Service Design Website / Blog Wordpress / Shoppingcart Wordpress / Minisite Wordpress

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Pakej Bina Laman Web RM480

Nama domain .com
Hosting 30GB Space
Design Professional dan Mesra Mobile
Tutorial Bergambar Cara Edit Website
Bantuan Teknikal Percuma


Pakej Webmaster RM1200 Setahun

Nama domain .com
Hosting 30GB Space
Design Professional dan Mesra Mobile
Kami Uruskan / Edit Website Untuk Anda
Bantuan Teknikal Percuma
Promote Website Selepas Siap

011 150 60 150

www.PakarBuatBlog.com
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Saya ada menyediakan perkhidmatan membina website harga bergantung jenis website yang anda nak design..

Website persendirian atau blog, website company, website shopingcart aka kedai online, minisite surat jualan dan sebagainya...

Secara asas harga yang saya tawarkan adalah amat berpatutan dengan bantuan teknikal selepas website siap saya berikan secara percuma.

Ada 3 pakej asas yang tuan / puan boleh pilih iaitu :-

1. RM400 - pakej ini tuan dan puan mesti menyediakan domain dan hosting dahulu sebelum saya design website

2. RM480 - domain dan hosting saya tolong registerkan untuk setahun

3. RM550 - domain dan hosting saya tolong registerkan untuk setahun + saya akan mempromosikan website tuan / puan supaya website ramai yang mengunjungi

Whatsapp : 011 150 60 150

Website : www.PakarBuatBlog.com
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Terhad untuk 3 website sahaja lagi harga promosi
-------------------------------------------
Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.

Whatsapp : 011 150 60 150
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Mengapa anda AMAT-AMAT SANGAT perlukan Laman Web?

1. Sebagai TAPAK KEDAI di dunia digital. WAJIB ada bagi semua usahawan.

2. Beroperasi 365 hari setahun, 7 hari seminggu, 24 jam setiap hari, sepanjang masa! Tidak pernah tidur!

3. Anda tidak perlukan pekerja di kedai online dan ini akan menjimatkan kos anda mengupah pekerja.

4. Kedai online anda mempunyai akses tanpa had, merentasi sempadan. Sesiapa pun boleh melihat Laman Web anda, di mana jua mereka berada, di seluruh dunia!

5. Waktu anda berehat, tidur, melakukan aktiviti anda, beriadah, memasak, melancong, climbing, dan sebagainya - Laman Web sentiasa ON, sepanjang masa. TIDAK PERNAH CUTI!

6. Bakal prospek dan anda sendiri menjimatkan masa! Tidak perlu buang masa yang banyak untuk EXPLAIN. Bagi je link alamat Laman Web "kedai maya", mereka akan akses dengan hanya menggunakan hujung jari. Baca, seterusnya BERTINDAK sahaja!
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Terhad untuk 3 website sahaja lagi harga promosi
-------------------------------------------
Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Terhad untuk 1 website sahaja lagi harga promosi
-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.5K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com

2. Hosting 30GB space untuk simpan data website

3. Design laman web terkini dan mesra mobile

4. Setting seo pada website

5. Memasukkan sample content

6. Website mudah edit dan diuruskan

7. Tutorial cara uruskan laman web

8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Berapa harga perkhidmatan kami?

Harga adalah bergantung pakej pilihan anda dan bergantung jenis web yang anda ingin design. Pada kebiasaan harga adalah serendah RM500 sahaja. Ya, RM500 sahaja, jangan tak percaya. Mesej segera pihak kami jika anda mahu menempah pakej design web.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Pakej Webmaster, BERBALOI ke?

Pakej ini adalah bertujuan untuk memudahkan anda dalam pengurus web. Apa yang anda dapat bila memilih pakej ini?

1. Saya daftarkan nama website .com dan hosting penyimpanan data website.

2. Alamat emel web yang lebih professional contoh seperti admin @namaweb .com.

3. Website paparan professional dan bersesuaian dengan view mobile lebih mesra untuk pengguna yang menggunakan pc ataupun phone. Rekabentuk web adalah berdasarkan ciri2 yang anda mahukan.

4. Setting seo web yang mana amat penting supaya web akan berada di search engine google menjadikan web lebih mudah utk dijumpai oleh target prospek.

5. Saya akan edit kandungan web bila2 masa sahaja jika diperlukan. Anda hanya perlu berikan butiran yang perlu edit dan saya akan buatkan. Ibarat saya menjadi kerani untuk menjaga web anda.

6. Promote web supaya ada pengunjung yang akan melawati web anda. Saya akan promote di fb, fb fanpage, fb group, forum online, buat backlink utk web, submit di social network berkaitan dan sebagainya.

7. Jika web mengalami masalah, saya akan membaiki web tersebut ibarat technician teknikal web anda.

Anda hanya perlu sediakan sahaja bahan2, content2 untuk web dan biar saya yang uruskan web anda dengan bayaran hanya setahun sekali sahaja.

Bayar gaji kerani lagi mahal tau daripada pakej yang saya tawarkan ini.

Masih lagi tidak rasa BERBALOI & MENGUNTUNGKAN?
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
1. Upah saya bina laman web untuk anda dengan harga RM500 sahaja..

Apa anda akan dpt dengan harga tersebut?

1. Nama domain .com
2. Hosting 30GB space untuk simpan data website
3. Design laman web terkini dan mesra mobile
4. Setting seo pada website
5. Memasukkan sample content
6. Website mudah edit dan diuruskan
7. Tutorial cara uruskan laman web
8. Bantuan teknikal jika website bermasalah

jangkaan siap 14 hari..


atau



2. Terhad untuk 2 website sahaja lagi harga promosi

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM1.8K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Pakej Webmaster RM2K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM2K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Mengapa anda perlu memilih kami?

✅ Design web sejak tahun 2010
✅ Beratus hasil kerja
✅ Web rekabentuk terkini & mesra mobile
✅ Web mesra SEO & mesra pengguna
✅ Web menarik daya tarikan pengunjung
✅ Siap daftar nama .com
✅ Hosting penyimpanan data website 30GB
✅ Promote website selepas siap
✅ Pakej & harga upah yang amat berpatutan
✅ Perbincangan secara online mudah & pantas
✅ Percuma tutorial cara edit web
✅ Percuma bantuan teknikal web
✅ Web mudah diuruskan
✅ dan banyak lagi

**************************************

Berapa harga perkhidmatan kami?

Harga adalah bergantung pakej pilihan anda dan bergantung jenis website yang anda ingin design. Pada kebiasaan harga adalah serendah RM500 sahaja.

Ya, RM500 sahaja, jangan tak percaya. Mesej segera pihak kami jika anda mahu menempah pakej design website.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Pakej Webmaster RM2K Setahun

-------------------------------------------

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster RM2K setahun tu?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun.

Bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berikan tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti.

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com
2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth
3. Design website professional dan mesra mobile
4. Promote laman web selepas siap
5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.saya akan masukkan ke dalam website.

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja.
 
Top