SenukeX - 1 Month Access

undercover

freshman
Joined
May 9, 2006
Messages
120
Points
16
Berapa harga proxy dan decaptcher? Book 1 ye. Dpt link juicer skali ye?
Senukex ngn linkjuicer ni fully functional ke?

Private Proxy: $35/sebulan
Elite Proxy: RM25/sebulan (warga WC ada jual)
Decapther: $2/1000 captcha

Fully functional with guaranteed! Jika ada masalah just pm me anytime untuk solution.
 
Last edited:

undercover

freshman
Joined
May 9, 2006
Messages
120
Points
16
Apa mksd bro kalau nk scheduled backlink, kene ada vps windows? Kene subscribe vps plak ke? Mmg sy nak drip backlink, utk nmpk natural di mata google.

Berapa ya harga vps windows murah2 tp berkualiti?

Scheduled backlink kita buat supaya kita x penat buat submission. Sekali setup saja dia dah blh run sampai sampai sebulan. So bro x perlu mengadap pc hari-hari untuk buat backlink.
VPS saya x berani suggest, lagipun VPS ni bergantung atas budget bro, pendek kata lagi mahal lagi puas hati (pendek yang kata :) )

Untuk indexer, bro blh try antara backlinksindexer dot com, Backlinkbooster atau Nuclear Ping Scheduler. Masing2 lain harga.

VPS Setup Guide for Senuke: http://www.squidoo.com/senuke-x-vps-setup-guide
Dan diharap dari video ni bro blh dapat lebih pencerahan. Tq

[video=youtube_share;fPEGEarr3cc]http://youtu.be/fPEGEarr3cc[/video]
 
Last edited:

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
murah ni..sy berminat..so senuke ni dapat full function tak? yang indexer tu?
 

undercover

freshman
Joined
May 9, 2006
Messages
120
Points
16
Bro boleh share diagram backlink dlm senuke x tu tak kalau sy ambil offer bro ni..?
Satu lg, macamana dengan The Best Spinner? Cek Pm ye..

PM sent.

Ada sesiapa nak beli scrapebox 2nd hand? $50 jer. Free 100k wordpress list + 50k blogengine list. Berminat blh pm. Tq
 

mannabo

Newbie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
194
Points
16
bro ada system requirement tak kalau nak run senuke x ni..
ada guide sekali tak macamane nak guna..
 

mohdnazri67

freshman
Joined
Jan 27, 2012
Messages
14
Points
0
salam bro..
saya ingin tahu adakah offer ni masih ada lagi?
saya macam berminat utk pkai senukex yg bro tawarkan ni..
persoalannya ialah:
1. adakah ni crack version punye?
2. adakah semua function boleh duginakan tanpa sebarang error?
3. apakah jaminan kalau ada error?
 
Top