SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
TT cube nk bantu kite jer. Tak sangka jadi mcm nie.
Ape2hal private msg k..
Leh selesaikan dgn baik.
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
salam..

alamak.. sedih nye jadi mcm ni..
pasal refund, jgn risau, insyaallah mutt akan jelaskan semuanya..

cuma kesian kt mutt..

die refund tu pakai duit die sndiri tuu.. die dah kene scam ngn org tuu..

erm.. mutt.. bro ok ke..?
dugaan ramadhan ni..

sy pn ade beli senuke ngn mutt ni, tp dah jadi mcm ni, nk buat macamana..
tak ape lah.. redha je lah..
:)

kami tnggu bro blk drp kuching dulu ok..
anything, inform kami yea..
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
saya kenal mutt ni..don't worry semua,perkara leh settle...bro mutt,sabar je la ..
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
ok.. aku akan explain kejap lagi..

ada hal sket..

pasal refund jgn risau... i have no problem with that. it's my business, it's my deal and i will responsible for that.

just hold on k..
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
ok.. aku akan explain kejap lagi..

ada hal sket..

pasal refund jgn risau... i have no problem with that. it's my business, it's my deal and i will responsible for that.

just hold on k..

mutt !! aku no hal ni :D

Aku just nak tau apa yang jadi je ok hehe
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
ok.. penat den.. balik2 cuti mcm2 hal terjadi.. xpe.. kuching best jd berbaloi aku tinggalkan kehidupan IM aku sekejap dgn mcm2 masalah.. hohohoho..

ok gentleman..

lemme explain what's happening and why this happening.. adakah aku scammer, adakah aku di scam lalu aku scam org? adakah mmg aku scammer from the beginning? adakah aku itu.. adakah aku....

First of all lemme apologize for all the trouble and inconvenience. Sape2 pon tertekan kalo RM590 or $190 burn camtu jek ( but who initiated this is not even my buyer).. tp korang sume tak perlu bimbang. kerana I know what I'm doing. even this is a totally scam. I still can refund RM590x10 with my own money. I'm businessman and I always do risk calculation. But that's not the case. for this deal, niat aku xlain xbukan just wanna share with fellow WC members. I consider this as my non-profit deal sbb aku dah prepare siap2 fund utk refund jika this is a scam. Or if you consider $10 as a profit (with such risk I bear) than it's different story already. Tujuan asal aku, adalah nak cari bberapa geng2 yg main senuke dan aku akan bukak pivate forum utk sama2 belajar, kongsi knowlegde dan kongsi duit beli guide or whatever.

Aku rasa aku dah bg tau xboleh email bhgian billing or support or whatever u called melainkan problem2 technical mcm bug or anything related. and because of that, senuke team telah lakukan 'pembersihan' database. that's why ramai yg xboleh nak login. cuma aku terkilan sebab kenapa tak konfirm dgn aku atau tanye aku betul2. even if I was the real culprit, why cant PM me and get some explaination right? kalau rasa penjelasan yg diberikan tak memuaskan atau ada something yg aku nak hide dan ramai orang mengalami masalah at the same time without any further explaination then baru la bikin kecoh dan hentam aku. I am professional and I can take everything in a professional manner and that's how I do business.

Sekarang ni supplier aku dah tensen dgn aku, tapi aku dah explain and cooled everything down. Without any further crappy talk, pelase PM me if anyone of you need a refund. Refund adalah asap sbb aku xperlu nak cari duit dulu baru nak refund :p

Dan sesiapa yg masih dgn deal ni, aku akan fix y'all logins asap. As a precaution, please uninstall your software, then restart everything even your modem if possible. Ni xde sape yg suruh aku buat. Saje je aku tokok tambah sendiri.. hehehehehe....

Lepas tu, aku akan suruh supplier recreate balik akaun sume orang (with the same email and password) and y'all good to go. Please give me 24 hours to do this as it's hard to catch my supplier up since we're in a different time zone.

No hard feeling, no offense, no nada. Officially this deal is closed and I will only served my existing buyer. And to make this deal nicer, I will buy a paid guide like I was mentioning to some of you before. This time, I will bear the cost by myself. No need to pool buy whatsoever.

Till now.

Adios..
 

Anna Sham

freshman
Joined
Apr 16, 2009
Messages
57
Points
0
tgh menongkat dagu, sambil menunggu. sambil menyanyi lagu "Jangan Tak Mandi" XPDC
 

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
Tujuan asal aku, adalah nak cari bberapa geng2 yg main senuke dan aku akan bukak pivate forum utk sama2 belajar, kongsi knowlegde dan kongsi duit beli guide or whatever.

adessss..... banyak info 'terlepas' dekat wc ni.

idea ni best lol...... :))

kalau nak beli info yang mahal sorang-sorang, sakit juga.. :)
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
Dan sesiapa yg masih dgn deal ni, aku akan fix y'all logins asap. As a precaution, please uninstall your software, then restart everything even your modem if possible. Ni xde sape yg suruh aku buat. Saje je aku tokok tambah sendiri.. hehehehehe....

Lepas tu, aku akan suruh supplier recreate balik akaun sume orang (with the same email and password) and y'all good to go. Please give me 24 hours to do this as it's hard to catch my supplier up since we're in a different time zone.

jd offer nie bkn dr SENuke la kn?:)) tp supplier ko ambik kesempatan drpd sistem SENuke yg lemah utk wat untung atas angin...
 

jeketb

freshman
Joined
Feb 11, 2007
Messages
549
Points
18
adessss..... banyak info 'terlepas' dekat wc ni.

idea ni best lol...... :))

kalau nak beli info yang mahal sorang-sorang, sakit juga.. :)

niat halal, kalo cara tak halal dia jadi halal ke?
at first, mesti TT dh tahu mnde x halal, tp masih bukak thread jugak..

refund tu lain cerita. tp sorang IM yg professional tak guna cara belakang beb..huhu

just my 2 cent
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Mutt ckp nie underground deal dgn Areeb,

So I trust him.....Period.

No offense......Harap yg berkaitan.........dot dot
 
  • Like
Reactions: Izo

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
niat halal, kalo cara tak halal dia jadi halal ke?
at first, mesti TT dh tahu mnde x halal, tp masih bukak thread jugak..

refund tu lain cerita. tp sorang IM yg professional tak guna cara belakang beb..huhu

just my 2 cent

Lor, macam ni ke??
Yeahhh.. aku semakin yakin dengan quality and professional service.

Kenapa lah, susah-susah nak play cara belakang ni ye. X penat ke??

Transaction boleh tahan.. hebat betul...
 

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
Mutt ckp nie underground deal dgn Areeb,

So I trust him.....Period.

No offense......Harap yg berkaitan.........dot dot

Beritahu saya bro, berapa Km/j u nak jadi Millionaire???

------------------------------------------------------------------------------
Basically aku kenal mutt ni.
mutt, nanti semua dah settle, kerja i pun dah settle, kite buat special discussion...
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Beritahu saya bro, berapa Km/j u nak jadi Millionaire???

------------------------------------------------------------------------------
Basically aku kenal mutt ni.
mutt, nanti semua dah settle, kerja i pun dah settle, kite buat special discussion...

km/j? Millionaire? Baru nk bermula secara kecil2lan SuperSonic :-D

Dapat nie nanti service supersonic akan diperlukan tiap2 bulan. hehe
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
Mutt ckp nie underground deal dgn Areeb,

So I trust him.....Period.

No offense......Harap yg berkaitan.........dot dot

hehe ak brani confirm nie bkn underground deal:D

ada teknik nk dpt akaun SENuke scr percuma selama setahun mlh 2 tahun pon boleh atas keberanian masing2..>:)

ada loophole dlm sistem SENuke yg boleh org eksploit...tp dh sampai caj ratus2 usd tu bg ak melampau la

ak bimbang bile dh ramai yg ekspoit benda nie lama2 lu pikirlah sendiri....:))
 

jeketb

freshman
Joined
Feb 11, 2007
Messages
549
Points
18
Mutt ckp nie underground deal dgn Areeb,

So I trust him.....Period.

No offense......Harap yg berkaitan.........dot dot

you trust the wrong person dude..:D

hehe ak brani confirm nie bkn underground deal

ada teknik nk dpt akaun SENuke scr percuma selama setahun mlh 2 tahun pon boleh atas keberanian masing2..

ada loophole dlm sistem SENuke yg boleh org eksploit...tp dh sampai caj ratus2 usd tu bg ak melampau la

ak bimbang bile dh ramai yg ekspoit benda nie lama2 lu pikirlah sendiri....

sedangkan website secured cam maybank pun org bleh pecah masuk, inikan pulak senuke..mesti ade bug/lubang kt mane2..kalo tak takkan la senuke ni tiap2 masa ade new updates..:p
 
Top