Servis Penghantaran Targeted Web Traffic Pelbagai Niche Termurah - Adsense Safe!!

AKUNO1

junior
Joined
Dec 8, 2011
Messages
166
Points
18
Salam warga WC,

Seperti yang anda tahu, trafik adalah sangat penting bagi mana-mana perniagaan internet, NO TRAFFIC = NO SALES. Begitu juga bagi pemain² Adsense dan seumpamanya..

Para pencari trafik sekalian!, di sini kami memperkenalkan kepada anda semua ▼

the-cheapest-traffic.png

SERVIS PENGHANTARAN TRAFIK KE BLOG/WEBSITE ANDA!

CIRI-CIRI TARGETED TRAFFIC KAMI:
  • 100% Adsense Safe
  • 100% Real Human Traffic & 24Hours Unique
  • 100+ pilihan niche
  • 30+ pilihan negara termasuk dari US, UK, Canada dan Australia
  • Boleh memilih tempoh penghantaran
  • Boleh lihat statistik di Member Area
  • Menaikkan ranking Alexa blog/website
  • Pop up, Sound & Video dibenarkan

KAMI TIDAK MENERIMA:
  • Adwares, Trojans, malicious codes, phishing URLS.
  • Iframes redirecting to malicious sites

TAWARAN KAMI:
  • 1,000 Targeted Unique Visitors = USD3 / RM9.30
  • 2,500 Targeted Unique Visitors = USD5 / RM15.50
  • 5,000 Targeted Unique Visitors = USD7 / RM21.60
  • 10,000 Targeted Unique Visitors = USD11 / RM34.00
  • 25,000 Targeted Unique Visitors = USD28 / RM86.50
  • 50,000 Targeted Unique Visitors = USD53 / RM163.80
  • 100,000 Targeted Unique Visitors = USD95 / RM293.60

CARA PEMBAYARAN:
  • Paypal (Boleh order terus melalui website kami)
  • CIMB (1418-0000-7681-07)(Mohd Khairol Amin Ramli)
  • RHB (1-18080-0002722-2) (Mohd Khairol Amin Ramli)

WEBSITE RASMI KAMI:

Layari #1 Website For TrafficSeekers! Sekarang!

HUBUNGI KAMI SAMA ADA:

PERHATIAN :


  1. Tahukah anda targeted traffic sangat berbeza dengan trafik biasa yang ada di pasaran! Ianya lebih berkualiti dan peluang untuk convert dengan servis/jualan anda lebih tinggi! Kami tidak menjanjikan 100%'confirm' trafik tersebut akan berbuat demikian kerana mereka semua adalah manusia seperti kita bergantung kepada minat dan perhatian mereka terhadap blog/website anda. Nasihat saya sila pastikan blog/website anda menarik dan tertarik!! Walau bagaimanapun yang pastinya ranking alexa anda pasti akan meningkat!! :)

  2. Pengaktifan url untuk penghantaran trafik akan dilakukan dalam tempoh 24-48jam setelah bayaran diterima dari anda.

  3. SILA BACA TERM OF SERVICE, FAQ DAN SEGALA ISI KANDUNGAN SITE SEBELUM MEMBUAT TEMPAHAN

  4. Kami juga menawarkan pelbagai pakej lain seperti Daily Untargeted Traffic (Lebih murah berbanding pakej di atas), Alexa Traffic (Lebih mahal dari pakej di atas kerana lebih ekslusif). Maklumat lanjut layari website kami di http://the-cheapest-traffic.com[/COLOR][/B]


PENERANGAN BERGAMBAR
buynow.png

Anda memilih pakej yang diingin dan klik 'Buy Now!' setelah itu anda akan di bawa ke page seperti susunan di bawah ▼


step1.png

Sila lengkapkan borang ini kemudian klik button "Continue to step 2" dan lengkapkan borang seperti di bawah▼


step2-1.png



step2-2.png

Selepas submit, anda akan redirect ke paypal. Sekiranya anda ingin buat bayaran melalui localbank sila ignore page paypal tersebut. Selesai!

pause.png

Di ruangan member area anda klik button hijau untuk pause kemasukan visitor dan klik semula untuk run kembali.

TESTIMONAL

Servis trafik yg ditawarkan tt memang mantap.. Siao boleh pilih negara dan kategori apa.. Setakat ni trafik semakin meningkat..

Yang nampak telus servis tt ni sebab tt ada beri akaun bile kite buy trafik.. Dari situ boleh tengok berapa ramai yg klik website kita.. Siap ip visitor..

Rekomen lah pada org yg nak target visitor.. Harga pon berbaloi.. Sales pun meningkat..

Terima kasih
~pecintanya (warga cg)
servis ni memang terbaik saya dah try sebelum ni blog www.puteraizman.com trafikk memang skit giler pas try servis ni trafik naik sehari dalam 500-700 ok la sebelum ni nk capai 100 pun payah saya rekemen kepada anda servis ni memang terbaikk

►► THE-CHEAPEST-TRAFFIC.COM ◄◄
 
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
pergh... bia betul tu bro??
100% human?? sure human?

bukan apa, sebab skg ni ada 1 jenis robot yg boleh masuk ke semua jenis log trafik,. nampak mcm human, tapi sebenarnya robot..

jika 100% human, sy pon berminat... hehe..
 

AKUNO1

junior
Joined
Dec 8, 2011
Messages
166
Points
18
pergh... bia betul tu bro??
100% human?? sure human?

bukan apa, sebab skg ni ada 1 jenis robot yg boleh masuk ke semua jenis log trafik,. nampak mcm human, tapi sebenarnya robot..

jika 100% human, sy pon berminat... hehe..

Ya tuan human traffic..boleh refer http://the-cheapest-traffic.com/about-our-traffic. Hehe xkan robot boleh beli produk yang ditawarkan dalam web/blog client kami tu.. :)
 

Azwan

freshman
Joined
Dec 7, 2006
Messages
318
Points
16
saya booking 1 slot 10,000 Targeted Unique Visitors.
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
dh try trafik utk 2500 dulu..
nk nngok dulu camner pegi dier..

he he he..

kalau okayy..
bolehh subscribe lagikk..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Haah, sy pon ada soalan yg lebih kurang paklong.
jika beli 1000 trafik, boleh set nak dari negara mana-mana sahaja kan?
boleh set sendiri ke sehari nak berapa je yg masuk?

sblm ni bro update kata user(pembeli) boleh pause/run ikut sesuka hati? ada setting dalam admin area?

Bro bg penerangan sikit, bg contoh sekali lg bagus. nanti senan faham, xda la keliru.

bro nak tanya.....
1. kalo nak trafik Malaysia sahaja boleh ?
2. jika saya nak 1000 visitor.... 1000 tu , sehari ke ? sebulan ?
 

AKUNO1

junior
Joined
Dec 8, 2011
Messages
166
Points
18
bro nak tanya.....
1. kalo nak trafik Malaysia sahaja boleh ?
2. jika saya nak 1000 visitor.... 1000 tu , sehari ke ? sebulan ?

Haah, sy pon ada soalan yg lebih kurang paklong.
jika beli 1000 trafik, boleh set nak dari negara mana-mana sahaja kan?
boleh set sendiri ke sehari nak berapa je yg masuk?

sblm ni bro update kata user(pembeli) boleh pause/run ikut sesuka hati? ada setting dalam admin area?

Bro bg penerangan sikit, bg contoh sekali lg bagus. nanti senan faham, xda la keliru.

Ya kita boleh set negara dan set hari (7-30hari)..
bila akaun dah aktif kita boleh pause/run melalui admin area..
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
as salam,

nak tanye, visitor yg datang ni akan klik iklan kite ke tak? kalau just visit je (tak byk klik) sy nak sb dlu sy penah order servis cmni..last2 adsense sy kena ban..huhu
 
Top