Service Design Website / Blog Wordpress / Shoppingcart Wordpress / Minisite Wordpress

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Mengapa anda perlu memilih kami?

✅ Design web sejak tahun 2010
✅ Beratus hasil kerja
✅ Web rekabentuk terkini & mesra mobile
✅ Web mesra SEO & mesra pengguna
✅ Web menarik daya tarikan pengunjung
✅ Siap daftar nama .com
✅ Hosting penyimpanan data website 30GB
✅ Promote website selepas siap
✅ Pakej & harga upah yang amat berpatutan
✅ Perbincangan secara online mudah & pantas
✅ Percuma tutorial cara edit web
✅ Percuma bantuan teknikal web
✅ Web mudah diuruskan
✅ dan banyak lagi

**************************************

Berapa harga perkhidmatan kami?

Harga adalah bergantung pakej pilihan anda dan bergantung jenis website yang anda ingin design. Pada kebiasaan harga adalah serendah RM500 sahaja.

Ya, RM500 sahaja, jangan tak percaya. Mesej segera pihak kami jika anda mahu menempah pakej design website.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Pakej Webmaster RM2K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM2K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Promosi Pakej Webmaster RM1.3K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.3K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Terhad untuk 3 website sahaja. Selepas tempat penuh harga akan naik semula.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Pakej Bina Website Pilihan Anda, Boleh pilih jika berminat.

1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah



atau



2. Pakej Webmaster RM2K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM2K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.

Layari - www.PerekaWebsite.com
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..


atau



2. Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Apa anda akan dapat daripada pakej bina website?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

sila hubungi pereka website.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Nak upah saya terus uruskan website yang saya buat pun boleh. Bayaran upah saya setahun sekali sahaja. Sesuai sangat untuk para usahawan yang sangat sibuk dengan pengurusan kedai, ofis, produk dan sebagainya. Bab website biar kami yang uruskan.
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Upah saya bina laman web untuk anda.

1. Nama domain .com
2. Hosting 10GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
 

radzee_ar

freshman
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Points
3
1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..


atau



2. Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
Salam tuan. Hosting 30GB dengan nama domain tu setahun? dapat cpanel tak?
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Pakej Webmaster RM1.6K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.6K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Top