Servis Like Fan Page Yang Terpantas Berkualiti Dan Murah

Joined
Jul 20, 2009
Messages
724
Likes
2
Points
18
Offline
#92
Pertama sekali nak ucap terima kasih pada mamat sebab sediakan servis like macam ni.
Saya dah ambil servis dari mamat ni untuk tarik like yg banyak untuk salah satu fanpage
saya.

Senang cerita la..mamat ni mudah nak deal n kerjasama yg beliau bagi memang cepat dan mudah.
Servis like banyak kat luar sana tapi saya pilih mamat sebab servis beliau pantas n like pun cepat
dikumpul dalam masa 2 hari sahaja.

Dari segi respon like untuk fanpage saya belum tahu lagi sebab masih baru, tapi dari segi kumpul like memang
cepat dikumpul.

Bukan itu sahaja, servis dari mamat ni pun murah. Harap servis like dari mamat ni dikekalkan sbb saya
memang nak ambil servis like dari mamat ni lagi.

Terima kasih mamat.
 
Joined
Oct 31, 2011
Messages
243
Likes
0
Points
0
Offline
#95
UPDATE 18/2/2012

Sila beri perhatian, Servis like ditutup untuk sementara waktu..

sebab saya tengah jalankan servis like 5000 like untuk 2 pelanggan..

harap sabar,saya akan buka semula servis like ini...
 
Top