Servis Pemasangan Sistem Autoresponder IEM [PANTAS & TERMURAH!]

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Servis Pemasangan Sistem Autoresponder
Tercanggih + Terpantas + Termurah..!!

Jaminan
30 Hari Wang Dikembalikan Jika Anda
Tidak Berpuas Hati!

---
----
----
mmg mantapla..senang wat keje..terima kasih pada tuan Asyraf bagi diskaun.. rugi sape tak grab..selamat tinggal Aweber dan yg lain-lain.hehe :D
Memang menarik servis yang ditawarkan oleh bro Asyraf ni...
Bagi newbie-newbie yang baru bermula dan kekurangan
bajet nak langgan AUTORESPONDER tiap-tiap bulan boleh
guna AUTORESPONDER ni sebagai proses pembelajaran... :)
Servis pemasangan yang pantas! Good.

Dari Meja:
Asyraf Aziz
Tarikh: 30 Mac 2013 (Last Updated)

PER: BERHENTI Membayar Servis Langganan Sistem Autoresponder Setiap Bulan!


Salam hormat para forumer WC semua,

Adakah anda masih berkira-kira untuk melanggan servis sistem autoresponder seperti Aweber, GetResponse, Trafficwave, iContact, MailChimp serta banyak lagi bagi tujuan mengumpul senarai emel subscriber dan sekaligus mengautomasi-kan tugas serta proses pemasaran emel anda ketika ini?

Bagi yang masih baru (newbie), saya sendiri sedia maklum yang anda akan berasa risau untuk melanggan servis sistem autoresponder dari nama-nama penyedia servis ini diatas memandangkan kos langganan (RM) yang perlu dibayar setiap bulan membantutkan hasrat sesetengah pihak untuk melakukan proses list building.

Tidak SAH sekiranya anda mengatakan anda seorang "usahawan internet" atau anda mengatakan anda menjalankan "perniagaan internet" akan tetapi tidak tahu dan tidak pernah memiliki Sistem Autoresponder!

Tidak memiliki sebarang bentuk Sistem Autoresponder dalam aktiviti pemasaran di internet boleh diumpamakan anda ingin mengharungi perjalanan 10,000 kilometer dengan hanya berjalan kaki sahaja!



Harga yang ditawarkan inilah yang menjadi penyekat kepada usahawan internet baru untuk memulakan aktiviti pemasaran mereka menggunakan sistem autoresponder! Mereka menganggap harga ini terlalu tinggi untuk mereka laburkan setiap bulan kerana mereka masih belum mendapat sebarang pendapatan di internet...

(Psst.... Harga yang mereka tawarkan sebenarnya adalah murah JIKA dibandingkan anda terpaksa menguruskan segala masalah teknikal sistem, kos penyelenggaraan server dan sebagainya sendiri!)

Disebabkan kerana masalah MODAL ini, mereka mencari alternatif dengan cara ingin menggunakan...


Sistem Autoresponder Berkonsepkan Locally Hosted

Konsep Sistem Autoresponder berasaskan Locally Hosted ini adalah konsep dimana anda mendapatkan script Sistem Autoresponder dan seterusnya di pasang ke dalam hosting / server anda sendiri.

Cara ini pada mata kasarnya DAPAT MENJIMATKAN perbelanjaan bulanan usahawan internet baru yang ingin menggunakan sistem autoresponder. Terdapat banyak script sistem autoresponder yang ditawarkan di internet. Ada yang percuma dan ada yang perlu dibeli...

Walaubagaimanapun, yang menjadi MASALAH UTAMA pula bagi konsep sistem autoresponder locally hosted ini buat usahawan internet baru adalah mereka TIDAK MAHIR dalam proses pemasangan sistem script ATAU script/software sesebuah sistem autoresponder yang benar-benar berfungsi adalah amat MAHAL..



ANGGAP SAHAJA MASALAH ANDA TELAH SELESAI..!!!


Tanpa perlu memikirkan kos langganan yang perlu dibayar setiap bulan lagi, dengan ini saya ingin menawarkan kepada anda servis pemasangan sistem autoresponder Interspire Email Marketer (IEM) ini dengan harga yang amat-amat berpatutan!



Dengan menggunakan sistem autoresponder IEM ini, anda boleh re-brand semula setiap hakcipta seperta logo asal dan link powered by dengan menggunakan logo anda sendiri serta nama syarikat anda sendiri (jika ada)​


Antara 'Features' yang terdapat pada IEM adalah:

- Email Templates
- Easy WYSIWYG Editing
- Email Personalization
- Upload or Import Content
- Popup and Inbox Previews
- Advanced HTML Editing
- Design Once, Please Many
- Use Your Existing Templates
- RSS Archive of Sent Emails
- Anchor Links
- Easily Upload Images

Nanti, ada banyak lagi...

- Creating Contact List
- Creating s Split Test
- Split Test Statistic
- Creating a Trigger (Immediate Send)
- Import Contact List
- Exporting Contact List
- Removing Contact
- Email Campaigns
- Creating a Campaign (Unlimited)
- Spam Keyword Checking
- Autoresponders (Unlimited)
- Website Form (Opt-in)
- Autoresponder and Statistic


APA KATA CUBA TRY TEST DEMO DULU??


Bagi melihat 100% Full Features bagi sistem autoresponder IEM ini secara LIVE, anda boleh log masuk ke sistem autoresponder IEM versi DEMO yang telah saya create khas untuk anda yang berminat untuk melihat sendiri kesemua fungsi yang terdapat di dalamnya*

Update Terkini: Akses ke DEMO telah dibuka semula!

Code:
[B]Log Masuk:[/B] [URL]http://stepstoonlinesuccess.com/cgi/admin/index.php[/URL]

Username: wcdemo
Password: demo

* Saya telah disable-kan beberapa features seperti fungsi menghantar emel + import contact list + edit profile setting bagi tujuan tiada demo user yang salah gunakan akaun demo yang telah saya create secara KHAS ini kelak..


System Requirements:

1. Sebuah hosting (Shared/Dedicated/VPS)
2. Sebuah domain (any extensions)
3. OS Server mestilah Linux

4. Web Server:
- Apache atau IIS
- PHP Version: 5.1.3 dan keatas
- Database Version: MySQL 4.1.1 dan keatas


Kos Pemasangan Sistem Autoresponder (IEM)

1. TIGA orang pertama: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; color: rgb(51, 51, 51); ">RM80</strike> = ** SOLD OUT! **
2. EMPAT orang seterusnya: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; color: rgb(51, 51, 51); ">RM100</strike> = ** SOLD OUT! **
3. Klien ke-8 hingga ke-12: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; color: rgb(51, 51, 51); ">RM70</strike> = ** SOLD OUT! **
4. Klien ke-12 hingga ke-15: <strike style="-webkit-box-shadow: none !important; color: rgb(51, 51, 51); ">RM90</strike> = ** SOLD OUT! **

5. Klien ke-16 dan seterusnya: RM100 (Last Update: 30 Mac 2013)



Nota:
Kos pemasangan diatas tidak termasuk dengan kos untuk mendapatkan sebuah hosting dan domain bagi tujuan installation IEM. Anda boleh dapatkan sendiri servis hosting dan domain ATAU tambahkan RM80 dari kos pemasangan diatas sekiranya anda nak saya tolong belikan hosting dan domain khas bagi proses installation IEM ini.


Cadangan Hosting Provider:

ServerFreak
JomHosting
HostGator
SiteGround WebHosting

Blacklisted Hosting Provider:

NetKL
Untunglah.com


* Pastikan pihak penyedia hosting anda membenarkan pemasangan script PHP pada server mereka terlebih dahulu dan fungsi Cron Job ada disediakan. Sekiranya anda mendapatkan hosting dari tiga senarai hosting provider yang saya berikan diatas, maka tiada masalah.


BONUS HEBAT 4 ORANG PERTAMA!



Khas kepada EMPAT orang individu pertama yang melakukan tempahan bagi installation Sistem Autoresponder IEM ini, saya turut akan berikan kepada anda Ninja Graphics Kit (Complete Package) yang berharga $47 (RM130++) diatas secara percuma! Anda boleh lihat senarai lengkap apa yang bakal anda perolehi di dalam Ninja Graphics Kit ini melalui web jualan rasminya DI SINI >>


Langkah Pembayaran:

Sila lakukan pembayaran berjumlah RM100 ke salah satu akaun bank dibawah.


Maybank

Nama: Muhammad Asyraf Bin Aziz
No. Akaun: 112344404695
Emel: asyrafaziz.com[at]gmail.com


CIMB

Nama: Muhammad Asyraf Bin Aziz
No. Akaun: 06050079104526
Emel: asyrafaziz.com[at]gmail.com


** Sila masukkan alamat emel saya diatas sekiranya anda melakukan pembayaran secara online
/ M2U /CimbClicks dan seumpamanya.


Langkah Pemasangan (Installation)

Selepas proses pembayaran dilakukan, kirimkan satu emel kepada saya seperti berikut:

Code:
Subjek: "Pemasangan Sistem Autoresponder IEM"

Body:

Salam Asyraf, ini maklumat cPanel Login bagi tujuan pemasangan
sistem autoresponder IEM seperti yang diperlukan:

username:
password:

Sekian, terima kasih.
[NAMA ANDA]

Ke alamat emel: asyrafaziz.com[at]gmail.com

Tempoh proses installation:

Max = 3 HARI
Min = 1 HARI (jika hosting & domain sudah ada)


Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, jangan malu jangan segan untuk terus bertanya kepada saya dibawah :)


"First Come First Served!"


Kind Regards,&#8203;

HP:
017-9449906
Emel: asyrafaziz.com[at]gmail.com​
 

Attachments

Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Memang menarik servis yang ditawarkan oleh bro Asyraf ni...

Bagi newbie-newbie yang baru bermula dan kekurangan

bajet nak langgan AUTORESPONDER tiap-tiap bulan boleh

guna AUTORESPONDER ni sebagai proses pembelajaran... :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Memang menarik servis yang ditawarkan oleh bro Asyraf ni...

Bagi newbie-newbie yang baru bermula dan kekurangan

bajet nak langgan AUTORESPONDER tiap-tiap bulan boleh

guna AUTORESPONDER ni sebagai proses pembelajaran... :)
Terima kasih tuan :)

Sebenarnya nak terus guna sistem autoresponder IEM
ni sampai bila-bila pun boleh (walaupun list subscriber
dah lebih 10k). Asalkan guna VPS atau Dedicated Server
sendiri, manakala bagi yang modal rendah nak guna
Shared Hosting, cadangan saya guna untuk kumpul
sampai 5k subscriber sahaja ;)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Autoresponder ni ada bayaran untuk renew ker ? atau sekali bayar sahaja...
Tiada. Hanya one-time-payment untuk proses installation
dan selebihnya apa yang bro kena renew (setiap tahun)
adalah servis sewa hosting dan domain sahaja :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
NEW UPDATE! (11 FEBRUARI 2012)

Saya baru sahaja create satu akaun demo khas
untuk semua forumer WC yang berminat untuk
test-drive sistem autoresponder IEM ini.

Gunakan maklumat login akses dibawah:


Code:
Log Masuk: http://rsmailer.rahsiasubscriber.com/admin/index.php

Username: wcdemo
Password: demo

* Saya telah disable-kan beberapa features seperti fungsi
menghantar emel + import contact list + edit profile setting
bagi tujuan tiada demo user yang salah gunakan akaun demo
yang telah saya create secara KHAS ini kelak..
Tawaran pemasangan masih lagi dibuka untuk 3 orang
individu pertama dengan harga yang amat berbaloi-baloi ;)
 
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
NEW UPDATE! (12 FEBRUARI 2012)

Saya baru sahaja masukkan bonus khas
kepada lima orang klien pertama.. Yosh! ;)
 

frubo

freshman
Joined
Feb 24, 2010
Messages
98
Points
0
bleh cuba ni..
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
bleh cuba ni..
Cuba jangan tak cuba.

Link akses ke sistem demo boleh didapati
pada post #1 untuk cub try test dengan
interface sistem autoresponder IEM ini
terlebih dahulu :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Menarik... :) Takde Diskaun atau special price untuk Warga Wang Cyber ker..? Hehehe :D;)
Boleh PM saya di inbox untuk discuss berapa
quotation mampu bayar. Tapi kalau boleh biar
masuk akal dan setimpal ya :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Kepada Tuan Irwan Mokh:

Sila clear-kan inbox tuan dahulu sebab saya tak dapat
nak reply PM tuan tersebut sebab kuota inbox tuan
sudah penuh. Terima kasih :)
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
TT.. Emel2 yg dihntr kpd subscrider adakah akan dilabelkan sbg white mail? :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
TT.. Emel2 yg dihntr kpd subscrider adakah akan dilabelkan sbg white mail? :)
Bergantung kepada kepopularan ISP hosting provider
yang digunakan oleh anda. Kalau nama-nama besar
seperti hostgator, siteground, namecheap, pihak
ISP sudah sedia 'kenal' dengan IP serta SMTP
pihak mereka.

Cadangan saya: Guna VPS atau Dedicated Server
jika mempunyai list melebihi 5k dan ke atas.
 
Top