Servis Pemasangan Sistem Autoresponder IEM [PANTAS & TERMURAH!]

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
ada tak tutorial atau ebook panduan yang di sediakan untuk menggunakan autoresponder ni..?? kang dah pasang x reti nk guna plak.. hehe
Tak perlu ebook atau tutorial berasingan diperlukan
lagi, sebab di dalam sistem ini sudah tersedia tips-tips
cara menggunakan setiap features dan juga
ruangan KB (KnowledgeBase)

Just in case masih ada yang tak faham,
boleh terus emelkan kepada saya untuk
dapatkan direct support via emel..
 

fauziahmad

Newbie
Joined
Nov 18, 2007
Messages
560
Points
16
servis tak mahal, hosting yang mahal, bulan bulan kena bayar, betul ka
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
servis tak mahal, hosting yang mahal, bulan bulan kena bayar, betul ka
Hosting selalunya orang beli dan bayar
annually (setiap tahun). Kalau yang bayar
setiap bulan tu mungkin dia ambil pakej
hosting VPS ataupun Dedicated Server :)
 

M.Zaidi

freshman
Joined
Feb 21, 2012
Messages
9
Points
0
Salam Bro,

Nak tanya sikit..

Kalau nak import list dari AR yang lain nak kena confirm dulu tak?

Thanks,
M Zaidi
 

Ultra Taro

freshman
Joined
Nov 19, 2010
Messages
76
Points
0
Kena grab ni, tapi saya tak lah pandai sgt... Bantuan kemanusian macamana? Tq bro
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Salam Bro,

Nak tanya sikit..

Kalau nak import list dari AR yang lain nak kena confirm dulu tak?

Thanks,
M Zaidi
Wassalam,

Semasa nak import list ada option sama ada
nak import list tersebut sebagai 'Confirmed'
atau 'Pre-Confirmed'

Kalau select 'Pre-Confirmed' semua list emel
yang di-import akan terima emel pengesahan
terlebih dahulu. Tapi kalau pilih 'Confirmed'
emel pengesahan tidak akan dihantar dah.

Semoga penjelasan diatas menjawab persoalan tuan :)
 

M.Zaidi

freshman
Joined
Feb 21, 2012
Messages
9
Points
0
Saya nak import list saya sebanyak 13k dari 2 AR.

Saya nak tahu, hosting yang mcm saya nak kena beli?
Apa yg tuan rekemen utk list sebanyak itu?
Lagi satu, mcm dengan delivery ratenya? ke spam box ke, ke in box?

thanks,
--M.Zaidi
 

M.Zaidi

freshman
Joined
Feb 21, 2012
Messages
9
Points
0
Bro, sila check PM...

Lambat nak deal kat sini....

Thanks,
Zaidi
 

khairilizwan

Newbie
Joined
Oct 13, 2010
Messages
167
Points
16
Age
31
menarik gak ni...
 

jobsapple098

freshman
Joined
Feb 22, 2012
Messages
15
Points
0
Autoresponder ni ada bayaran untuk renew ker ? atau sekali bayar sahaja...


 
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Autoresponder ni ada bayaran untuk renew ker ? atau sekali bayar sahaja...
Caj installation sekali bayar sahaja.
Cuma yang nak kena renew (annually/tahunan)
hanya kos sewa hosting dan domain pada
hosting provider sahaja..
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Saya mohon maaf kepada beberapa orang
rakan forumer yang PM-nya tidak berbalas
selepas beberapa minggu..

Saya sedang sibuk beberapa minggu sebelum
ini dengan beberapa komitmen penting lain
sehinggalah ke bulan ini (Mac 2012)

Insyaallah, saya akan cuba membalas setiap
pertanyaan di inbox yang anda kirimkan dalam
minggu ini sehingga selesai.

Sekali lagi, saya mohon maaf diatas kelewatan
serta kekurangan tersebut.. :)
 
Top