Senjata Rahsia SMS Marketing (Harga Early Bird WC)

Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
#1



Jika anda seorang peniaga online yang mempunyai masalah seperti di atas...


✓ Teknik yang dihuraikan dalam ebook "Senjata Rahsia SMS Marketing" atau "Secret Weapon Of SMS Marketing Insha Allah mampu merungkai segala permasalahan anda.


✓ Ebook yang dihasilkan ini dijangka mampu membantu anda lonjakkan jualan harian dengan hanya sekali follow-up sahaja.


✓ Yang bestnya, hanya perlu "KOPI PASTA" !




PENGENALAN


• Senjata rahsia SMS marketing yang saya maksudkan
ialah skil cairkan hati pelaggan yakni melalui trik closing/follow-up.


• Bayangkan…kalau 1000 SMS masuk sehari sekalipun,
tapi skil tersebut anda tak kuasi, tak guna juga kan?
Ibarat anda biarkan duit mengalir depan mata macam
tu je.


• Jadi, dalam ebook ini…saya suka kongsikan sedikit
panduan berkaitan skil closing/follow up yang saya
gunakan untuk lonjakkan jualan harian sehingga jana
profit stabil 4 angka sebulan.


• Apabila skil closing/follow up ni telah anda kuasai, kos FB
ads dah tentu dapat dijimatkan di mana anda tak perlu
lagi run ads 24jam tanpa henti. Nampak tak?




======================
APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI ?
======================


1.0 Aplikasi SMS Auto-reply
2.0 Skrip SMS Auto reply
3.0 6 Elemen Penting Follow-up
4.0 Trik & Skrip ‘Kaching’ Follow-up
5.0 5 Waktu Terbaik Follow-up
6.0 Kepentingan Follow-up

=====
HARGA
=====


RM17 seunit

*Sah sehingga 19/12/13 sahaja
(tinggal 9 hari lgi)


=====
BONUS
=====


➤ Rebet coaching online
➤ Group diskusi perniagaan tertutup

==============
APA KATA PEMBACA ?
==============

➤ Mohon rujuk gambar di bawah









InshaAllah, panduan berbaloi jika anda merupakan seorang usahawan FB yang masih tercari-cari PANDUAN LENGKAP FOLLOW-UP PROSPEK hanya dengan KOPI PASTA sahaja.

==========
JIKA BERMINAT
==========

Sila ikuti 2 langkah mudah dibawah sahaja;

Langkah #1
----------------
Sila buat bayaran RM17 sahaja kesalah satu akaun dibawah

Mohamad Alkarim

Maybank
152219009017

CIMB
02100003979200
email: mohamadalkarimWK@gmail.com


Langkah #2
----------------
Kemudian sila pm atau emailkan maklumat berikut ke mohamadalkarimWK@gmail.com
1. Bukti lengkap pembayaran
2. Email
3. Link Facebook

p/s : Maklumat download akan diberikan melalui email yg anda sertakan.


p/s : Panduan ini adalah terhad! Jualannya akan ditutup pada 19/12/13.
Dapatkan copy anda segera sebelum terlambat!!!
 
Last edited:
Top