Servis Pemasangan Skrip Sistem Affiliate Lite V2 [Murah & Pantas]

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Bagi yang mahu pasang skrip sistem affiliate di web jualan mereka, kali ini anda tidak perlu khuatir lagi kerana saya menyediakan servis ini.
PANTAS - BERKUALITI - TANPA MASALAH + FULL SUPPORT via PHONE & EMAIL Di JAMIN!!!


PasangSistemAffiliate.jpg


Berikut merupakan testimonial yang saya terima daripada saudara Aqif Azizan & Tuan Faizul:

"Pemasangan sistem affiliate yang dilakukan oleh Tuan Syafiq Zainal pantas dan berbaloi. Saya amat sarankan kepada sesiapa sahaja yang mengalami masalah teknikal untuk memasang sistem affiliate ini agar menggunakan perkhidmatan beliau. Saya sendiri sudah menggunakannya. Dengan kos yang rendah tetapi servis yang berkualiti, apa lagi yang anda mahukan? Cuba sendiri baru tahu. :)"
Aqif Azizan // www.aqifazizan.com

Perkhidmatan yang disediakan dalam pemasangan sistem affiliate pada laman web saya oleh Tuan Sapikk terpantas dan support yang terbaik pernah saya langgan. Tak sampai dalam masa sehari pun dah siap pasang. Saya dah banyak guna servis pemasangan sistem affiliate ni tapi yang terpantas dan termurah hanya dari Tuan Sapikk. Tak percaya, cubalah tempah sekali dengan beliau untuk laman web anda. Support dari beliau memang 'super class'. Malahan sekiranya ada masalah dengan sistem affiliate tersebut, hanya CALL/SMS sahaja beliau. Pasti dengan segera masalah tersebut selesai. Jadi saranan saya, individu yang di luar sana yang tiada masa, tak cukup masa, pening dengan aspek teknikal ambil aje servis daripada beliau ni. Yang penting semua kerja dah beres dan siap sebelum pelancaran produk anda. Anda akan puas hati lepas tu! Terima kasih. p/s: Saya dah ambil servis daripada beliau, tunggu masa nak lancar produk. :D Faizul Noor FaizulNoor.com

just nak share. servis dari bro syafik memang tip top. cepat dan pantar. script ni pun memang mudah dipakai selain cukup lengkap untuk sesiapa yang nak jalankan program affiliate. Aku memang suggest sapa yang nak pakai affiliate amik ngan bro syafik..

============================================
Info Skrip, Pemasangan & Sebut Harga Servis:

============================================

Pakej 1 - RM70 / $19.00


- Instalasi skrip ke server/hosting.
- Akses penuh terhadap skrip. (Anda boleh muat turun skrip)
- Dokumentasi percuma.
- Bantuan pelanggan via Phone & Email.
- Free 14 days support. (Premium Support)

Pakej 2 - RM50 / $16.00

- Instalasi skrip ke server/hosting.
- Bantuan pelanggan via Phone & Email.
- Free 7 days support.

Skrip Yang digunakan: Skrip Sistem Affiliate Lite Versi 2.5.3 {LATEST VERSION} (Skrip asal Mohd Amirol Zulkifli)
*Saya adalah pengedar sah skrip ini. (Reseller)


Demo: Link Demo (demo untuk administrator & ahli affiliate)

Jaminan Dari Saya
:

SERVIS TERPANTAS - BERKUALITI - SUPPORT MANTAP ZERO SYSTEM FAILURE Atau wang anda akan saya kembalikan tanpa banyak soal.

Kelebihan & Preview Skrip Sistem Affiliate Lite Versi 2.5
: Link>>

============================================
CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN & PEMBAYARAN:

============================================

1- Bankinkan RM50 / RM70 ke akaun CiMB/MayBank saya seperti yang tertera di bawah atau $16 (RM50) /$19 (RM70) sekiranya bayar guna PayPal:

CiMB Bank

Nama
: Muhammad Syafiq Bin Zainal
No.Akaun:
06010748990523

MayBank

Nama
: Muhammad Syafiq Bin Zainal
No.Akaun:
164137512538

PayPal
(Transfer samada dalam USD atau RM. Saya terima kedua-dua jenis mata wang)
Email PayPal: mrsyafiq7 [at] gmail.com

2- Hantarkan bukti pembayaran ke email saya: mrsyafiq7[at]gmail.com *gantikan [at] ke @
Beserta maklumat akaun hosting & maklumat akaun affiliate anda seperti di bawah:


Pilihan Pakej: Pakej 1/Pakej 2 *Pilih samada pakej 1 atau 2
Nama domain web jualan: www.example.com
Nama Produk/Servis: Ebook Rahsia XXX
URL cpanel: example.com/cpanel
Username hosting: XXXXXX
Password hosting: XXXXXX
Alamat email terima tempahan: [email protected]
Nama Admin: Ahmad Albab
Nilai Komisen Affiliate: RM15
Alamat Email PayPal (Jika Ada): [email protected]
Sistem yang mahu di setup: PPL/Affiliates *pilih samada PPL atau Affiliates

*Gantikan maklumat warna merah dengan maklumat anda sendiri


*Tambahan
Anda boleh juga SMS/Call saya di 013 900 9513 selepas menghantar email jika terdapat sebarang pertanyaan atau kekeliruan.

Ikhlas, Syafiq Zainal
---------------

Testimonial Lain:
Jaminan Tuan Syafik Zainal terhadap servis beliau inilah yang membuatkan saya teruja untuk dapatkan servis pemasangan sistem affiliate lite beliau ni. Ternyata, beliau memang seorang yang menepati janji. Tak sampai sehari dah siap pasang. Memang pantas. Beliau janjikan 7 hari support, tetapi sistem affiliate saya bermasalah lepas sebulan saya dapatkan servis beliau, saya emel dan SMS beliau untuk dapatkan support (saya sanggup bayar masa ni sebab tempoh support dah habis), tapi beliau betulkan masalah tersebut, tanpa sebarang cas! Sekali lagi saya kagum dengan servis beliau, bukan sahaja pantas tetapi beliau over delivered dalam memberikan servis terbaik kepada pelanggan. Lepas tu beliau juga ada buat private group di FB khas untuk pelanggan beliau. Ini menunjukkan yang beliau jelas seorang yang sangat menitikberatkan aspek servis after sales kepada pelanggannya. Syabas Tuan Syafiq. Inilah kualiti yang saya cari pada seorang penyedia servis. Kalau anda tak cukup masa untuk install skrip affiliate sendiri, pening dengan hal-hal teknikal, ambil je servis sebab saya jamin anda akan puas hati. Terima kasih
Osman Adnan / Pakarminisite.com

Alhamdulillah! It has been a great learning journey for me throughout last month..dan akak bersyukur dapat berkenalan dengan Syafiq, you convey great service and assistance with great patience. Akak 100% satisfied. It has been great working with you. Akak harap di lain masa kita dapat bekerjasama lagi.
Faridah Mohamed Mydin
 
Last edited:

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
cayalah sapikk. Nak gune servis ko ni kene beli script ni dulu, atau mmg ko yg sediakan?
 

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
cayalah sapikk. Nak gune servis ko ni kene beli script ni dulu, atau mmg ko yg sediakan?

X perlu beli skrip, just bayar cas perkhidmatan.. berdasarkan harga semasa seperti yg dinyatakan di atas.. (RM30) skrip akan diinstall ke server.. :)

=====================
INFO TAMBAHAN
=====================
Skrip + Tutorial Cara Pasang boleh dibeli pada harga RM40 di laman web saya di >> Sistem Affiliate Lite V2

*(Kelebihan beli sendiri tutorial + skrip: Lepas ni boleh pasang sendiri dan buka perkhidmatan macam yang saya buat)

*(Kelebihan langgan servis pemasangan ni: Cepat dan anda tak perlu pening kepala soal teknikal :) )
 
Last edited:

Transcenders

freshman
Joined
May 22, 2010
Messages
2
Points
0
assalamualaikum sapikk,

nak tanya sket.
sistem affiliate lite ni boleh terima bayaran sekali ke?
maksud saya,
contohnye kite ada website jual ebook.
affiliate kite promote website kita and dapat jualan.
customer kita bayar guna credit card.
sistem affiliate ni akan automatik bayar ke affiliate kite ke?

camne nak accept credit card online ek?
 

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
assalamualaikum sapikk,

nak tanya sket.
sistem affiliate lite ni boleh terima bayaran sekali ke?
maksud saya,
contohnye kite ada website jual ebook.
affiliate kite promote website kita and dapat jualan.
customer kita bayar guna credit card.
sistem affiliate ni akan automatik bayar ke affiliate kite ke?

camne nak accept credit card online ek?

boleh terime bayaran gune credit card dgn integrasi dgn sistem paypal.. tpi x ley automatik bayar ke affiliate.. kene manual gak sbb ramai gune bank saje kot kebanyakannye
 

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
RM30(beli) + RM20 (pasang) ?

bukan.. tapi RM40 (beli) + RM20 (pasang) :)

Skrip harga RM40

Manakala jika pelanggan skrip nak laggan servis mungkin disebabkan oleh masa x cukup atau tidak mahu peningkan kepala, so saya wujudkan servis ini khas untuk individu2 yang mengalami masalah pemasangan skrip atau yg ingin outsource saja.
 
Top