SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
sy ada 2 laptop..
kalau sy run dlm dua2 laptop dlm masa yg sama, dlm rumah yg sama, possible tak..??

not possible. Sebab dalam satu2 masa boleh run dari 1 PC je. Walaupun boleh install ke 3 PC, tp tak leh run serentak.
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Dah ada SEnuke jgn lupe beli The Best Spinner. TBS boleh di integrasikan dgn SEnuke. Supaya setiap web2.0 pada linkwheel yg dibuat dapat content unique. Kejap je rank naik. Based on pengalaman sebenar. hehe.. Sebelum pakai senuke dgn TBS aku habiskan duit hire writer buat article unik utk link wheel aku. Dgn adanya TBS+SEnuke. Penjimatan 1XX% hehe..

Cut story short. Sape beli The Best Spinner dr aff link aku, aku kasik rebat 40% dari $77.. hehehehehe...
 

Anna Sham

freshman
Joined
Apr 16, 2009
Messages
57
Points
0
mutt, lain2 underground deal lagi x de ker?
MAN ke UAW ke...aku minat sgt ngn mende2 yg cocok je trus boleh main nih...


cek PM bOX
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
mutt, lain2 underground deal lagi x de ker?
MAN ke UAW ke...aku minat sgt ngn mende2 yg cocok je trus boleh main nih...


cek PM bOX

yg lain2 xde. cracked version ada la.. hahaha..

the best spinner ada la. tp cume bg rebate je la.. hehehehe...
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Bro check PM. Aku send msg tadi.
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
sedikit pemberitahuan.

registration hanya boleh dilakukan dalam 1-2 hari lg sbb supplier tukar payment processor kpd Alertpay. Aku pon nak tggu akaun verify baru leh wat payment. Supplier pon tgh validating acc. Kpd yg dah bayar tu, mintak tggu skjp yer. kpd yg dah dapat login tu enjoy the software diucapkan. hehe..

kpd yg dah book tu jgn risau, aku dah bayar deposit utk 5 spots. jd sume nye confirm. tggu aku nak buat full payment je lagi bile alertpay setel.
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
sedikit pemberitahuan.

registration hanya boleh dilakukan dalam 1-2 hari lg sbb supplier tukar payment processor kpd Alertpay. Aku pon nak tggu akaun verify baru leh wat payment. Supplier pon tgh validating acc. Kpd yg dah bayar tu, mintak tggu skjp yer. kpd yg dah dapat login tu enjoy the software diucapkan. hehe..

kpd yg dah book tu jgn risau, aku dah bayar deposit utk 5 spots. jd sume nye confirm. tggu aku nak buat full payment je lagi bile alertpay setel.


No problem la mutt :D

Take your time huhu
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
No problem la mutt :D

Take your time huhu

tak sedap bro bile pegang duit orang lame2 nih.. huhu.. tp duit2 bro sekalian selamat dalam genggaman ku. so xyah takut. hehe..cume doa aku tak pegi buat makan sate kajang je.. ngeh ngeh ngeh..
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
sedikit pemberitahuan.

registration hanya boleh dilakukan dalam 1-2 hari lg sbb supplier tukar payment processor kpd Alertpay. Aku pon nak tggu akaun verify baru leh wat payment. Supplier pon tgh validating acc. Kpd yg dah bayar tu, mintak tggu skjp yer. kpd yg dah dapat login tu enjoy the software diucapkan. hehe..

kpd yg dah book tu jgn risau, aku dah bayar deposit utk 5 spots. jd sume nye confirm. tggu aku nak buat full payment je lagi bile alertpay setel.

fuhhh kecang bisnes bro hehehehehehehe
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
tak sedap bro bile pegang duit orang lame2 nih.. huhu.. tp duit2 bro sekalian selamat dalam genggaman ku. so xyah takut. hehe..cume doa aku tak pegi buat makan sate kajang je.. ngeh ngeh ngeh..

hehe ku percaya padamuuu :D law nak sate ajak skali wkaka
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
hehe ku percaya padamuuu :D law nak sate ajak skali wkaka

cun gak tu.. at least tuan punye duit setuju dgn idea tu. xde la rasa berdosa. sbb skrg ni duit bro je yg aku pegang.... satay ape ek paling mahal? pikir jap.. hmm....
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Okeh.. supplier dah setel bhgian payment processor..

sekali aku nak bayar, akaun alertpay aku tak validate lg da... ha ha ha hampeh....

tp xmengapa, esok pasti 2 logins akan dimiliki oleh primhuman dan annasham sebab beli fund alertpay kat member. hehehehe...

tak jadik nak makan sate kajang.. ha ha hampeh lg sekali..
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Okeh.. supplier dah setel bhgian payment processor..

sekali aku nak bayar, akaun alertpay aku tak validate lg da... ha ha ha hampeh....

tp xmengapa, esok pasti 2 logins akan dimiliki oleh primhuman dan annasham sebab beli fund alertpay kat member. hehehehe...

tak jadik nak makan sate kajang.. ha ha hampeh lg sekali..

hehe meh la aku belanja makan sate kajang :D rumah dekat jee huhu

Pape pun thanks bro mutt dengan komitmen anda.. Nice :)
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
hehe meh la aku belanja makan sate kajang :D rumah dekat jee huhu

Pape pun thanks bro mutt dengan komitmen anda.. Nice :)


ni berita baik tp hampeh utk ko..

aku dah setel payment utk login ko dgn anna sham, tp taikonye kat luar rumah. bile die balik nanti die kasik detail pastu aku pon kasik detail kat bro.. hehehe..
 
Top