>>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
Antara Applikasi yang sudah kami buat hari nih (^_^)

App 1
Syoknya Merempittt.. - Jangan biarkan suami anda atau anak anda merempit begini..
Bahaya dowh, tengok video sini

App 2
Nak Dobi Baju, Dobi Anak Sekali - Awasss... jangan biarkan anak anda bersama anda ketika mendobi..
kalau tak jadi macam nii.. Tengok Video ni

App 3
Pokok Pisang Menangis - Pokok - pelik ya.. Tapi Benar.. Pokok Boleh Menagis..
Jom Ikuti Cerita Lanjut Di Sini KLIK SINI

App 4
Rantai Rosmah Hilang - Laa patutlah rantai saya hilang satu.. awak pakai rupanya...
Datin Sri Rosmah Mai Tengok Sini

App 5
Ayu Raudhah makin cantik bila hamil walau Tak semua orang suka.. -
Wahhhh.. cantik berseri Ayu Raudhah Bila Hamil.. Jom Tengok..
 

anan06

freshman
Joined
Apr 21, 2010
Messages
49
Points
0
Age
40
Pakej 4 Application RM50 ( HOT)
Pakej Tambahan : Blast Application anda ke 600k LIKE fanpage kami dgn menambah RM50 sahaja(INI PALING HOT).target User dalah dari MALAYSIA

Bro saya nak tempah ke dua-dua ni....sila bagi detail kat saya.

Thank.
 

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
Pakej 4 Application RM50 ( HOT)
Pakej Tambahan : Blast Application anda ke 600k LIKE fanpage kami dgn menambah RM50 sahaja(INI PALING HOT).target User dalah dari MALAYSIA

Bro saya nak tempah ke dua-dua ni....sila bagi detail kat saya.

Thank.
PM sent.. terima kasih bro (^_^)
 

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
Salam 1WC,
InsyaAllah x lame lagi saya akan melancarkan website utk perkhidmatan ini bagi memudahkan semua membuat tempahan dengan mengisi borang terus dari website kami.. Selepas ini anda tidak perlu PM saya lagi, juz isi borang yg telah saya sediakan sahaja!!! (^_^)
Terima kasih di atas sokongan anda selama ini... Semoga Perniagaan anda terus berjaya InsyaAllah (^_^)
 
Top