Servis Like Fan Page Yang Terpantas Berkualiti Dan Murah

frubo

freshman
Joined
Feb 24, 2010
Messages
98
Points
0
sy nk cuba jgk nnti..
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
UPDATE 9.2.2012

Servis dibuka semula..
baru lepas siapkan 10 orang...

yang berminat boleh email saya : [email protected]

10 yang terawal akan dapat percuma 100 like..
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
update 13.2.2012
baru lepas siapkan 5 servis like..

tinggal 5 sahaja lagi offer 100 like percuma..
email saya klau berminat --> [email protected]
 

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
Pertama sekali nak ucap terima kasih pada mamat sebab sediakan servis like macam ni.
Saya dah ambil servis dari mamat ni untuk tarik like yg banyak untuk salah satu fanpage
saya.

Senang cerita la..mamat ni mudah nak deal n kerjasama yg beliau bagi memang cepat dan mudah.
Servis like banyak kat luar sana tapi saya pilih mamat sebab servis beliau pantas n like pun cepat
dikumpul dalam masa 2 hari sahaja.

Dari segi respon like untuk fanpage saya belum tahu lagi sebab masih baru, tapi dari segi kumpul like memang
cepat dikumpul.

Bukan itu sahaja, servis dari mamat ni pun murah. Harap servis like dari mamat ni dikekalkan sbb saya
memang nak ambil servis like dari mamat ni lagi.

Terima kasih mamat.
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
UPDATE 18/2/2012

Sila beri perhatian, Servis like ditutup untuk sementara waktu..

sebab saya tengah jalankan servis like 5000 like untuk 2 pelanggan..

harap sabar,saya akan buka semula servis like ini...
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
ada lagi tak servis ni...? PM saya.. harga RM100 untuk 1000 Like..?
 
Top