro, tak lokek tu yang
penting. Last sekali harap bro still buat servis ni sampai bila2 sbb ade
site lagi sy nk mintak tolong bro ni.. Heheheheh.

Gud luck bro! Salam.. :D
Saya amek servis ni sebelum launch lagi. Tak tau lak
masa tu TT nk launch servis ni hehehe. Berikut adalah
SS utk site saya. Walau tak byk lg (yela tak smpai 1 mnggu lg)
tp sy sgt puas hari sbb site dah duduk page ke 2 utk
salah satu KW yg saya target. :)

thanks bro untuk testi ni :)
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
salam semua,

sila-sila pada yang nak ambil service pada zuleima.. Fyi,
pool saya di atas tu adalah hanya untuk tujuan test pool tersebut kerana TT ada nyatakan pada saya tool nya tidak berfungsi.

Jadi ianya bukan lah dari pengalaman saya mendapatkan service zuleima.

Terima kasih :)
 
Top