>>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

shafiq93

freshman
Joined
Apr 11, 2011
Messages
96
Points
0
ada yang try? superb x?
 

arawan

freshman
Joined
Apr 17, 2012
Messages
25
Points
0
Saya nak order 4 application + blast + new application... camner?
 

arawan

freshman
Joined
Apr 17, 2012
Messages
25
Points
0
Servis terbaik dr TT .. siap dalam masa yg dijanjikan.. Terima Kasih
 

Master Zuheir

freshman
Joined
Dec 11, 2011
Messages
509
Points
0
yg ni buat app bro, bukan jual skrip...
dah ade skrip perlu ker dpt license lagi???
skrg ni ade skrip siap boleh buat program viral servise dgn bayaran bulanan lagi... :)
skrip beli kt org len.kena ade lesen skali utk guna skrip tu utk kepentingan diri sndri.lgi2 berkenaan dgn $$$$...
klu bro buat script sndiri.pastu bro jual script..n xde jual lesen.maka ramai la org guna skrip apps bro utk jana income.hak cipta xde..pastu hrga kill market..tu la functionnya lesen..terhadkan penjual apps..

tu yg tnya bro ni.sye nk open service buat apps.klu dpt skrip pun klu xde lesen..mne bole open service.tpi klu bro ckp beli skrip n xperlu lesen utk open service.terpulang la..

sye ade beli script.tpi xde lesen jual balik.hnya utk kegunaan sndiri.rugi sikit la.huhu..ingt bro jual script.hehehe :)
 

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
skrip beli kt org len.kena ade lesen skali utk guna skrip tu utk kepentingan diri sndri.lgi2 berkenaan dgn $$$$...
klu bro buat script sndiri.pastu bro jual script..n xde jual lesen.maka ramai la org guna skrip apps bro utk jana income.hak cipta xde..pastu hrga kill market..tu la functionnya lesen..terhadkan penjual apps..

tu yg tnya bro ni.sye nk open service buat apps.klu dpt skrip pun klu xde lesen..mne bole open service.tpi klu bro ckp beli skrip n xperlu lesen utk open service.terpulang la..

sye ade beli script.tpi xde lesen jual balik.hnya utk kegunaan sndiri.rugi sikit la.huhu..ingt bro jual script.hehehe :)
skrip klu letak copyright still boleh kene kene tiru, slalu nyer mmg org x jual skrip sbb snang2 jer org copy n jual, sbb tu byk org buat servis buat app jer tapi x jual skrip, tapi skrip saya nih saya rase x perlu nk letak licinse kot sebab juz simple programming yag di research sndiri smbl2 bntu geng kite nk wat biz servis nih... (^_^)..

lain lah klu saya buat programming utk app mcm poll ker quiz ker, yg tu mmg cnfirm saya letak copyright n license hehehe... but still in process nk kaji perjalanan prgrmming tersebut
 

Master Zuheir

freshman
Joined
Dec 11, 2011
Messages
509
Points
0
skrip klu letak copyright still boleh kene kene tiru, slalu nyer mmg org x jual skrip sbb snang2 jer org copy n jual, sbb tu byk org buat servis buat app jer tapi x jual skrip, tapi skrip saya nih saya rase x perlu nk letak licinse kot sebab juz simple programming yag di research sndiri smbl2 bntu geng kite nk wat biz servis nih... (^_^)..

lain lah klu saya buat programming utk app mcm poll ker quiz ker, yg tu mmg cnfirm saya letak copyright n license hehehe... but still in process nk kaji perjalanan prgrmming tersebut

xdela.sy ingt bro jual script2.hehe tu sbb tanya ade lesen ke tdak.huhu
klu ade lesen kena beli..bru halal n berkat buat biz.
klu xde lesen kena beli..bole la buat biz trus xyah la beli lesen lgi.

tu ja.berkat or tak.halal ke tdak.tu ja..tpi klu bro xjual script n xder kisah sgt ciplak2 script bro ni .xkisah la.sye pun minat dgn template bro ni.huhu
 

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
xdela.sy ingt bro jual script2.hehe tu sbb tanya ade lesen ke tdak.huhu
klu ade lesen kena beli..bru halal n berkat buat biz.
klu xde lesen kena beli..bole la buat biz trus xyah la beli lesen lgi.

tu ja.berkat or tak.halal ke tdak.tu ja..tpi klu bro xjual script n xder kisah sgt ciplak2 script bro ni .xkisah la.sye pun minat dgn template bro ni.huhu
Simple skrip klu saya jual mgkn terus kne di cop scam kot hikhik...
 
Top