Servis design website : E-Commerce, Portal, Blog, Minisite, Banner, E-Cover, dll..

Shah Myvi

freshman
Joined
Jul 6, 2012
Messages
193
Points
18
Pelanbanglo.com tu customer lama, dah macam-macam upgrade yang dibuat dari masa ke semasa... :)

Kalau berminat nak buat macam tu, pm saya, saya akan berikan quotation harga.
sekarang nak develop website utk ecommerce.. theme2 ecommerce mmg dah ada tp mcm design dia plak limited.. mmg lain design kalau beli theme yg sedia ada dgn tempah ni.. hehe

nak tanya bro, ecommerce pakai software apa? wordpress? magento or shoppingcart? atau ada lain? smart tgk pelanbanglo punya tu.. serius smart.. belek2 lama gak la laman tu.. hehe tp harga mesti "cantik" gak kan.. hehe
 

Zainol Rashid

Newbie
Joined
Nov 8, 2010
Messages
183
Points
0
Info sy utk quotation utk website e-commerce.

Contoh website y saya kehendaki ialah lebih kurang http://myimart.com

Fungsi yang wajib ada pd site tue:

1. Tempoh masa (time frame utk jualan).
2. Kuantiti yang ada pada stok.

View attachment timeframe-1.jpg

Thanks
 
Top