Service Spin Articles Berminat Tak ?

Berminat Nak Dapatkan Service Nie ?

  • Ya

    Votes: 8 100.0%
  • Tidak

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    8

zahid isa

freshman
Joined
Oct 22, 2010
Messages
103
Points
0
yang lain tak berminat ke..???
Menarik nampaknya ni... saya ada byk gak artikel dlm simpanan, blh try service kat sis imabiz rasanya. Tp saya xpaham sgt ttg 'spin' ni... blh xplain sket...??
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Menarik nampaknya ni... saya ada byk gak artikel dlm simpanan, blh try service kat sis imabiz rasanya. Tp saya xpaham sgt ttg 'spin' ni... blh xplain sket...??
spin nie kire macam die buat artikel jadi lain dari yang asal... so... takdelah jadi duplicate content. atau isi kandungan yang same... almaklumlah... plr artikel kan ramai yang guna...
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
imabiz rase spin level dua lagi ok dari level 3 & 4... sebab... imabiz try 3&4 artikel die ade jadi bahasa alien la pulak... so... kalau ramai berminat... imabiz akan ke wts dengan spin level 2... so.. kalau berminat vote la yerk...
 

zahid isa

freshman
Joined
Oct 22, 2010
Messages
103
Points
0
spin nie kire macam die buat artikel jadi lain dari yang asal... so... takdelah jadi duplicate content. atau isi kandungan yang same... almaklumlah... plr artikel kan ramai yang guna...
Trima kasih byk2 atas penerangan trsebut... sy dah vote, yakin servis ni pasti dpt sambutan, Insyaallah...
 
Top