Servis [Micro Niche Site Creation]. Khas Untuk Adsense Player!

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Ok, saya akan straight to the point sahaja di sini:

Saya menyediakan perkhidmatan:

Micro Niche Site Creation



Seperti yang kita tahu, setiap daripada IM sekarang akan mebina micro niche site atau leboh tepat lagi long tail keyword daripada sesuatu root keyword. Tujuannya?
Supaya senang keyword itu untuk di rank hingga ke 1st page enjin carian, terutamannya google.

Ok, disini saya ingin memudahkan kerja anda yang ingin bermain adsense secara whitehat.

Apa yang akan saya lakukan?
1. Saya akan beri keyword dan anda perlu daftarkan domain itu sendiri. Keyword yang saya berikan itu sememangnya EXACT MATCH DOMAIN dan mempunyai carian sekurang-kurangnya 1000+ sebulan US.
2. Selepas membeli domain tersebut, sila pointkan ke web hosting atau server anda. Kemudian bagi access ke cPanel untuk saya melakukan kerja-kerja seterusnya. Ingat! Saya hanya menerima hosting yang mempunyai cPanel sahaja.
3. Selepas itu, saya akan menyuruh writer saya menulis 2 artikel yang berkualiti yang mempunyai panjang 300+ setiap satu. Seterusnya artikel tersebut akan dimasukkan ke dalam micro niche site tersebut.
4. Kemudian lagi, saya akan membina beberapa google friendly page seperti "About" "Privacy Policy" dan "Contact".
5. Saya akan menggunakan theme Clickbump engine untuk tujuan ini. Saya mempunyai lesen developer untuk theme ini.
6. Selepas itu, saya akan menyerahkan login kepada anda supaya senang untuk anda memasukkan kod adsense.


BONUS:

Sebagai langkan pertama SEO, saya akan submit site and tersebut ke 250+ pligg site dan saya akan ping site tersebut ke 70+ stat site. Tiada report akan diberikan untuk proses ini.

Kemudian langkah seterusnya itu terpulang kepada anda untuk push site itu hingga ke #1 sekalipun


Apa yang boleh dilakukan dengan micro niche site ini?
1) Boleh menjana pendapatan adsense secara pasif dan 99% whitehat.
2) Jika income adsense anda melalui sesuatu site ini tampak konsisten untuk beberapa bulan, and boleh jualnya di Flippa dengan harga boleh mencecah 5 angka.


Berapa harga servis ini?
Ok, melihat kepada pasaran antarabangsa saya dapat mengenalpasti bahawa rata-rata penyedia servis ini mengenakan bayaran purata $30/site atau RM90.

Tetapi untuk warga WC, saya hanya akan caj $20 atau RM60 untuk satu site.

Hubungi saya melalui emel dibawah untuk bulk order kerana terdapat sedikit diskaun. Untuk diskaun min 5 order.

Cara untuk menempah?
- Hantarkan emel kepada saya pesa2020 (at) gmail .com tukarkan (at) kepada @
Gunakan tajuk "Tempahan Micro Niche Site"
Jika keyword masih terdapat dalam stok saya akan berikan maklumat untuk melakukan pembayaran (Maybank, CIMB, dan Paypal sahaja diterima) dan selepas bayaran dilakukan kita akan mulakan proses berikutnya.

Turnaround time: 3-5 hari.

P/S: Saya lebih suka berhubung dengan emel berbanding PM. Terima Kasih.
 
Last edited:

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
562
Points
16
Kalau guna clickbump rasa guna Wordpress..Memang ok clickbump.fast loading n banyak pilihan
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Baru ingat nak bukak web mikro adsense 2-3 hari lg.. HUhuhu... THumbs up TT :)
 

Wan Haffiz

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
558
Points
0
bagus r..aku sebelum ne asyik duk sambar offer forum kt luar je utk micro niche..
kalau dh ramai yg offer kt wc x yah lah aku susah2 cari kt luar..hehe

bro, apa kate bro tunjuk sample blog tu kt 1st thread..ramai yg nk tgk ne...
kalau standard ayat kt luar, "please pm me the samples" hahahaha:)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
kalau saya pilih niche & keyword sendiri? article tersebut unique tak??? huhuhuhuh
 

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Saya berminat. Berapa lama micro niche site ini akan berada dlm list google?
Berapa lama itu bergantung pada usaha pihak anda. Saya hanya create micro niche site sahaja, kemudian follow up bahagian SEO itu bergantung pada anda. Tapi, keyword yang saya gunakan biasanya senang untuk capai page pertama Google.

P/S: Saya juga submit site anda ke 250+ pligg site and 100+ stat site sebagai bonus, jadi ianya sedikit sebanyak akan memudahkan usaha anda.
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
menarik nie tapi akaun adsense pulak takde he hehe
 
Top