[SEO Services @ WangCyber] High Quality Backlinks Services!!

RomeoRavent (RR)

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,218
Points
38


Assalamualaikum dan salam sejahtera WangCyberianz.


Disini kami ingin menawarkan Servis SEO kepada warga Wangcyber sekalian.

Jenis-Jenis servis yang ditawarkan.


1 - 100 .EDU Backlinks.

2 - 350 PR 4 Backlinks.

3 - 100 Social Bookmarks.

4 - 150 PR 5 - PR 7 Backlinks.


Semua jenis servis yang ditawarkan oleh pihak kami dijamin "Safe from Google Panda and Google Penguin"
Kerana jenis-jenis backlinks yang kami tawarkan adalah "High Quality" backlinks yang mana ianya adalah
mix Do-Follow dan No-Follow Backlinks.


Kenapa Mix?
Supaya ianya kelihatan Neutral "Dimata" google search engine.


Servis 1 - 100 .EDU Backlinks


- Penghantaran ke 100 .EDU Web sites
- One Way Links
- Report submission akan dihantar ke email anda.


Seperti yang kita sedia maklum bahawa .edu backlinks adalah sangat bernilai jika dibandingkan dengan
backlinks dari domain jenis .com, .net, .org dan lain-lain extension. Sesetengah pakar SEO mengatakan
1 backlinks .edu bersamaan dengan 100 backlinks dari extension .com, .net, .org dan lain-lain extension.


Kemana backlinks .edu saya akan diletakkan?
Selepas sahaja task diselsesaikan kami akan menghantar kepada anda report yang mengandungi URL anda dan
data lain yang perlu.


Berapa lama link saya akan bertahan pada .edu pages tersebut?
Berdasarkan percubaan kami sebelum-sebelum ini, Link-link 6-8 bulan atau 1-2 tahun atau lebih. Jika link
anda dipadam dalam tempoh 3 bulan selepas mengambil servis ini kami akan menggantikan .edu backlinks
utk anda for free.


Servis 2 - 350 PR 4 Backlinks.


- Penghantaran ke 350 (atau lebih) blog yang mempunyai page rank 4 or higher.
- Permanent One Way Links
- Report submission akan dihantar ke email anda.


Kami akan mebuat penghantaran link untuk anda ke 350 (atau lebih) high page rank website/blog dan meletakkan
link anda dalam setiap website/blog tersebut. Link jenis ini akan "Permanent" dan tidak akan dipadam
atau removed. Selepas kami menghantar links anda, anda akan melihat new backlinks dalam tempoh beberapa
hari dan jumlah backlinks akan meningkat secara stabil utk 1-2 bulan akan datang. Secara umumnya backlinks
jenis ini akan meningkat secara perlahan dan menjadikan ianya lebih "Neutral" dimata enjin carian Google,
Yahoo atau Bing.


Adakah laman web/blog saya akan di "Penalized" oleh google kerana mengandungi terlalu banyak links?
Tidak! kerana backlinks jenis ini akan diindex dalam jangka masa yg agak lama (Up to 1-2 months). Jadi
ianya kelihatan neutral.


Berapa lama yang diperlukan utk melihat backlinks jenis ini?
Anda akan melihat dalam tempoh beberapa hari dan meningkat perlahan-lahan secara stabil dalam tempoh 1-2
bulan akan datang.


Berapa link website/blog yang dibenarkan utk setiap submission?
Pakej ini hanya terhad kepada 1 website/blog sahaja. Sekiranya anda ingin membuat lebih dari 1 website/blog
and dikehendaki utk membuat bulk order.


Berapa keyword/Anchor Text yang dibenarkan untuk setiap 1 submission?
1 URL and up to 5 keywords. Tetapi sekiranya keyword yang anda ingin rank tersebut agak kompetitif
persaingannya kami menyarankan anda fokus kepada 1 keyword sahaja.




Page rank yang dimiliki oleh pages utk penghantaran ini?
PR 4 - PR 6.




Servis 3 - 100 Social Bookmarks


- Submission to over 100 popular social bookmarking websites
- Permanent One-way Links


Social bookmarking ialah user based online system yang membolehkan anda menyimpan "Tag" website/blog anda
pada 1 tempat dan berkongsi link anda dengan user yang lain.


Titles/ Headline sangat penting dalam social bookmarking kerana ianya menentukan samada bookmark site
anda mejadi popular atau tidak. Title akan menjadi paparan website/blog anda kepada user lain. Tajuk
atau title yang menarik akan memberikan anda kedudukan yang baik dalam social bookmarking. Jangan terlalu
menggunakan ayat yang menunjukkan iklan atau promosi utk ke blog anda. Jadikan title anda menarik utk
user lain klik paparan (Listing) anda dan ke website/blog anda.


Description pula ialah ringkasan atau brief of content utk website anda.


Pagerank utk social bookmarking ini adalah PR 0 - PR 9.


Jaminan 100% Bookmarks anda akan di index oleh Google.


Servis 4 - 150 PR 5 - PR 7 Backlinks


- Penghantaran link anda ke 150 blog yang mempunyai PR 5 - PR 7.


- One Way Links. (Permanent)


- Report akan dihantar kepada anda melalui email yang anda berikan pada kami.


Kami akan membuat profile untuk anda pada 150 (atau lebih) blog yang mempunyai high page rank iaitu PR 5
- PR 7. 1-5 URL and up to 5 keywords. Tetapi sekiranya keyword yang anda ingin rank tersebut agak kompetitif
persaingannya kami menyarankan anda fokus kepada 1 keyword sahaja.


Servis ini selamat daripada Google Panda dan Google Penguin kerana recently update by google adalah related dengan quality of backlinks.
Beberapa rakan saya telah kehilangan ranking site mereka dalam enjin carian Google kerana kekurangan kualiti dalam pembinaan backlinks mereka
dan menerima tempias daripada google update (Google Slap). Jadi servis yang saya sediakan ini ialah high quality backlinks.





Berapa Harga Setiap Servis ini?


Harga servis ini adalah seperti berikut.


1 - 100 .EDU Backlinks - RM25/USD8.50


2 - 350 PR 4 Backlinks - RM25/USD8.50


3 - 100 Social Bookmarks - RM25/USD8.50


4 - 150 PR 5 - PR 7 Backlinks - RM25/USD8.50


1 Servis - RM25.00/USD8.50


2 Servis - RM45.00/USD15.00


3 Servis - RM65.00/USD22.50


4 Servis - RM90.00/USD30.00


Harga servis yang kami tawarkan lebih murah berbanding servis diluar sana. Servis utk .EDU Backlinks sahaja mencecah [email protected] utk 100 .EDU Backlinks.
Social Bookmarking pulak mencecah [email protected] - [email protected] utk setiap submission. Manakala backlinks dari High PR site mencecah Ratusan USD.





BONUS!!

Untuk memastikan semua backlinks anda valid dan crawled by google saya akan menggunakan monthly subscriptions SEO Tools saya untuk menjadikan backlinks-backlinks

anda di Crawled by google 100% GUARANTEE!!

Servis ini sesuai untuk web/blog berbahasa Inggeris sahaja.
(Amazon, Clickbank, Commission Junction, ShareAsale, etc)

Turn Around Time.
7 - 9 Days. Due to many submission in queue. Please Allow up to 7 - 9 days.
If there's no report between 9 days full refund will be issued.



Payment Method.
CIMB/Paypal are accpeted. (PM untuk details)


P/S - Maaf tidak ada review copy disediakan kerana harga yang ditawarkan amatlah rendah dan berpatutan. Ianya juga untuk menjaga kualiti servis kami. Terima kasih.

dah dapat list 350 high PR. memang terbaek. shorlisted untuk future service :)


 

Attachments

Last edited:

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
service TT mmg tiptop..saya pernah gunakan service dia duu..
mungkin kali ni akan grab jugak... tunggu site siap dulu
 

RomeoRavent (RR)

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,218
Points
38
Menarik... cuma apa yang besnya berbanding servis backlink di Fiverr???

Lebih murah yg pasti.... :)
Sebab kat Fiverr most of them mggunakan software utk membuat submission..

Manakala servis ini mix (Software + Manual)

Link building mggunakan software ada certain2 links yg tidak di index oleh google since penguin update...

Jadi mana2 link yg ada risiko utk tidak diindex kami gantikan dgn manual submission..

itu beza nya..
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
saya mesti pilih! besok saya urus kan sekarng i\online kat cc jer :) saya bayar pakai paypal tapi harga rm ok ke?
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
mane nie pm detail
buat servis tapi tak bape nak alert sangat :)
 

RomeoRavent (RR)

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,218
Points
38
saya mesti pilih! besok saya urus kan sekarng i\online kat cc jer :) saya bayar pakai paypal tapi harga rm ok ke?
Paypal saya menggunakan USD.

mane nie pm detail
buat servis tapi tak bape nak alert sangat :)
Bro..sori..bkn x alert..tp xder connection internet sejak semalam..ni baru jer ada connection..
 
Top