Service Design Website / Blog Wordpress / Shoppingcart Wordpress / Minisite Wordpress

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Promosi Pakej Webmaster RM1.3K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.3K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Terhad untuk 3 website sahaja. Selepas tempat penuh harga akan naik semula.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Pakej Bina Website Pilihan Anda, Boleh pilih jika berminat.

1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah



atau



2. Pakej Webmaster RM2K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM2K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.

Layari - www.PerekaWebsite.com
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..


atau



2. Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Apa anda akan dapat daripada pakej bina website?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

sila hubungi pereka website.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Ada yang nak buat website shoppingcart bajet Rm250? cepat mesej saya. Saya akan terangkan Terhad.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Nak upah saya terus uruskan website yang saya buat pun boleh. Bayaran upah saya setahun sekali sahaja. Sesuai sangat untuk para usahawan yang sangat sibuk dengan pengurusan kedai, ofis, produk dan sebagainya. Bab website biar kami yang uruskan.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Upah saya bina laman web untuk anda.

1. Nama domain .com
2. Hosting 10GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
 
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Likes
4
Points
3
Offline
1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..


atau



2. Pakej Webmaster RM1.5K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
Salam tuan. Hosting 30GB dengan nama domain tu setahun? dapat cpanel tak?
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Salam tuan. Hosting 30GB dengan nama domain tu setahun? dapat cpanel tak?
harga dah naik tuan RM600 tapi boleh bagi lagi harga spesel.. dapat cpanel, webmail pun dapat, cara uruskan websiet pun dapat. boleh whtasapp saya jika berminat.. 011 150 60 150 - tq.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Pakej Webmaster RM1.6K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.6K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM600 sahaja.

Apa anda akan dapat dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Pakej bina website :

1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM600 sahaja.

Apa anda akan dapat dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah



atau



2. Pakej Webmaster RM1.8K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.8K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
Pakej bina website :

1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM600 sahaja.

Apa anda akan dapat dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah



atau



2. Pakej Webmaster RM1.8K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.8K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya dan saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Top