Service Dan Menjual Akaun Adsense US!

Joined
Dec 7, 2010
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#1
Salam kepada sume warga wc,pasti ramai antara korang terutama yang newbie sehingga kini masih tidak lulus-lulus lagi bila apply google adsenes kan?.dan ada malah ramai yang asyik kene rejact aje.


Ya itu sudah pasti,mungkin 100 yang apply,hanya 2-3 biji aje yang lulus.dan mereka yang gagal itu sudah tentu hati sakit bagaikan putus cinta.. :)

Jika anda tersenarai antara orang yang adsense rejact,maka thread ini adalah untuk anda.sebenarnya saya bukan nak jual servis adsense,tapi saya menjual akaun adsense US genuine.dan bukan akaun adnsense palsu yang ramai orang indon jual dan sebelum payout,akaun akan di ban serta merta dengan alasan invalid activity!.

Akaun adsense US ori boleh anda ketahui melalui setting>account informastion pada Active products Content :68% publisher revenue share.

Jika bukan 68% maka akaun tersebut adalah palsu!.dan banyak lagi cara nak semak sama ada akaun adsense tersebut palsu atau ori,anda boleh cari sendiri info ini di google search.

Akaun adsense yang akan saya jual ini akan disediakan cara nak dapatkan alamat usa,submit tax dan verifykan alamat tersebut,juga cara menerima pin adsense.

Akaun adsense ini juga akan saya berikan seminggu guarantee,dan kalau dalam masa seminggu itu akaun tersebut dibanned,saya akan kemablikan wang anda atau ganti akaun yang baru.

Apa pun,sebelum saya menggantikan akaun yang baru atau kembalikan wang anda,saya perlu melihat email dari adsense kenapa dan mengapa akaun anda dibanned.

Kerana,sebelum menggunakan google adsense,sila pastikan blog/web anda menuruti kebijaksanaan adsense iaitu tidak melanggar terma dan syarat adsense serta policy adsense.

Policy adsense boleh anda baca dengan teliti disini AdSense program policies - AdSense Help

Dan terma syarat disini: Google AdSense-Terms and Conditions

###Jangan klik iklan sendiri,jangan suru orang klik iklan,jangan buat floating ad pada iklan,jangan guna sedutive X,jangan guna clickjacking,jangan beli click,jangan beli trafik,jangan blog porno,jangan blog ada popup melampau,jangan blog kopi paste tanpa sumber,jangan blog video semata-mata,jangan blog gambar semata-mata,dan selanjutnya anda boleh baca policy dan terma google adsense.

Kalau kesemua di atas anda turuti dan akaun andsense anda diban juga,maka saya akan tukar/ganti akaun baru atau kembalikan duit anda.

Jangan blogging hanya kerana duit,blogging kerana minat dan niat untuk berkongsi.pasti anda murah rezki!.

Ok cukup sampai disini.sekarang saya nak beri harga untuk satu akaun adsnse US.sebenarnay ramai orang malaysia yang menjual adsense us ini tapi ada segelintir yang cekik darah,pernah hari tu saya try2 pm,dia kata rm500!... untuk pemula adakah ini berbaloi?..pasti kecik hati kan.semangant nak beradsense pun luntur!.

Oleh itu,disini saya hanya memberikan harga yang amat bajet untuk satu akaun adsense US full dengan harga hanya USD59.00 iaitu kira-kira RM237.00 sahaja.kalau ini pun anda kata mahal,maka anda apply lah akaun adsense sendiri.terpulang.. :)..

***3 Akaun adsense US yang sedia di ambil ahli setakat ini.

-Pm di facebook.com/josrevalution
-Pm di blog saya Myinfomasi.Com
-Whatsapp 0111-574-8734

THREAD AKAN SENTIASA DI UPDATE
 
Top