>>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
>>> TEMPAHAN DIBUKA SEMULA (^_^) <<<

Pihak kami telah menambah byk lagi jenis app yg terbaik utk anda, utk melihat app yg terbaru yang telah kami sediakan, silalah terus ker website kami yer.... Jika anda pertanyaan, tinggalkan disini (^_^)

>>> KLIK DISINI UNTUK MENEMPAH TERUS MELALUI WEBSITE KAMI <<<

Salam,
saya ingin menawarkan perkhidmatan membuat FB video dan News LIKE application utk meningkatkan
LIKE fanpage anda dengan harga RM15 sahaja!!! *Terhad utk 100 tempahan sahaja..

application anda mestilah berdasarkan video Youtube atau News(boleh di ambil dari blog) sahaja yer...

<<<APPLICATION NEWS>>>

News application - memaparkan berita TERKINI(anda boleh buat sendiri ayat nyer)
Biasa nye amik dari blog (^_^)

<<<APPLICATION VIDEO>>>
Video application - User hanya boleh tengok video jika mereka LIKE page anda sahaja (^_^)

utk application lain kami akan usaha secepat yg mgkn, kami akan gtau disini dari
semasa ke semasa (^_^)

Klik disini utk contoh application Video Youtube
===========================================
1. Contoh 1
2. Contoh 2
3. Contoh 3
===========================================

Klik disini utk contoh application News
============================================
Kia Optima Versi Batman!!!!
Super GEMPAK dowh...
mai tengok sini KLIK SINI
============================================

View attachment 10259

View attachment 10260

Jika anda berminat sila PM saya yer...

Pakej 1 Application RM20
Pakej 3 Application RM50 ( HOT)
Pakej Tambahan : Blast Application anda ke 400k LIKE fanpage kami dgn menambah RM50 sahaja(INI PALING HOT).target User dalah dari MALAYSIA



buat masa sekarang saya juz terima 20 tempahan sahaja untuk mengumpul testimoni... (^_^)

========================================================================
Testi 1
Testi 2
Pergghhh...
Servis terbaikkk dri tt,jap je dh psg...
Sori ye tt byk songeh plak :p
btw,ni link app sya...jom like utk tgk video panas Izara Aishah :))
https://www.facebook.com/LOLMalaysian/app_532614553418821
Like blm msk,sok mbik servis lain tuk blast app...
Servis TERBAIKKKK...:)
Testi 3
Sudah amek servis dari tt
Memang pantas.sekejap saja dah siap.
Sekarang nak cari servis blast pulak.
Thanks TT
 
Last edited:

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0
Bump 4 Today..
Antara contoh app news yg kami buat utk hari nih...
=====================================================================
Tak ku sangka orang kita SEKEJAM ini bila berlaku bende macam ni...
AMARAN kepada yg lemah semangat, JANGAN TENGOK YER...
Tengok disini Bagi Yang Kuat Semangat >>>KLIK SINI <<<
=====================================================================
 

aidilmart

freshman
Joined
Aug 7, 2011
Messages
663
Points
0

agogo

freshman
Joined
Oct 19, 2012
Messages
39
Points
8
kena guna hosting sendiri ke bro?
 
Top