SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Salam,

Saya ada kenalan yg kenalan saya tu adalah kenalan kepada areeb (yg buat SENuke).

Anda akan dapat SENuke yg legit. Boleh update, ada captcha solving, proxies dan semua function berfungsi.

Ni adalah offer tertutup. Tinggal lebih kurang 10 kekosongan (dari 50). Tak berapa lama lagi SENuke akan release SENuke X (version baru) yg lagi powerful dan korang akan dapat update nye jugak.

100% legit dan bukan crack version whatsover. Cuma ini hanyalah deal underground antara owner SENuke dgn kenalan saya tu. Jangkaan saya, tujuan wujudnye deal ni pasal nak promosi SENuke X yg akan release nanti. Agaknye je la..

BOLEH LOGIN KE MEMBER'S AREA DAN DOWNLOAD VIDEO YG TERDAPAT DI SANA..

Kalau bukan legit, anda tak boleh login ke member's area. Tu perbezaan ketara yg saya boleh bg tahu..

Jika berminat, buat payment pd saya dan beri login name pilihan.

Harga RM590 @ $190 (paypal)
 
Last edited:

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
mmg giler la offer ni... hohoho!! biar betul rm650 untuk setahun... 100% same function dgn senuke yg ada sekarang??
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
hehe ak selama nie guna SENuke x pernah byr pon:D...pakai yg free trial sudah:))
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
This is totally legit. Cume underground deal antara Areeb dan 'orang2' tertentu.

Ok la.. since you all dah jumpe thread yg jual $200. Jd saya turunkan kpd $190.

Kalau nak bayar guna RM darab dgn 3.1

Kalau tak betul, saya akan bertanggungjawab dan refund.

Tinggal 9 kekosongan..
 
Last edited:

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
rm650 utk setahun? mcm mana nak pastikan ni adalah legit. thanks.

Quote dr updated 1st post

BOLEH LOGIN KE MEMBER'S AREA DAN DOWNLOAD VIDEO YG TERDAPAT DI SANA..

Kalau bukan legit, anda tak boleh login ke member's area. Tu perbezaan ketara yg saya boleh bg tahu..
 

Anna Sham

freshman
Joined
Apr 16, 2009
Messages
57
Points
0
macam berminat, tapi tolong check pm bro..
 

a3d

Senior
Joined
May 17, 2009
Messages
739
Points
18
terbaik gak harge...
tapi aku dh try trial xreti nk gune... haha
untuk pengetahuan jgk, website diorg ni security masih tak power,
aku try subscription $0.01usd per year pn leh... adehhh security diorg masih goyang..
cuma klu diorg dpt tau, akaun kene cancel, tu jela.. heheh.. aku pn dh cancel subscription tu awl2

p/s: risau gak akaun tu dibuat gne cara aku buat tu, klu legit baguslah :D
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
terbaik gak harge...
tapi aku dh try trial xreti nk gune... haha
untuk pengetahuan jgk, website diorg ni security masih tak power,
aku try subscription $0.01usd per year pn leh... adehhh security diorg masih goyang..
cuma klu diorg dpt tau, akaun kene cancel, tu jela.. heheh.. aku pn dh cancel subscription tu awl2

p/s: risau gak akaun tu dibuat gne cara aku buat tu, klu legit baguslah :D


Dont worry bro. Benda ni Areeb tau tapi diam2 je sbb deal underground. Tak mungkin 50 akaun SENuke boleh terlepas pandang ye x? Lg pon benda ni tersebar kat forum2 underground lain mcm iranjava tu. Tp mamat tu melampau letak harga sampai $370. Aku kenal je mamat tu sbb supplier kitorang sama dan serasa aku, cuma sorang je yg jadi master supplier. hehe.. For this deal just bagi email yg nak digunakan je sbg login name. Segala newsletter dan update akan dihantar ke email tersebut.

Worst case pon, aku yg akan bertanggungjawab. hehe..

Nak reti guna kena tengok video tutorial :D
 
Last edited:

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
tinggal 4 kekosongan utk direbut 1 dunia. hahaha..

pasni SEnukeX release akan lebih ganaz. so grab deal of a lifetime ni.. :D

pada sape yg ada the best spinner, leh integrate dgn SEnuke.. paling power dlm sejarah. hehe..
 

Anna Sham

freshman
Joined
Apr 16, 2009
Messages
57
Points
0
tinggal 4 kekosongan utk direbut 1 dunia. hahaha..

pasni SEnukeX release akan lebih ganaz. so grab deal of a lifetime ni.. :D

pada sape yg ada the best spinner, leh integrate dgn SEnuke.. paling power dlm sejarah. hehe..

bro, aku ada pakai the best spinner tu..
boleh ngam ke ngan SEnuke?

Rezep kan satu, skrg tgh out station..
konfem jadik

thanks
 
Top