Servis Like Fan Page Yang Terpantas Berkualiti Dan Murah

taukereload

freshman
Joined
Nov 6, 2010
Messages
811
Points
0
Testimonial: Servis yang hebat. dalam masa 24 jam semua dah selesai. Korang PM je butiran pembayaran mamat akan balas dengan segera. Mamat aka pastikan terlebih dahulu fanpage tu milik kita ke tak. Takut tersilap. Tak sampai 24 jam 500 like dah ada kat fanpage bukan itu sahaja, dia bagi lagi bonus 100+. Hebat bukan. Hampir 40% dari fan tersebut respon... korang try la.. Double thumbsup..
 

lailimakhusin

freshman
Joined
Nov 25, 2011
Messages
45
Points
6
Sekarang fan pages banyaklah dapat likes!!!!!!!!!!!!
 

mddjfoclbyu

freshman
Joined
Feb 24, 2012
Messages
13
Points
0
kalau katakan terlebih dari masa yg di tetapkan..
jangan risau mamat bagi free 100 like
huang3.jpg

huang2.jpg

huang4.jpg
 
Last edited:

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
ada lagi tak servis ni...? PM saya.. harga RM100 untuk 1000 Like..?

alhamdulilah fan page tuan dah 3 berjaya saya buat :)
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
terima kasih tuan faizul :)
semoga bisnes tuan faizul bertambah maju degan 2000 like tu :)

Pertama sekali nak ucap terima kasih pada mamat sebab sediakan servis like macam ni.
Saya dah ambil servis dari mamat ni untuk tarik like yg banyak untuk salah satu fanpage
saya.

Senang cerita la..mamat ni mudah nak deal n kerjasama yg beliau bagi memang cepat dan mudah.
Servis like banyak kat luar sana tapi saya pilih mamat sebab servis beliau pantas n like pun cepat
dikumpul dalam masa 2 hari sahaja.

Dari segi respon like untuk fanpage saya belum tahu lagi sebab masih baru, tapi dari segi kumpul like memang
cepat dikumpul.

Bukan itu sahaja, servis dari mamat ni pun murah. Harap servis like dari mamat ni dikekalkan sbb saya
memang nak ambil servis like dari mamat ni lagi.

Terima kasih mamat.
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
terima kasih tuan, saya sentiasa bagi free like untuk pelanggan saya :)

Testimonial: Servis yang hebat. dalam masa 24 jam semua dah selesai. Korang PM je butiran pembayaran mamat akan balas dengan segera. Mamat aka pastikan terlebih dahulu fanpage tu milik kita ke tak. Takut tersilap. Tak sampai 24 jam 500 like dah ada kat fanpage bukan itu sahaja, dia bagi lagi bonus 100+. Hebat bukan. Hampir 40% dari fan tersebut respon... korang try la.. Double thumbsup..
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
UPDATE 24/2/2012

28/2/2012 saya akan buka semula servis like..

hanya 10 yang terawal membuat pembayaran akan dapat..

1) 500 like rm 50 - free 100 like
2) 1000 like rm 100 free 150 like
3) 2000 like rm 200 free 200 like
4) 3000 like rm 300 free 300 like
5) 5000 like rm 480 free 500 like
6) 5000 like rm 440 free 100 like

* saya selalu bagi free like lebih dari yang sepatutnya,dah bnyak kali saya bagi free like dalam 300-500 like..

kepada yang berminat, sila email saya --> [email protected]
 

Nazrul Aza

freshman
Joined
Dec 27, 2011
Messages
64
Points
0
UPDATE 24/2/2012

28/2/2012 saya akan buka semula servis like..

hanya 10 yang terawal membuat pembayaran akan dapat..

1) 500 like rm 50 - free 100 like
2) 1000 like rm 100 free 150 like
3) 2000 like rm 200 free 200 like
4) 3000 like rm 300 free 300 like
5) 5000 like rm 480 free 500 like
6) 5000 like rm 440 free 100 like

* saya selalu bagi free like lebih dari yang sepatutnya,dah bnyak kali saya bagi free like dalam 300-500 like..

kepada yang berminat, sila email saya --> [email protected]

bro...sy da email..payment pn da wat...

email:[email protected]

tq...
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

Hafiy Perodua

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
24
Points
0
Age
36

Hafiy Perodua

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
24
Points
0
Age
36
As salam En mamat,

Ada dapat email dan bayaran saya?

Kenapa takde respons. HuHu
 
Top