Service SEO Untuk top 10 google.com

Adakah anda berminat untuk mengunakan khidmat Service SEO top 10 google.com

  • Berminat

    Votes: 25 80.6%
  • Saya tahu seo, cuma masa agak terhad

    Votes: 6 19.4%
  • Tidak Berminat

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    31
Status
Not open for further replies.

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Kalau ada servis macam ni, mmg bagus. Saya berminat :)
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
hoho...mesti mau!! tapi adakah perlu detail web(nk login web ntuk onsite/offsite optimization, tukar2 setting ke) atau cuma perlukan address web saja, sbb igt nk tolong mak sedara pasal SEO nie...kesian dia lama da duk tercongok web dia...kalo bole nk biar web dia glamer skit ngn keyword yg dia pilih~
Apa yang saya plan nak buat adalah, saya bagi guide untuk site owner buat perubahan keatas struktur dan kandungan site, yang ini site owner kena buat sendiri, saya bagi consultancy SEO untuk On page optimization, lepas tu saya sendiri akan buat Off page optimization sehinggalah site tersebut masuk top 10 google.com.
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
saya akan buat semua, anda hanya tunggu bila site anda masuk top 10 google.com

Price adalah subjective from one keyword to another. Saya kena study dulu jenis keyword yang hendak digunakan.
Kalau Keyword Tu Banyak Competitor.Still Bro Buat Atau Tolak.
 

trg7ija

Senior
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,844
Points
38
Kalau Keyword Tu Banyak Competitor.Still Bro Buat Atau Tolak.
Adik sayyid.. lain kali bace post dari awal adik sayyid.. Bro Inspiration dah bagi tahu awal2 dah sebelom ni.. Dia ada hak nk tolak atau nk amik keyword tu.. sbb bukan sebarang keyword senang nk beat.. Dan setiap keyword tu ada harga tersendiri..
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Adik sayyid.. lain kali bace post dari awal adik sayyid.. Bro Inspiration dah bagi tahu awal2 dah sebelom ni.. Dia ada hak nk tolak atau nk amik keyword tu.. sbb bukan sebarang keyword senang nk beat.. Dan setiap keyword tu ada harga tersendiri..
oooo.Tapi Google Nak Update SE Kan.
 

highlander

Senior
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,670
Points
38
tahniah inspiration dengan tawaran macam ini
sure punya ramai yang sambar ;)

biasanya masa yang dimabil berapa lama ye
mungkin soklan saya ini terlalu general
sebab bro pun tak survey lagi
tapi anggaran tu, agak-agak berapa lama:)
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Tahniah bro Inspiration atas inisiatif nak mulakan servis SEO ni.

Saya sangat2 sokong apa yang bro buat dan apa yang saya
nampak servis bro akan lebih kepada pay per performance, di mana
servis jenis ini adalah yang terbaik untuk kedua-dua belah pihak.

Cuma saya nak tahu, yang pasal keyword tu bro akan buat
research sendiri atau terus ambil dari client?

Sebab apa yang saya nampak di sini, pemilihan keyword tu sebenar
sangat2 penting dan kalau kita dapat no. 1 untuk keyword yang
tak boleh bawak conversion pun akan merugikan kedua-dua belah
pihak.

Jadi saya cadangkan bro sendiri yang offer senarai keyword yang
betul2 dapat bagi conversion pada client, dengan cara buat promosi
melalui Adwords terlebih dahulu untuk dapatkan keywords yang
terbaik, dan dari situ bro boleh senaraikan kepada client beserta
dengan harga quotationnya sekali.

Apapun all the best bro untuk servis ni. Saya sokong bro 100%!
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
yup saya sangat setuju dengan servis bro inspiration. Agak2 bro inspiration akan terima berapa tempahan dalam satu2 masa?
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
tahniah bro inspiration wat servis nih.....saya mesti pileyy...

kalo amik servis camni, PR site camana ye? boleh naik cepat tak? hehe
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
ada bukak kelas utk seo tak? hehe

cadangan jer..
InsyaAllah ada dalam perancangan.

Kalau Keyword Tu Banyak Competitor.Still Bro Buat Atau Tolak.
Ya, akan buat sebab itu memang part of the service. Cumanya saya akan filter dulu keyword apa yang nak di beat. Kalau keyword yang ada kaitan dengan insurance, banking, dating, forex saya tak buat, tapi ada banyak lagi keyword yang anda boleh target, contoh weight loss programs, online bachelor degree etc..

Adik sayyid.. lain kali bace post dari awal adik sayyid.. Bro Inspiration dah bagi tahu awal2 dah sebelom ni.. Dia ada hak nk tolak atau nk amik keyword tu.. sbb bukan sebarang keyword senang nk beat.. Dan setiap keyword tu ada harga tersendiri..
Thanks trg7ija, betul apa yang saudara bagitahu tu.

biasanya masa yang dimabil berapa lama ye
mungkin soklan saya ini terlalu general
sebab bro pun tak survey lagi
tapi anggaran tu, agak-agak berapa lama:)
Berapa lama jangka masa naik top 10 google.com tu bergantung kepada jenis keyword yang hendak di gunakan. Kalau kita lihat international SEO service, Term yang digunapakai adalah 3 bulan. kalau 3 bulan masih tak masuk top 10, wang akan dikembalikan.

Untuk service saya pulak, insyaAllah saya akan buat secepat yang mungkin, namun kebiasaanya kesan optimization boleh dilihat sekitar 1-2 bulan.

Cuma saya nak tahu, yang pasal keyword tu bro akan buat
research sendiri atau terus ambil dari client?

Apapun all the best bro untuk servis ni. Saya sokong bro 100%!
Terima kasih saudara, ia betul, saya akan minta dulu keyword apa yang client nak beat, lepas tu saya akan buat kajian mengenai keyword tersebut dan mencadangkan keyword yang client boleh consider.

Selepas kata setuju diberi oleh client barulah deal atau contract di buat.

tahniah bro inspiration wat servis nih.....saya mesti pileyy...

kalo amik servis camni, PR site camana ye? boleh naik cepat tak? hehe
Bila optimization dibuat, secara tidak lansung PR boleh naik. InsyaAllah.
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
33
disebabkan saya terlampau banyak masa sampai melimpah2, mungkin saya akan optimise sendiri website2 saya. besides, I'm in a learning process towards greater things..

tapi memang servis camni bagus, lebih2 lagi bro Inspiration yang buat.kalau ada [email protected] coaching khusus tentang SEO je kan best. :)
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
disebabkan saya terlampau banyak masa sampai melimpah2, mungkin saya akan optimise sendiri website2 saya. besides, I'm in a learning process towards greater things..

tapi memang servis camni bagus, lebih2 lagi bro Inspiration yang buat.kalau ada [email protected] coaching khusus tentang SEO je kan best. :)
Thanks spatt atas sokongan.

Alhamdulilah, hampir 82% berminat dengan service ini. As such, saya akan buka thread di WTS. Dan dengan rasminya poll ini ditutup.
 
Status
Not open for further replies.
Top