Servis Like Fan Page Yang Terpantas Berkualiti Dan Murah

h44y5r2h

freshman
Joined
Mar 28, 2012
Messages
0
Points
0
Satu servis yg pantas dan murah! Terbaik mamat!

p/s: Tq sudi share servis ini. Sekarang fan pages dan makin bertambah banyak likes!
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Baru igt nk hire services.. jd mcm ni terus kensel.. apapun moga TT muncul dan jelaskan keadaan sebenar coz services ni bermula dgn baik pada awalnya...setiap mslh pasti ada penyelesaiannya, kalau TT ambik lgkh diamkan diri mmg xwajar sebab byrn dh diterima..
 

Nazrul Aza

freshman
Joined
Dec 27, 2011
Messages
64
Points
0
salam,pada bulan lepas sy pon ade order servis dari mamat..tp da seminggu pas 2 sy email tok tnye kan servis...alhamdulillah die replay email 2 & mengatekan ade problem cket...so die terpakse refundkan duit sy semule...

tp x tau plak masih banyak rupenye yang da tertanggoh...ape2 pon sabar menunggu mamat tampil memberi penjelasan...:)
 

izzat zainal

freshman
Joined
Jun 1, 2010
Messages
147
Points
0
sebenarnya facebook rasanya ada tukar skit pasal like nie.. saya sendiri mengalami masalah sama.. ingat nak buka servis tapi tangguh dulu.. sekarang buat free 50 like dulu.. sapa nak contact saya..

Bro, aku dah PM utk like 50 free tuee.. hehe..
 

izzat zainal

freshman
Joined
Jun 1, 2010
Messages
147
Points
0
saya rasa mamat ni pakai plugin http://fblikejacker.com yang akan menglike fanpage korang tanpa korang sedari. so bila FB ubah koding diorang secara automatik plugin akan bermasalah and maybe xdapat guna.

Bro pernah guna ka plugin niee ??? Macam best je..huhu..
 

Ustatrock

freshman
Joined
Dec 21, 2011
Messages
60
Points
0
saya pernah amik servis dengan TT sebelum nie, so far mmg xde masalah. tapi xsangka plak jadi cmni. mungkin ade masalah kot dgn script fb. cuma saya harap TT dapat tampil bagitau perkara sebenar untuk mengelakkan prasangka buruk orang lain. link saya kat bawah nie adalah hasil kerja TT :D
 

nayie

freshman
Joined
Aug 3, 2007
Messages
69
Points
6
Age
36
Servis like 500 dah sebulan lebih xde berita..payment dah sent satu like pun x dapat....tt senyap tanpa berita email x reply..seeloknya jika ada masalah sila hantar email kepada pelanggan atau update status di sini..
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
Dah PM TT di FB tapi x ada jawapan...
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
562
Points
16
saya rasa mamat ni pakai plugin http://fblikejacker.com yang akan menglike fanpage korang tanpa korang sedari. so bila FB ubah koding diorang secara automatik plugin akan bermasalah and maybe xdapat guna.

sekrg dh keluar version dua rasanya.
 
Top