SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
km/j? Millionaire? Baru nk bermula secara kecil2lan SuperSonic :-D

Dapat nie nanti service supersonic akan diperlukan tiap2 bulan. hehe

Ini aku nak dengar. :D

you trust the wrong person dude..:D

sedangkan website secured cam maybank pun org bleh pecah masuk, inikan pulak senuke..mesti ade bug/lubang kt mane2..kalo tak takkan la senuke ni tiap2 masa ade new updates..:p

Relex wooo, mutt masta tu, benda2 macam ini pun dia kate kecil lagi.


Yang maybank, dh try tapi x jadi pun..

Bank luar kan banyak... =P~
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Website maybank kene pecah masuk ker? Yg sy tawu pengguna yg kene tipu. Diorang perangkap penggunan dengan dummy website & dpt TAC rase2nye melalui phone request dummy. So kene bg kenyataan yg detail. Subjektif sgt ckp mybank kene pecah masuk. Xleh diterima, xplain detail sket. Aku mmg xtau secara detail sgt. So yg tawu tu xplain sket.

SuperSonic, heheheh, khidmat anda diperlukan. Camner nk kontek SuperSonic nie?
Private ym or skype supersonic nnti ;-)
 

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
Website maybank kene pecah masuk ker? Yg sy tawu pengguna yg kene tipu. Diorang perangkap penggunan dengan dummy website & dpt TAC rase2nye melalui phone request dummy. So kene bg kenyataan yg detail. Subjektif sgt ckp mybank kene pecah masuk. Xleh diterima, xplain detail sket. Aku mmg xtau secara detail sgt. So yg tawu tu xplain sket.

SuperSonic, heheheh, khidmat anda diperlukan. Camner nk kontek SuperSonic nie?
Private ym or skype supersonic nnti ;-)

PM je bro... aku dah open dah tu..
Min order Usd $30 je...

Bila dah official ---- >> Min Order dia jadi lain lak.....
Words & Price still same, tapi volume order je lain.....

Aku tak boleh potong jalan orang yang buat service yang sama....
Tu sebab volume order kena tinggi sikit...

yang penting Professional Freelancer...

Freelancer tu je lah yang professional.... atu biase je... :))

Sayang betul aku lambat, and project ni 'stuck'.....
Kalau tak, macam-macam benda aku boleh support..........

@mutt
Aku tak kira, ko kena juga 'design' business yang macam ni next...




so, x banyak benda yang paling banyak aku stdy mutt punye je...
backlink, seo, article, blog comment, jv, cross link... what the hack la sume ni....


sori lah, ter-promote sikit-sikit.... :D
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
kot ye pon.. jgn la hijack thread aku nak promote.. marah aku ni.. :))

PM box aku ada lebeh kurang 100/1500 lg yg leh di isi.. =))

Wow, aku nye dah penuh. Xper2. insyaAllah dalam bulan ni upgrade account premium
 
Top