Servis SEO Murah! - Dapatkan beribu-ribu backlinks sekarang! Lihat Reviews!

Status
Not open for further replies.

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
35
Bro, sila PM saya k. Saya nak order 2 pakej bronze. berapa pembayaran sekali ngan diskaun tu sekali.
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Bro,

Harap dapat berikan servis yang TERBAIK pada customer.

Pasti akan ada ganjarannya nanti.

Harap dapat check PM.

Terima kasih.
Rash always bagi servis terbaik. ckp berdasarkan pengalaman ni. :)
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Ohh mcm tue ker...saya terlepas pndang aa...;)

Mungkin bro kasik additional backlinks dengan xtra payment pon takpe..

Apa2 nanti inform ya.

TQ

Repeat customer, thank you bro!

Tapi bro dah bayar saya lebih la. Repeat customer 15% diskaun ;)
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
Bro, sila PM saya k. Saya nak order 2 pakej bronze. berapa pembayaran sekali ngan diskaun tu sekali.
Ok PM on the way!

Bro,

Harap dapat berikan servis yang TERBAIK pada customer.

Pasti akan ada ganjarannya nanti.

Harap dapat check PM.

Terima kasih.
Ya bro jangan risau ;)

Rash always bagi servis terbaik. ckp berdasarkan pengalaman ni. :)
Thanks bro!

Saya tak kata pon Rash bagi service tak baik. Cuma mungkin dia sibuk agaknya. :)
Hehe ya minggu lepas sibuk sikit tak dapat online lama2.

Ohh mcm tue ker...saya terlepas pndang aa...;)

Mungkin bro kasik additional backlinks dengan xtra payment pon takpe..

Apa2 nanti inform ya.

TQ
Alright bro, xtra for sure! Thanks!!

di manakah en RAsh???
I'm back!

Mcm berminat juga ni.. tggu bajet dulu..
Alright bro anytime!
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Nak ambik bro Rash jadi supplierlah pulak untuk service-service SEO ni..

Nanti PM saya ye maximum turn around time untuk ketiga-tiga package ni ye..

Tq..
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
Status
Not open for further replies.
Top