SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Sedang menanti dengan penuh kesabaran..... :-D

Dalam masa menunggu tu boleh la wat bnde2 lain dulu........huhuhuh

P.S. Nape la post aku sket sgt nie. Camner nk bg banyak sampai ribu2 post nie? Fuh
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
bro2 sekalian.. maaf sbb buat anda menunggu.. huhu..

aku dah chat dgn supplier td, die masih kat luar, belum balik rumah.. kang die balik die setelkan login..

sorry yek..

aeqq2u. xde ape dgn post riban2. adakah dgn post riban2 boleh buat income riban2? so better steady jek. tp byk buat income. org yg buat duit byk2 biasanya diam2 je.. xde mase pon nak berforum...
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Baik baik Mutt...............Time kasih atas kesedaran itu :-D

My concern sket post maksudnye mcm tak aktif. Tu jer. huhuh
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
mutt try check dengan supplier aku takleh login ni ? apehal aa ? PM aku please nak contact diorang un tak dapek dah ni
Aku pn tak leh login jugak Mutt, semalam aku run bleh jer. Arini tak bleh pulak. Ada masalah dgn server dia ker? :eek:
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
tak de cuba contact support SE Nuke ke?
Nak kontek kena masuk ruangan membership dulu. Tapi nak login membership pon tak dapat nie :D
 

syedakmal

Senior
Joined
Sep 1, 2009
Messages
1,571
Points
38
Sekadar untuk peringatan untuk semua. Kalau korang rasa aku tipu, korang leh contact sendiri Areeb, email die senukehelp[a]gmail.com.

senuke.jpg
 

aeqq2u

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
86
Points
6
Saya percayaaa.......Cume sdg menunggu progress dr Mutt jer :-D
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Sekadar untuk peringatan untuk semua. Kalau korang rasa aku tipu, korang leh contact sendiri Areeb, email die senukehelp[a]gmail.com.

senuke.jpg

Biar betol nie. Aku cuba request untuk Forgot Password pon dia reply:
We cannot find your email address in our database... Please try again.

Seolah-olah kena remove je membership aku...
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Biar betol nie. Aku cuba request untuk Forgot Password pon dia reply:
We cannot find your email address in our database... Please try again.

Seolah-olah kena remove je membership aku...

tahu takpe adoii macam kita dapat trial senuke pro je hm
 
Top