Servis design logo,bisnes kad,flyers dll serta printing dengan harga mampu milik!

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18
LOGOJPG.jpg


Syukur pada tanggal 16 Jun 2011 yang lepas, saya dan sahabat saya sejak dari sekolah menengah lagi, Taqiuddin (atau nick namenya di WC ni taqi5007) sudah selangkah ke depan dalam arena bisnes online dan offline dengan tertubuhnya Argon Network. Argon Network adalah sebuah syarikat yang disini terkumpulnya beberapa designer profesional, jurufoto profesional dan penyedia servis percetakan dengan harga mampu milik. Kami di Argon Network berusaha menyatukan para designer dan penyedia servis percetakan ini dalam satu komuniti dimana kami ingin memberikan satu penyelesaian total kepada pelanggan kami yang merangkumi semua aspek terpenting pemasaran online ataupun offline
iaitu pembinaan website jualan yang profesional dan mampu menjual,
cara promosi online dan offline (facebook fanpage,edaran flyers,bisnes kad dan sebagainya) di bawah satu bumbung iaitu Argon Network. Anda boleh tengok-tengok dulu website kami di www.argonbiz.com. Ini pula fanpage kami : http://facebook.com/ArgonNetwork

Baiklah disini saya ingin memperkenalkan pakej-pakej yang kami tawarkan di Argon Network. Buat masa ini kami menawarkan pakej design logo, banner,facebook fanpage (flash atau statik),Flyers, Website (shopping cart,minisite dan sebagainya), bisnes kad. Untuk flyers dan bisnes kad, kami akan design untuk anda. Sekiranya anda berpuas hati dengan design kami, kami akan cetak dan hantar terus ke depan pintu rumah anda. Servis fotografi akan menyusul kemudian. Anda boleh melihat
portfolio hasil kerja kami di:

http://argonbiz.com/portfolio

Baiklah dari segi harga pula, anda boleh download senarai harga kami di
http://argonbiz.com/Quotation%20(7%20July%202011).pdf. Bandingkan harga
kami dan sekiranya berminat boleh hubungi saya atau taqi5007 melalui PM,
ruangan chat di website kami, atau emelkan ke [email protected]
atau [email protected]. Segala follow
up dan pertanyaan anda di WC ini akan diuruskan oleh saya dan partner saya
En Taqiuddin atau taqi5007.Jadi jangan terkejut bila dia tiba-tiba muncul
membantu menjawab soalan anda semua disini ya..:)

-Reserved for update-
 

Attachments

  • LOGO JPG.jpg
    LOGO JPG.jpg
    68.3 KB · Views: 173
  • LOGOJPG.jpg
    LOGOJPG.jpg
    62.7 KB · Views: 178
Last edited:

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
Salam semua. Nasib baik nampak threat ni, bila masuk dekat WC. Rupa-rupanya dah buka WTS ni. Segala keterangan yang ditulis oleh osman seperti diatas adalah benar :)
Nanti saya akan letak kan portfolio yang telah kami buat.

rah5013- thanks bro atas sokongan bro. Pasal affilliate tu belum ada plan lagi nak buat. Insyaallah, akan di fikir2kan nnti.
reezluz- nnti saya PM encik pasal design logo tu. Paling lewat mlm ni k. :)
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
Kami telah menyiapkan beberapa tempahan client kami. Di antaranya:

ZaidiCo.jpg


Putrataxshelter.jpg
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
Contoh Logo yang kami design untuk client kami:

LOGO1.jpg
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
Blog Website kami baru update. Dipersilakan layari website kami di SINI untuk membaca post terbaru.
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
selamat maju jaya..
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
309411_259909704033366_100000430157492_880782_12527_n.jpg


Kami warga kerja dari Argon Network ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua terutama para pelanggan kami. Untuk baca post kami dengan lebih lanjut, layari post kami di website kami:

http://argonbiz.com/blog/selamat-hari-rayamaaf-zahir-batin-dari-argon-network/

P/s: kami bercuti dari 27/08/2011 - 04/09/2011. anda boleh ke post kami untuk mengetahui lebih lanjut

Thanks. :)
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
38
Mulai hari ini, kami telah beroperasi seperti biasa. sesiapa yang ingin menggunakan servis kami, boleh la hubungi kami k. :)
 
Top