Servis Likes Fanpage Murah

Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#43
maaf semua,servis ditutup sementara,sebab nak siap kan order-order yang belum disiapkan,
selepas semua order siap,saya akan buka semula,

terima kasih.. :)
 
Joined
Feb 19, 2013
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
#44
terima kasih sbb guna servis sye,nnti klau cik zara post ssuatu yg mnarik,aktif la user tu,hehe
lg pon likes target malaysia je,user yg yg minat dgn produk cik zara je yg kan aktif kat page tu, :)
klau nak btul2 target,boleh la guna servis likes fb ads sye tu,
tp servis fb ads tu mgkin akan tutup atau dinaikkan harge x lme lg, :)

ape2 pon,terima kasih ye.. :D

hehe...sama2...sgt direcommendkan...:D
"klau nak btul2 target,boleh la guna servis likes fb ads sye tu"
y promosi tuh kan...err..kene guna ads fb yg berbayar ke apa???
berminat...tp bajet tak cukup laa kalo ada owg click je nak kene byr,,,
hehehe...aa...t pm detail laa yer...
 
Joined
Oct 4, 2010
Messages
383
Likes
0
Points
16
Offline
#45
hehe...sama2...sgt direcommendkan...:D
"klau nak btul2 target,boleh la guna servis likes fb ads sye tu"
y promosi tuh kan...err..kene guna ads fb yg berbayar ke apa???
berminat...tp bajet tak cukup laa kalo ada owg click je nak kene byr,,,
hehehe...aa...t pm detail laa yer...
fb ads semua berbayar.. xde free pun.. hhuhu
 
Joined
Apr 26, 2012
Messages
40
Likes
0
Points
0
Offline
#48
Mintak maaf,

memang minat tapi apa beza app blast, post tag, iklan page dan fb ads.
sewa cc tu dapat jadi admin ke?
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#49
Mintak maaf,

memang minat tapi apa beza app blast, post tag, iklan page dan fb ads.
sewa cc tu dapat jadi admin ke?
blast apps,blast aplikasi kat fanpage tuk tngkatkan likes,post tag tu,post ayat atau gmbar pastu tag nama fp, fb ads tuk dprkan likes yg sgt berkualiti,sewa cc plak,jdi admin cc di fanpage sye, :)

klau ade pertanyaan lagi,boleh pm sye di fb, http://www.facebook.com/sudir.man.wc
terima kasih.. :)
 
Joined
Jul 20, 2012
Messages
28
Likes
0
Points
0
Offline
#58
tq tt sbb bagi servise mantap ni....

like da naik dr 24 ke 1046 in less than 1 week... order pun da makin masuk.... Alhamdulillah....

sape nak naikkan like, blh cuba servise tt nih... :)

recommended :)
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#59
tq tt sbb bagi servise mantap ni....

like da naik dr 24 ke 1046 in less than 1 week... order pun da makin masuk.... Alhamdulillah....

sape nak naikkan like, blh cuba servise tt nih... :)

recommended :)
terima kasih ye sbb guna servis saya, :D
 

olegs

freshman
Joined
Feb 5, 2013
Messages
46
Likes
0
Points
0
Offline
#60
saya pun nak recommend, ordered 2000 likes, tak sampai seminggu dah dapat 1200+, likes dari user2 active, sebab TAT pun nampak banyak meningkat. :)
 
Top