Servis Naikkan Like Fanpage - Harga Termurah Dipasaran ( Malaysia dan Wolrdwide )

Joined
Nov 18, 2012
Messages
26
Likes
0
Points
0
Offline
Halo? saya sudah bayarkan RM70 di website u untuk servis 1000 like ni berapa hari lepas, x der response pun?
 
Joined
Jul 12, 2011
Messages
116
Likes
0
Points
0
Offline
dapatkan likes yang targetted dari Malaysia saja ada x?
dan tawaran ini ada lagi x?

PM saya juga bos.
 
Joined
Dec 26, 2010
Messages
690
Likes
0
Points
18
Offline
kalau buat targetted utk pompuan sahaja boleh ker?
Target gender, umur, bangsa dan lain-lain saya tak buat.. like dari malaysia dan worldwide sahaja yang ada..


Halo? saya sudah bayarkan RM70 di website u untuk servis 1000 like ni berapa hari lepas, x der response pun?
servis dah siap.. chek email


dapatkan likes yang targetted dari Malaysia saja ada x?
dan tawaran ini ada lagi x?

ye ada.. boleh terus ke servis like


PM saya juga bos.
boleh terus ke sini http://servislike.hos.my/


bro pm details n harga .....tq
boleh terus ke sini http://servislike.hos.my/


bro minta pm harga/pakej untuk targeted malaysia sahaja..tq
boleh terus ke sini http://servislike.hos.my/

saya pun nak beli 5k likes dari malaysia kalau tak perlu tunggu lama
boleh terus ke sini http://servislike.hos.my/
 
Joined
Jun 7, 2010
Messages
20
Likes
0
Points
1
Offline
saya pn sudah bayar RM70 di website untuk servis 1000 like dri malaysia, nie dh msk 4 hari...xde respon pn
 
Joined
Dec 26, 2010
Messages
690
Likes
0
Points
18
Offline
saya pn sudah bayar RM70 di website untuk servis 1000 like dri malaysia, nie dh msk 4 hari...xde respon pn
saya sudah reply email tempahan tuan.. dah chek ke belum?

saya juga ada mention di minisite tempoh siap 1-7 hari.. harap tuan bersabar..
 
Joined
Mar 31, 2009
Messages
116
Likes
0
Points
16
Offline
saya nak order like dari malaysia..

boleh PM latest pakej & promosi.

semua like mmg real kan? dan boleh ke target utk beberapa tpt shj..cth nak like dari shah alam..
 
Top