SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
kalau tak betul, saya nak refund!

This is totally legit. Cume underground deal antara Areeb dan 'orang2' tertentu.

Ok la.. since you all dah jumpe thread yg jual $200. Jd saya turunkan kpd $190.

Kalau nak bayar guna RM darab dgn 3.1

Kalau tak betul, saya akan bertanggungjawab dan refund.

Tinggal 9 kekosongan..
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
AKu try contact SEnuke sendiri untuk kepastian. Takde reply lagi setakat ni. :(
 

jeketb

freshman
Joined
Feb 11, 2007
Messages
549
Points
18
This is totally legit. Cume underground deal antara Areeb dan 'orang2' tertentu.

Ok la.. since you all dah jumpe thread yg jual $200. Jd saya turunkan kpd $190.

Kalau nak bayar guna RM darab dgn 3.1

Kalau tak betul, saya akan bertanggungjawab dan refund.

Tinggal 9 kekosongan..

kalo baca email syedakmal tu, korang rasa yg mana betul, yang mana bohong..erm
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Selepas aku jumpa thread jualan yang sama kat forum Blackhat, aku rasa something wrong ler...
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
SEnuke staff sudah reply aku punya email. Memang konfirm SCAM!

terkena.jpg
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
ok.. maaf semua.. saya sedang bercuti di kuching. susah nak online.

the login can be reissued if got problem. but if someone decide to refund then i give a refund. no question asked.

tak dapat nak cite panjang skrg, later tonight sy akan handle this thing.. anyway, sorry kalau sapa2 rasa tertipu. i have no intention at all..
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Yang tak terlibat, janganlah cuba batu apikan pulak. Biar TT dan customer dia selesaikan bersama dulu.
 
  • Like
Reactions: Izo
Top