Servis Pemasangan Sistem Autoresponder IEM [PANTAS & TERMURAH!]

Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#41
Nak tanya sikit, autoresponder ni boleh set sending limit per hours x?

Maksudnya dalam masa 1 jam, dia hantar 200 email sahaja, jam seterusnya baru hantar lagi 200..

BTW server freak ada limit, sending email limit 250 per hours, so perlu tahu dahulu autoresponder ni boleh buat auto sending limit per hours atau tidak..
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#42
Nak tanya sikit, autoresponder ni boleh set sending limit per hours x?

Maksudnya dalam masa 1 jam, dia hantar 200 email sahaja, jam seterusnya baru hantar lagi 200..

BTW server freak ada limit, sending email limit 250 per hours, so perlu tahu dahulu autoresponder ni boleh buat auto sending limit per hours atau tidak..
Sudah semestinya :)
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#45
Ya, boleh set-kan limit sending per hour.

Screenshot untuk apa ya maksud tuan?
screenshot panel setting dia.. sy nak lihat interface dia dulu.. or jika dapat log in ke panel dia pun ok jugak.. boleh lihat betul2..
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#46
screenshot panel setting dia.. sy nak lihat interface dia dulu.. or jika dapat log in ke panel dia pun ok jugak.. boleh lihat betul2..
Owh.. saya akan PM ke inbox tuan sebentar lagi
screenshot ruangan admin dan features-nya.
Terima kasih :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#50
tuan xde diskaun lagi ke untuk warga wc.
Check PM... TQ

Nota: Kalau ikutkan 4 slot kuota harga sebelum ini
saya dah buka kepada lebih 4 orang sebenarnya.
Cuma hari ini baru buat keputusan untuk tutup harga
ke-2 tersebut demi menjaga keistimewaan rakan forumer
WC yang telah mendapatkan servis ini lebih awal :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#52
ad diskaun ag x?iem ni leh send bulk mailing x??
kena beli vps dulu kn?
Tentang diskaun saya sudah terangkan pada
komen sebelumnya.

Sistem IEM ni dah nama pun sistem autoresponder,
jadi memang fungsinya untuk bulk mailling tuan.
Tak wajib guna VPS server, shared hosting pun
dah boleh guna sebab pada sistem IEM ada fungsi
untuk tetapkan berapa jumlah emel boleh dihantar
keluar bagi setiap 1 jam.. :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#53
LATEST UPDATE (29/9/2012)



Kos Pemasangan Sistem Autoresponder (IEM)


1. TIGA orang pertama: RM80 = **SOLD OUT!**
2. EMPAT orang seterusnya: RM100 = **SOLD OUT!**
3. Klien ke-8 hingga ke-12: <strike>RM120</strike> RM70 = KINI DIBUKA x 5 ORANG



**PROMOSI SEMPENA ULANG TAHUN KELAHIRAN SAYA PADA 27/9/2012 BARU-BARU INI!**
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#58
LATEST UPDATE (4/10/2012)



Kos Pemasangan Sistem Autoresponder (IEM)

1. TIGA orang pertama: RM80 = **SOLD OUT!**
2. EMPAT orang seterusnya: RM100 = **SOLD OUT!**
3. Klien ke-8 hingga ke-12: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; ">RM120</strike> RM70 = KINI DIBUKA x <strike>5</strike> 3 ORANG



**PROMOSI SEMPENA ULANG TAHUN KELAHIRAN SAYA PADA 27/9/2012 BARU-BARU INI!**
 
Top