Servis Pemasangan Sistem Autoresponder IEM [PANTAS & TERMURAH!]

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#81
LATEST UPDATE (11/11/2012)



Kos Pemasangan Sistem Autoresponder (IEM)

1. TIGA orang pertama: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">RM80</strike> = ** SOLD OUT! **
2. EMPAT orang seterusnya: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">RM100</strike>= ** SOLD OUT! **
3. Klien ke-8 hingga ke-12: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">RM70</strike> = ** PROMOSI SOLD OUT! **

4. Klien ke-12 hingga ke-15: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">RM190</strike> = KINI DIBUKA x <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">4</strike> 0 ORANG*


0 SLOT UNTUK DIREMBAT!



** PROMOSI SEMPENA HARI RAYA AIDILADHA BARU-BARU INI! **
 
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#82

LATEST UPDATE (17/11/2012)



Kos Pemasangan Sistem Autoresponder (IEM)

1. TIGA orang pertama: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important;">RM80</strike> = ** SOLD OUT! **
2. EMPAT orang seterusnya: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important;">RM100</strike> = ** SOLD OUT! **
3. Klien ke-8 hingga ke-12: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important;">RM70</strike> = ** PROMOSI SOLD OUT! **
4. Klien ke-12 hingga ke-15: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important;">RM90</strike> =
** PROMOSI SOLD OUT! **


5. Klien ke-16 dan seterusnya: RM120 = ** FIXED PRICE! **


TAHNIAH KEPADA MEREKA YANG LAIN!



** SERVIS INI BAKAL DITAMATKAN PADA BILA-BILA MASA TANPA PENGUMUMAN AWAL **
 

moffaz

freshman
Joined
Nov 5, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#83
Bolehkah dengan hanya menggunakan hosting biasa untuk email autoresponder? Takut ada limitation.
 
Joined
Nov 3, 2012
Messages
145
Likes
0
Points
0
Offline
#84
IEM ni ada x features bawah ni :

-Tracks email open rates
-Tracks click rate of links
-Tracks lists and segments
-Tracks form and subscription rate (optin rate)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#85
Bolehkah dengan hanya menggunakan hosting biasa untuk email autoresponder? Takut ada limitation.
Bukan takut ada limitation TAPI memang
akan ada. Terutamanya kepada mereka
yang memasang IEM pada shared hosting.

Jumlah sending limit per hour bergantung
kepada setiap server. Ada shared hosting
yang membenarkan emel dihantar sebanyak
350 per jam dan ada juga yang hanya
benarkan 100 emel per jam...

Kalau tak nak ada limitation penyelesaiannya
adalah guna dan pasang pada server VPS
atau dedicated server..

Hanya cadangan kepada mereka yang
mampu sahaja :>
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#86
IEM ni ada x features bawah ni :

-Tracks email open rates
-Tracks click rate of links
-Tracks lists and segments
-Tracks form and subscription rate (optin rate)
Jawapan:

-Tracks email open rates = ADA
-Tracks click rate of links = ADA
-Tracks lists and segments = ADA (tapi tak se-details fungsi segmentation dalam Aweber)
-Tracks form and subscription rate (optin rate) = TAK ADA

Terima kasih.
 
Joined
Oct 2, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
1
Offline
#88
Tuan, kalau hosting ada multiple domain, boleh install ke banyak domain ke? Macam mana dengan harga?
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#89
Tuan, kalau hosting ada multiple domain, boleh install ke banyak domain ke? Macam mana dengan harga?
Harga servis pemasangan hanya sah untuk installation
pada satu domain sahaja tuan. Tapi kalau plan nak
install lebih dari satu domain, boleh PM untuk discuss
harga 'borong' ;)
 
Joined
Dec 12, 2012
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#90
Disebabkan kerana masalah MODAL ini, mereka mencari alternatif dengan cara ingin menggunakan...



 
Last edited:
Joined
Oct 2, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
1
Offline
#92
Bro, sy dah bank duit untuk pemasangan. Harap dapat pasang secepat mungkin. Sy dah emelkan maklumat cpanel. TQ
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#93
Bro, sy dah bank duit untuk pemasangan. Harap dapat pasang secepat mungkin. Sy dah emelkan maklumat cpanel. TQ
Salam.

Disebabkan tuan dah mentioned 'harap dapat pasang
secepat mungkin', jadi saya selesaikan proses installation
cuma dalam tempoh kurang dari 1 jam selepas dari masa
tuan lakukan pembayaran sebentar tadi.

Jadi, adakah tuan berpuas hati? ;)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#94
Salam.

What's up forumer?

Maaf sebab dah lama tak UP thread ni disebabkan
kekangan masa dan kesibukan duniawi. Hehe.. ;)

PS: Servis pemasangan sistem autoresponder IEM
ini AVAILABLE semula bermula dari tarikh dan masa
saya bump thread ini!

Kos/harga pemasangan terkini boleh rujuk 1st post
saya di page pertama. Saya dah update. TQ
 
Last edited:
Top