Servis Bina Kedai Online IMPIAN Anda [PREMIUM DESIGN!]

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16

Servis Membina Kedai Online (e-Commerce)
<strike>Siap Santau</strike> + Terpantas + Berbaloi..!!

Tempahan 3 SLOT Bagi
Bulan November Kini Dibuka!







Dari Meja:
Asyraf Aziz
Tarikh: 30 Oktober 2012

PER: Miliki Sebuah Kedai Online Impian Milik Anda Hari Ini!


Salam hormat para forumer WC semua,

Tidak perlu rasanya saya menulis sehingga panjang lebar memandangkan ini adalah thread WTS di forum WC dan bukannya sebuah surat jualan (salesletter) yang perlu ada ayat-ayat hype/memujuk prospek untuk membeli sebarang produk yang mahu dijual.

Di dalam tajuk thread diatas pun sudah saya nyatakan dengan jelas tujuan thread ini dibuka, iaitu untuk menawarkan servis memasang dan membina sebuah Kedai Online (Shopping Cart) kepada 'mereka yang berkenaan' sahaja. Mereka yang berkenaan yang saya maksudkan diatas sudah semestinya individu yang sudah lama atau sudah pun ada perancangan untuk menjual sebarang produk fizikal dan memasarkannya secara BERKESAN di internet (online).

Seperti yang semua sedia maklum, musim Cuti Sekolah dan Krismas bakal tiba tidak lama lagi penghujung tahun 2012 kali ini. Jadi kepada mereka-mereka yang BIJAK sudah semestinya sudah bersedia dengan produk-produk yang TOP bagi dua musim ini! ;)




MASIH LAGI MEMBACA?
Maknanya ANDA Memang Dah TAHU...!!!



Seperti yang saya sedia maklumkan diatas, saya akan terus 'straight forward' berkenaan servis ini kepada mereka yang berminat sahaja melalui point-point penting dibawah:


----------------------------
Senarai Pengguna Awal
----------------------------

1. Encik Fendi Ihsan
Kedai Online: www.buyinstantgoods.com

2. Encik Mohd Azril
Kedai Online: www.onlinejimart.com

3. Encik Hafizulfahmi Mohd
Kedai Online: www.jammampumilik.com


NOTA: Jangan terkejut sekiranya anda melihat kesemua Kedai Online pengguna terawal diatas yang telah mendapatkan servis ini sama sahaja kesemuanya. Kemungkinan besar pemiliknya masih belum mengemaskini maklumat produk-produk yang mereka mahu pasarkan lagi.


------------------------------
Apa Yang Saya Uruskan?
------------------------------

1. Teknikal (Installation)
2. Konfigurasi (Installation & Setup Theme)
3. Konsultasi/Nasihat (Pemilihan Domain Name Mesra SEO)


Platform: Opencart
Theme: Premium (Berharga $47 (RM150) + Seperti contoh diatas)


Features:

- Sistem Affiliate Built-in (boleh rekrut pengedar)
- Boleh tukar warna latar Kedai Online
- Boleh tukar logo Kedai Online
- Standard Payment Options (Paypal, COD, Bank Deposit etc.)


Nota: Proses memasukkan maklumat produk seperti gambar, banner, dan sebagainya akan dilakukan oleh 100% oleh pihak anda sendiri. Harap maklum..


----------------------------
Prosedur / Cara-cara
----------------------------


Langkah 1 : Pilih Pakej!


Anda perlu memilih SATU dari dua pakej yang diberikan dibawah:

Pakej A (RM150) - Guna Hosting & Domain sedia ada milik anda
Pakej B (RM220) - Free Hosting & Domain .com (1 Year)


Langkah 2 : Buat Bayaran


Bayaran boleh dibuat kepada salah satu akaun dibawah:


Nama: Muhammad Asyraf Bin Aziz

Maybank
112344404695

CIMB
06050079104526

Paypal - sent money ke [email protected]


*Masukkan alamat emel: asyraf(at)shoppekit.com sekiranya anda melakukan transaksi secara online (M2U / CimbClicks)


Langkah 3 : Email Bukti Bayaran


Selepas anda membuat bayaran, kirimkan maklumat lengkap dibawah ke alamat emel saya diatas:

Subjek Emel: "Servis Bina Kedai Online (Pakej A/B)"

Isi Kandungan:

1. Nama Penuh Anda
2. Alamat Emel Anda
3. Nama Kedai Online Anda (eg. Kedai Online Saya)
4. Tagline Kedai Online (eg. Jom Shopping Sakan!)
5. Link ke FB, Twitter, G+ Kedai Online (Jika ada)
6. Nama Domain (eg. www.kedaisaya.com)*


* Pastikan anda memilih nama domain yang betul dan tepat
dan maklumat no.6 diatas hanya bagi mereka yang mendapat
-kan servis bagi Pakej B sahaja.


Langkah 4: Kedai Online Mula Dibina


Ini JAMINAN 100% saya, seandainya dalam tempoh 48 jam (maksima) saya gagal siap pasang Kedai Online anda SELEPAS segala maklumat yang diperlukan diatas dikirimkan, saya akan pulangkan semula 100% wang anda tanpa banyak soal!

DEAL OR NO DEAL?



"Ada BONUS Tak Asyraf...???"



Sejujurnya harga yang perlu anda bayar bagi mendapatkan servis ini pun sudah 'tak masuk akal'. Lagi mahu minta bonus? Tapi saya tetap bagi juga, hehe...


BONUS #1

Selepas 30 hari, saya akan promosikan Kedai Online anda di akaun personal Facebook saya yang mempunyai 5K rakan beserta screenshot Kedai Online anda yang telah siap sepenuhnya.

BONUS #2

Selepas 30 hari, saya akan promosikan Kedai Online anda di akaun Page Facebook saya yang mempunyai 1.8K LIKES beserta sreenshot Kedai Online anda yang telah siap sepenuhnya.


-----------------------------
Kenapa Selepas 30 Hari?
-----------------------------

Sebab saya mahu pastikan hanya Kedai Online yang telah siap dikemaskini produk-produk didalamnya sahaja yang akan dilihat oleh semua rakan FB saya kelak.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, jangan malu jangan segan untuk terus bertanya kepada saya dibawah.


"First Come First Served!"




Kind Regards,&#8203;
asyrafaziz.jpg

HP: 017-9449906
Emel: asyraf[at]shoppekit[dot]com


PS. Saya hanya menerima sebanyak 3 tempahan sebulan untuk membantu anda memiliki Kedai Online impian anda.
 
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16


- Reserved for FAQs -

(Last Updated: 30/10/2012 10:18AM)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Maksudnya bro just install theme la ye?

Install platform (OpenCart) + Install theme serta
lakukan beberapa konfigurasi default pada theme.
Sebab selepas install theme masih perlu lakukan
beberapa perubahan setting mengikut keperluan
bersesuaian dengan theme yang digunakan.
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
bro saya ada install dua openmcart kalau bro cuba tukar themes berapa bayaran ,theme bro punya lah

Premium theme yang digunakan hanya berfungsi
dengan OpenCart version 1.5.1.3 sahaja.

Jadi kalau tuan cuma nak saya tolong install-kan
theme premium diatas, pastikan tuan install version
OpenCart yang saya nyatakan diatas dahulu.

Kos-nya pula RM60 bagi satu sistem shopping cart
yang dipasang pada satu domain sahaja. Tapi kalau tuan
nak saya setup kesemuanya (install-kan Opencart
version diatas sekali) maka kos-nya adalah kembali
kepada harga asal yang ditawarkan bagi Pakej A
diatas iaitu RM150 (tanpa hosting & domain).

Terima kasih :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
bro sy guna yang terbaru ,so saya nak tanya sekarang saya ada dua domain yg lain dan adakah kedua dua domain themes yang sama ataupun lain ?

http://malaysiafashiononline.com/ jual bag dan juga kasut
http://malaysiaboutiqueonline.com/ jual baju


Theme yang sama.

Seperti yang saya sedia maklumkan, theme premium ini
membenarkan tuan mengubah warna latar serta logo
kedai online tuan. Jadi, kalau tuan tahu sedikit bab
design grafik walaupun menggunakan theme yang sama
tapi kedua-duanya akan nampak berbeza.

Bergantung kepada kretiviti pemilik kedai sendiri ;)
 
Joined
Jun 25, 2008
Messages
1,191
Points
38
Age
47
Theme yang sama.

Seperti yang saya sedia maklumkan, theme premium ini
membenarkan tuan mengubah warna latar serta logo
kedai online tuan. Jadi, kalau tuan tahu sedikit bab
design grafik walaupun menggunakan theme yang sama
tapi kedua-duanya akan nampak berbeza.

Bergantung kepada kretiviti pemilik kedai sendiri ;)

ok bro so soalan yang terakhir sebelum sy buat order ,so yg kedua dua web ni bila bro tukar themes so ada apa yg perlu tukar lagi
? macam luas ataupun tinggi .satu kali install 2 so harga macam mana ? saya memang minat betul ,email me [email protected]
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
ok bro so soalan yang terakhir sebelum sy buat order ,so yg kedua dua web ni bila bro tukar themes so ada apa yg perlu tukar lagi
? macam luas ataupun tinggi .satu kali install 2 so harga macam mana ? saya memang minat betul ,email me [email protected]

Check inbox emel tuan.
Terima kasih ;)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Top