Servis Facebook LIKE Dan Subscriber Dengan Kadar Yang Termurah !

Joined
Oct 12, 2012
Messages
61
Likes
1
Points
8
Age
36
Offline
salam, kite tunggu Tuan Punyer badan Online dulu, saya tgk FB dia pun dia belom ade online lgi, mgkn benar dia bz kot... Kita sama2 tunggu :)
busy pebende nye, 2 minggu mtk refund msj xbalas call xangkat, P.M. x balas, tapi boleh plk masuk WC ni komen tread lain...
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
644
Likes
0
Points
18
Offline
busy pebende nye, 2 minggu mtk refund msj xbalas call xangkat, P.M. x balas, tapi boleh plk masuk WC ni komen tread lain...
job sy pun dh sebulan lebih xsiap-siap..
sehari 2 bz leh juga terima..
nie sebulan lebih xsiap job..
bila minta refund senyap sampai skrg..
 
Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
macamana skang?nampaknnya dah banyak komplen2 kerja x siap dan x bagi balik refund. tapi x mendapat maklum balas dari tt.

sy pun berminta jugak tapi KIV dulu sebab banyak komplens macam tt x peduli je??
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
644
Likes
0
Points
18
Offline
bro kne byar 250 lgi kt sy untuk coaching fb ads...nk jgk 100?bleh,aku xhalal ilmu aku...
pala hotak!!!! ang yg buat keja lambat pastu sbb lambat ang cakap nk bg coarching kt aku..
pas wt coarching minta byrn plak..
aku bkn nk coarching tp aku nk servis dr ang!!!
byr balik duit refund aku..
jgn duk byk alasan..
aku xhalal duit aku!!!
 
Top