[SEO Traffic] Index website anda kurang dari 7 jam!! + Boost PR site anda!

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
tq bro! memang hebat la skill nih..nk try utk projek adsense JWA sy :D
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Bro Kilat,
satu akaun boleh satu website atau boleh 2-3 website?
 

zuraidi

Senior
Joined
Nov 26, 2006
Messages
724
Points
18
tak perlu banyak akaun tu. Saya ada 1 je akaun, tapi site saya semua dok kat page 1 tanpa backlink. Index dalam masa 5 minit je. Yang penting kena perbanyakan site yang guna platform cam identi.ca yang PR nyer tinggi. Dari situ bina backlink....
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
herm..mcm pernah baca pasal identi.ca nie tapi lupe dimana..ada jugak lagi 1 cara nk biar diindex cepat oleh google atau menambah backlink...submit link anda di http://www.freesitescripts.com

caranya, start dari page one, submit link, tggu sampai abis semua link disubmit, then teruskan ke page 2 dan seterusnya..
 

zuraidi

Senior
Joined
Nov 26, 2006
Messages
724
Points
18
bukan benda baru ni.. kat luar negara dah lama gunakannya. Cuba perhatikan .. mesti banyak spam link kat site under platform cam identica tu...

Gunakannya untuk index sahaja ...
 

mrazam

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
218
Points
0
berkesan ke cara ni?aku baru buat dan kita tengok hasilnya nanti.harap dapat naikkan PR.hehe
 
Top